![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
90 yılından deprem yılı 99'a kadar en elite kesimden en fakir köylüsüne kadar var olan bir düşünce vardı. AB bir hıristiyan klubü idi ve türkiye ancak sömürülme amaçlı AB'ye alınırdı. AB'ye girmek denince ülkemi satmam diyordu insanlar..
Bu sözler (elitesi ab ve abd, fakiri hormonlu gıdalarala beslenirken) o dönemin ortak değer yargıları idi... Deprem sonrasında AKP ilginç şekilde AB konusunda istikrarlı davranmıştır. Bunu yapmaları elbette onların dinci kökenli beklentilerine pozitiflik getirmez ama çok büyük bir şeydir.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Hayalet
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Hayalet
|
Alıntı:
sakın bu bahsettiğin ben olmıyım
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Sen ustune alinmak istiyorsan keyfin bilir. Ama bu benim tarzim degildir. Ha, seni ayri tutmuyorum elbette sen de iyimser takimindasin gozumde. Mitinglerden beri bu konular durmadan konusuluyor burada. Ve ben daha once de buna benzer bir konu acmistim. Hatirlatmak icin... Ve o konuyu da hararetli gecen bir tartismanin ortasinda yapmistim. Kimseye ozel degildi. Tamam mi? Evet kastettiklerimin icinde sen de varsin ama sana ozel degil bu konu... |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |