![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Hayalet
|
Alıntı:
![]() Ben Erdoğan yada Gül hayranı değilim onlarla bana örnek verek neyi gösteriyorsun anlamadım. defalarca anyı şeyi yazmamak için önceki mesajlarımdan birni copy paste yapıcam. belki kuruntu gibi davranan arkadaşınız olarak benim anlattıklarımla Akp inanları arasındaki farkı görürsünüz. Bu sadece paylaşım adlı konuda yazdığım msjdır. "Hala senin söylediklerinin gerçekleşmesini istiyorsan gene benim söylediğim kapıya çıkacağını düşüyorum. Eğer özgür düşünce yapısını oluşturmak ve insanları her noktada kendini ifade edebilen bir konuma getirmek istiyorsak onları Cumhuriyetçi, Milliyetçi, Dinci, sağcı solcu ateist kominist vs. bu tür sınıflara sokmamalıyız. Benim için şaşırtıcı olan insanların partizan kimlikleri ile bir aile üyesi gibi iyisi ile kötüsü ile kendi sistemine 4 kolla sarılması. Yahu iyi olan tarafı iyidir kötü olan tarafı kötü. Bunu konuşmaktan niye korkuyosun. Niye kötü olanı iyileştirmek gibi bir çaban yok. Elinle yapmaya gücün yetmeye bilir o zaman dilinle yaparsın. Cahil kesim bağnaz kesim diyip duruyoruz. Ama onlar da bi kesim. Cahil bu yarın bizi rahatsız eder bizi kısıtlar bizi sınırlar diyip onları kısıtlamak da olmaz. Şimdi aptalın biri 7.4 yetmedi mi diye çıkmış, baktım burda yazılanlar dahi hoşuma gitmiyor. Primi var yahu bu işlerin sen saçmaladıkça herkes bi hurra yürü diyor. Biz yapıyoruz bunu böyle şeylere prim veriyoruz. Tabii işin hukuki kısmı da var bence bu tip insanlar provakatör olarak yargılanmalı burda büyük boşluk var. Bence biz kendi kültüründen uzaklaşmış bir toplum olduğumuz için rüzgar nereye eserse kim bize ne tartışması sokarsa onu konuşur gideriz. Bugün kürdü, yarın lazı çerkezi, olmadı çeçeni abazası. Unutulan ne varsa zamanla bize hatırlatılır biz de onu konuşuruz. Alevilik konuşuruz bişeyler buluruz biz. Çünkü bizim kendi özümüz hoşgörümüz kaybolmuş. Ben cumhuriyetçiyim, milliyetçiyim, dinciyim. Bana göre öyleyim. hem türk milletini ve cumhuriyetini seviyorum hem de müslümanım. Ama saf tutmam lazım niye çünkü seçim yapsam da yapmasam da sorumlusu benim. Seçenek seçenek bunlar kabul ediceksin, tartışacaksın bunları uyuşacaksın düşünmeyeceksin. Seçenek sunsak. olmaz niye şu durumda senin sunduğun seçeneklerin ne anlamı var Din elden gidiyor Cumhuriyet elden gidiyor. Duymadın papaz ölmüş. Papaz!" |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Evet bazı gerici birikimler doğru ama bazıları var ki sırf saldırmak için güneşten nem kapmaya çalışılmış şeyler.. |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |