![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bu sefer adam da "az önce sevgilimle tartıştım ve galiba ayrılacağız! hem parasını verdim sana ne!" diyecek. Ve bir başkası da yetkiliye 50 YTL verip bir sigara yakacak; "valla seni anlıyorum tatlı hatunmuş, o giden şarısındı değil mi" diyecek. Kucağında bebekli kadın isyan edecek "imdaat burayı magandalar bastı" diyecek. Polis falan gelecek. Kadını sakinleştirecekler. Kadın olay yerinden uzaklaştırılacak hehehe Böyle yasamı olur alalala |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Sensiz
Giriş Tarihi: Oct 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sigarayı bıraktım içmiyorum, sigara içtiği zaman sadece içenin kendine olmuyor zararı,
çevresindeki içmeyen insanlarda rahatsız oluyorlar.. en iyisi sigara içmemek.. Ben seni düşünüyorum seni Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Shiny
|
Sibel takdir ettim vallahi.
Sezgin orta hallilerden bahsediyorum.5 milyon verip 20 tane içmek ayrı,50 milyon verip 1 tane içmek çok daha ayrı.Onlar içemeyecek işte bu yasayla.Yani miktarda bayağı bir düşüş olucaktır bence. bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından, işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() ![]() |
dikkat ettim dumansız hava sahası diye de şişirdiler paso neyse adliyeye gidiyosun guya yasak sigara içmek daha içeri adımını atar atmaz polisin elinde sigara sonra memurlar ondan sonra diger kurumlarda sivil yerlerde herkes saldım çayıra mevlam kayıra gerçi çokta tın ama neden insanlar kendi kendilerini kandırır yada bişeylerin artık yasak olması bizim ülkemizde insanları içten içe hoşunamı gider oldu
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |