Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 01-09-2008
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: 200 TL'lik yeni banknotlar

Ekonomide istikrar olduğunu söyleyenlerin kafasına 500 ton kağıdın düşeceğini duyuran bir haberdir bu. Madem ekonomimizde istikrar var, iyileşme var neden yeni baknotlar basılıyor? Paranın değeri neden düşüyor? Düşürülüyor?

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-09-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: arwen Mesajı Gör
tam olarak anlayamadim ben simdi, hicbir banknotda Ataturk resmi olmayacak da Turk dusunurleri mi olacak yoksa Ataturk de kalacak lakin digerleride yeni basilanlar da yer mi alacak ? ben YTL gormedigim icin ister istemez sormak istedim ama daha once uzerinde Fatih Sultan Mehmet olan banknotlar vardi ve sorun teskil etmiyordu, duruma tam hakim olamadim acikcasi
Evet muhtemelen bu şekilde olacak, Atatürk banknotları kalacak ya da azaltılacak, başka figürlere yer açılacak.

Ama temelli kaldırılacaklarına ihtimal vermiyorum.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 05-10-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

yeni paralar vesilesiyle "Atatürk'ü hayatımızdan çıkarıyorlar" veryansını için:
Alıntı:
Yazan: semazen Mesajı Gör
benim düşüncem şu ki bu haberin altından kocaman bir balon çıkacak, kim patlatırsa artık...
demişim...
patlatmak da bana nasip oldu... : )

ANKARA - Paradan altı sıfır atarak Yeni Türk Lirası’yla tanışan Türkiye, 1 Ocak 2009’dan itibaren yeniden Türk Lirası’na dönüyor. 1 Ocak’ta tedavüle girecek Türk Lirası banknot ve madeni paraların tanıtımı Merkez Bankası’nda Başbakan Tayyip Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın katılımıyla yapıldı.

200-tllik-yeni-banknotlar-para-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: para.jpg Görüntülenme: 5 Boyut: 85.1 KB
ntvmsnbc.com

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-10-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Hemen cüzdanı 5 tane 200'lük banknot ile doldurmak lazım.Ay azizim ne güzel.

Şaka gibi yahu.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı