Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 13-02-2008
Hayalet

LoRD De SeiS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Tarihi Bir Hatirlatma

Bence kendi bilgilerinle de cevap verebilir durumda olman gerekir. Kitaplar okuman gerektiğini düşünüyosan oku ve sonra kendi doğrularınla gel onu tartışalım. Kitap okumamaya kararlıyım demen çok üzücü Ben zaten Kyd ile tartışıyorum araya girip Kyd sana cevap verecektir demen senin için hoş değil.

Dünyada kusursuz iki insan vardır.Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
LoRD De SeiS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Konuyla alakali sohbet ediniz. Baska konular uzerine sohbet etmek icin baska baska konularimiz var.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: LoRD De SeiS Mesajı Gör
Bence kendi bilgilerinle de cevap verebilir durumda olman gerekir. Kitaplar okuman gerektiğini düşünüyosan oku ve sonra kendi doğrularınla gel onu tartışalım. Kitap okumamaya kararlıyım demen çok üzücü Ben zaten Kyd ile tartışıyorum araya girip Kyd sana cevap verecektir demen senin için hoş değil.
kitap okuma düşüncelerimi daha net ve vurucu ifade etme açısından. Yoksa siyasi kitap vs değil. Roman okumaklada çok kolay düşüncelerini net anlatan biri olabilirsin. Ama ben beynimdeki hasar yüzünden kitap okumaktan çekinen biriyim. Yoksa deliler gibi yazan biri olurum.. Şizofrenler öyledir...
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008
Hayalet

LoRD De SeiS nickli kullanıcının avatarı

LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Konuyla alakali sohbet ediniz. Baska konular uzerine sohbet etmek icin baska baska konularimiz var.
Konu ile alakasız olduğu için kusura bakmasın kimse ama ben kitap okumıcam dedi arkadaşım ondan yazma gereği duydum. Gerçi kendisinin problemleri varmış acil şifalar diliyorum burdan.

Dünyada kusursuz iki insan vardır.Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
LoRD De SeiS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: LoRD De SeiS Mesajı Gör
Konu ile alakasız olduğu için kusura bakmasın kimse ama ben kitap okumıcam dedi arkadaşım ondan yazma gereği duydum. Gerçi kendisinin problemleri varmış acil şifalar diliyorum burdan.
Olur
Kalıtsal şeylerin şifası olmaz. Sadece hayatı idare edersin. Ya da geçer gidersin üzerinden.. Tamam ben de sustum. Hatta kyd silsin bir ara konu dışı yazıları kendi bilir. Ben yazılarımdan rahatsız değilim. Ama konu babında olsun mesela bir ara 3 kelime ile bugün kısmına neden 3 kelime yazılmıyor titizliği yapan Gri tarzı bir mantık bile yeterli silinmesine
Cafe'ci Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Ne oluyor yahu konu burda RTE ve A.Gül sanırım Allah rahmet eylesin şimdi den, onlar da ölümü tadacaklar her fani gibi.
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2008
tazmanya

Rapist nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Rapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandırRapist herkesin tanıdığı bir insandır

kyd. tşk.ler güzel çalışma yapıp zaman harcamış hepsini bi araya toplamaya çalışmışsın.
hepsi söylenmiş ve yaşanmış şeyler.
bu insanlarında böyle yanlış düşüncelerden vaz geçeceği hissedilmiyor

halkın büyük bölümü cahil ve hala geleceği göremiyor. çok kötü üzülüyor insan.
şu an bunları bilmeyen okumayan görmeyen o kadar çok insan var ki ülkede. bilinmeyincede uykuya devam.

70-80 dönemini yaşamadım ama son 20 yıllık siyasi dönemi incelediğimde. egemen partinin çok keskin ve kurnaz siyasi politikalar içerisinde hareket ederek diğerlerini çabucak sindirdiğini gördüm. burdan da şu sonucu çıkarıyorum. kumanda merkezi var. aslında çoğunluk olarak oylarını veren şahıslar kime oy verdiklerini bir türlü anlayamayacaklar sanırım.

keşke yurtiçinden birilerine oylarını verselerdi.

Zaman kavramı kalmadı anlayış yok

Savaş her beyinde pozitif olasılık

Dikkat et merhamet el verdi şiddete
Zimmetimde kaldi Rap
Rapist Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-02-2008
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Bir de bu insanların değiştim ben iddialarıvar gülünecek cinsten. Yahu sen bırak değişmeyi metamorfoz geçirsen en alasından yine de değişemezsin.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 14-02-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Evet degismeyecekleri aksine degismis gibi yapip ta basindan beri soylediklerini yapacaklari gun gibi asikar..
DEmokrasiyi tramvay yapip inecekleri yer de birakacaklar. Cunku kendi istedikleri sistemin icinde demokrasi yok, olamaz da. Laiklik de olamaz baska sey de olamaz..
Laiklik beraberinde dinsizligi getirir diyenler onlar degil miydi?
Sonuc itibariyle seriati ozumsemis seriati ozleyen ve isteyen bir zihniyetin ne demokrasi ne de laiklik hakkinda soyledikleri (su guya degisim noktasinda) samimi bulunabilir.

Eski 14-02-2008
don ki$ot

Alıntı:
Nihai hedefe ulasana kadar, her yontem ve yol mubahtir. Bunun icine yalan soylemek de, insanlari aldatmak da girer. Yeter ki, 'hizmet' kesintiye ugramasin. Hizmet denilen calismanin en buyuk ozelligi, sessiz ve derinden olmasidir. Bu gizlilik de guclu oluncaya kadar devam edecektir. Gulen'in deyisiyle, bunun olcusu, 'Gelinen hicbir noktadan, hicbir guc tarafindan geri adim attirilmayacak kadar guclu olmaktir'. Cemaatin temel felsefesi budur...

Gulen ve nurcu politkasi...

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı