![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Fakat TC'de durum çok farklı. Çarkların dönüşünde var olan islami bir sömürü varken kara çarşaflıya humanizmle bakmak taviz vermektir. Gerçi kyd size daha iyi cevap verecektir. Ben size fikir olarak bu çerçevede geçecek bir sohbet umduğumu söylemekle yetineceğim.. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
victim of Mercury
Giriş Tarihi: Mar 2007
Bir insan kara çarşafla her tarafini kapatıyorsa ben onda art niyet ararım !! Normal bir sey degil sen kimsin nesin ? Etrafındakileri ne sanıyorsun ?
it's those who are faithful who know love's tragedies. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
tazmanya
Giriş Tarihi: Dec 2006
kesinlikle hell bugün iyi anlaşıyoruz.
demek ki o kişinin kendisine ve çevresine güvenci zayıftır. Ülkesini tanımıyordun Tarihini tanımıyordur kandırılmış bastırılmıştır. hayatın doğanın tadını almak lazım güzelliğin sevginin farkına varmak lazım. daha selbest dünyadan zevk almak lazım . yazık değilmi insanlar kendilerini kısıtlıyorlar . zamanla 2nci sınıf ve itilen kakılan biri olarak yaşamaya çalışıyorlar. Zaman kavramı kalmadı anlayış yok Savaş her beyinde pozitif olasılık Dikkat et merhamet el verdi şiddete Zimmetimde kaldi Rap
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Ötekiler ve berıkıler
Giriş Tarihi: Oct 2006
Yok abı kendımı bu kadar anlayışlı ve çagdas ınsanın arasında çok berbat hıssetım bunlar aşmış olyıda kımsenın haberı yok.Dıyorum bu yazılanları okuyunca acaba ben anlatamıyormuyum kımsenın kafsası açık kafası kapalı orası buyuk orası küçük orası ınce burası kalınla alakamızn olmadıgını anlatamıyoruz mıllet isterse kıç... açsın isterse sımsıayh görunmez olup nınja gıbı salınsın ortada amaç farklı buda benım dusuncem madem öyle bende bazı ulema kişilere sesleneyım kımsenın kımseden akıl almaya ıhtıyacı yok o zman herkes bagıra bagıra ıstedıgını yapıyor yaptırıyor kımsede etkı baskı altında olmadan yazıyor yazacagını.Aman ne çokkkkk külturlu çok kalıtelı ınsanalr avr burda onlarda kusra bakmasın artık yazdıklarına katılamayacagım için pek sevıyelerınde deyılım ama okumasalarda olur yazdıklarımı .Nasıl herkes yazdıklarının savunduklarının arkasındaysa bende aynı yerdeyım .
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
![]() Ama sana yonelik olarak soyle bir cevap vereyim, dediklerine katiliyorum. Burada hak ve ozgurlukler her alanda korunuyor. Topundan fahisesine kadar herkesin. Herkes kanunlar isiginda saygili birbirine. Olmak zorunda. Ayrica ben eminim ki Turkiye'deki sorunlar Avrupa'da olsaydi ve Islam Avrupa icin su an icin tehlike arz ediyor olsaydi Avrupa coktan yasak koyardi ki hele islerini bir rayina oturtsun sira ona da gelecektir. Avrupa'da turban yasak degil dogru ama bu bir oyun ve Avrupa kurallarina gore oynuyor. Zira ayni Avrupa degil mi Hz Muhammedi karikatur malzemesi yapan? Ayni Avrupa degil mi ayetleri ciplak bir kadinin vucuduna yazan? Avrupa buna dusunce ozgurlugu diyor? Bu kadar bol bir elbiseyi(ozgurlukler) giyebilecekler mi ki Avrupayi ornek gosteriyorlar? Yani Avrupa kendi icinde herkesin hakkini koruyor dogrudur. Ancak en ufak bir negatif adim o kanunlari tepetaklak yapar. Cunku sistem kendisine zarar verenden kendisini korumak ister! Bircok kanunu degistirmek pesindeler su an, turbanin yasaklanmayacagi garantisini kim verebilir? |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Hayalet
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
Alıntı:
Sonuçta karar sizin yazdıklarımı okumayabilirsiniz. Çünkü kyd daha iyi cevap veriyor.
|
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |