Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-01-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Sigara içen de içtiren de yanacak

ben kokmam

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-01-2008
colouredcitygirl

Giriş Tarihi: Nov 2007
elizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandır

bence aynen şöyle olacak adam yakacak sigarayı , birileri gelecek uyarmaya
ağır abi aynen şöyle diyecek mekanda : al kardeşim 250 ytl , 5 sigara parası cezası, şimdi uza... içiyorum ben sigaramı diyebilir..o zaman ne olacak peki
elizabethtown Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-01-2008
Kuyucan

GROMİT nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
GROMİT farklılığını belli etmeye başlamış

sigaranın gerçekten neden içildiini anlamıyorum kafan mı bozuk çek bi aslan sütü ohhh
GROMİT Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: elizabethtown Mesajı Gör
bence aynen şöyle olacak adam yakacak sigarayı , birileri gelecek uyarmaya
ağır abi aynen şöyle diyecek mekanda : al kardeşim 250 ytl , 5 sigara parası cezası, şimdi uza... içiyorum ben sigaramı diyebilir..o zaman ne olacak peki
O zaman o mekanda olan elinde bebekli bir kadın "a ama ayıp, çocuk var kucağımda görmüyormusun seni şehir magandası!" diyecek.

Bu sefer adam da "az önce sevgilimle tartıştım ve galiba ayrılacağız! hem parasını verdim sana ne!" diyecek. Ve bir başkası da yetkiliye 50 YTL verip bir sigara yakacak; "valla seni anlıyorum tatlı hatunmuş, o giden şarısındı değil mi" diyecek.

Kucağında bebekli kadın isyan edecek "imdaat burayı magandalar bastı" diyecek. Polis falan gelecek. Kadını sakinleştirecekler. Kadın olay yerinden uzaklaştırılacak hehehe

Böyle yasamı olur alalala
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-01-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Parası olmayan içemeyecek ama.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-01-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

ya zaten parası olan sigara içmiyor ki.. partilerde kokain çekiyor.
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-01-2008
Sensiz

SİBEL nickli kullanıcının avatarı

SİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyorSİBEL çevresine ışık saçıyor

ben sigarayı bıraktım içmiyorum, sigara içtiği zaman sadece içenin kendine olmuyor zararı,
çevresindeki içmeyen insanlarda rahatsız oluyorlar.. en iyisi sigara içmemek..

Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi...
SİBEL Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-01-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Sibel takdir ettim vallahi.

Sezgin orta hallilerden bahsediyorum.5 milyon verip 20 tane içmek ayrı,50 milyon verip 1 tane içmek çok daha ayrı.Onlar içemeyecek işte bu yasayla.Yani miktarda bayağı bir düşüş olucaktır bence.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-10-2008
Kuyucan

tabutcu nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
tabutcu iyi bir üye değildirtabutcu iyi bir üye değildir
Varsayılan Sigara Yasağı

dikkat ettim dumansız hava sahası diye de şişirdiler paso neyse adliyeye gidiyosun guya yasak sigara içmek daha içeri adımını atar atmaz polisin elinde sigara sonra memurlar ondan sonra diger kurumlarda sivil yerlerde herkes saldım çayıra mevlam kayıra gerçi çokta tın ama neden insanlar kendi kendilerini kandırır yada bişeylerin artık yasak olması bizim ülkemizde insanları içten içe hoşunamı gider oldu
tabutcu Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-10-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Sigara Yasağı

Arama yaparsak bence çok daha iyi olacak...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı