![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
Alıntı:
![]() Kalıtsal şeylerin şifası olmaz. Sadece hayatı idare edersin. Ya da geçer gidersin üzerinden.. Tamam ben de sustum. Hatta kyd silsin bir ara konu dışı yazıları kendi bilir. Ben yazılarımdan rahatsız değilim. Ama konu babında olsun mesela bir ara 3 kelime ile bugün kısmına neden 3 kelime yazılmıyor titizliği yapan Gri tarzı bir mantık bile yeterli silinmesine
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
tazmanya
Giriş Tarihi: Dec 2006
kyd. tşk.ler güzel çalışma yapıp zaman harcamış hepsini bi araya toplamaya çalışmışsın.
hepsi söylenmiş ve yaşanmış şeyler. bu insanlarında böyle yanlış düşüncelerden vaz geçeceği hissedilmiyor halkın büyük bölümü cahil ve hala geleceği göremiyor. çok kötü üzülüyor insan. şu an bunları bilmeyen okumayan görmeyen o kadar çok insan var ki ülkede. bilinmeyincede uykuya devam. 70-80 dönemini yaşamadım ama son 20 yıllık siyasi dönemi incelediğimde. egemen partinin çok keskin ve kurnaz siyasi politikalar içerisinde hareket ederek diğerlerini çabucak sindirdiğini gördüm. burdan da şu sonucu çıkarıyorum. kumanda merkezi var. aslında çoğunluk olarak oylarını veren şahıslar kime oy verdiklerini bir türlü anlayamayacaklar sanırım. keşke yurtiçinden birilerine oylarını verselerdi. Zaman kavramı kalmadı anlayış yok Savaş her beyinde pozitif olasılık Dikkat et merhamet el verdi şiddete Zimmetimde kaldi Rap
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Bir de bu insanların değiştim ben iddialarıvar gülünecek cinsten. Yahu sen bırak değişmeyi metamorfoz geçirsen en alasından yine de değişemezsin.
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Evet degismeyecekleri aksine degismis gibi yapip ta basindan beri soylediklerini yapacaklari gun gibi asikar..
DEmokrasiyi tramvay yapip inecekleri yer de birakacaklar. Cunku kendi istedikleri sistemin icinde demokrasi yok, olamaz da. Laiklik de olamaz baska sey de olamaz.. Laiklik beraberinde dinsizligi getirir diyenler onlar degil miydi? Sonuc itibariyle seriati ozumsemis seriati ozleyen ve isteyen bir zihniyetin ne demokrasi ne de laiklik hakkinda soyledikleri (su guya degisim noktasinda) samimi bulunabilir. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Alıntı:
Gulen ve nurcu politkasi... |
|||