Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika » Yaşamdan Haberler

Yaşamdan Haberler Gazetelerde, dergilerde, internette karşılaştığınız ilginç haberleri paylaşabileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 03-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jul 2008
cizmeli kedi adını yakında herkese duyuracak
Varsayılan Ynt: burada çüş mü/yuh mu/ oha mı denir karar sizin...

Alıntı:
Yazan: pera Mesajı Gör
dogruluk payının yuksek oldugunu düşünerek bir kez daha vurguluyorum ki din zararlıdır gereksizdir boştur...insanları sömürmekten başka birsey degildir zaten hersey buradan cıkmıştır...önüne gelen istediği şekilde cıkarları dogrultusunda kullanmıstır...evet ayse muhammede geldiğinde 6 yasındaydı ve 9 yasında karısı olmustur muhammedin.....ama bunların hepsi yardım koruma altına adı altında yapılmıstır...lütfen su gözlükleriniz, cıakrın ve olaylara birazda farkıl persfektiflerden bakın..kormayın sorgulayarak günaha felan girmezssiniz...sorgulayın inkar edin yine inanın neye inanacaksanız... *sorgulanmamış bir hayat yaşamaya degmez*
sevgili pera;

din gereksizdir doğru. fakat insanların inanmaya ihtiyacı var. ırak'ta yaşadığını düşünsene. hergün bombalar patlıyor, birilerinin çocuğu ölüyor. ben de ırakta yaşasam bu dinlerin anlatmış olduğu efsanelere inanırdım (iç huzur bir nevi - avuntu, psikolojik etkileri vs.). çünkü bir şekilde adalet sağlanmalı. ve bu zalimlerin cayır cayır cehennem ateşinde yanmasını isterdim.

merak ediyorum muhammed, ayşe'yi neden evlatlık edinmedi ?
eğer yoksul yetim bir kıza yardım edeceksen evlatlık edin niye koynuna alıcan illa.
cizmeli kedi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Suudi imamdan bir yaşında evliliğe onay

Elemanın biri sorgulanmamış bir hayat demiş , biri din gereksiz doğru ,fakat insanların inanmaya ihtiyacı var demiş, konu imamdan Peygamber efendimize kadar sürülmüş., Madem öyle bende diyorum iyi araştırın bu meseleyi bakalım 9 yaşındamı evlenmişler.

''Sorgulanmamış bir hayat yaşamaya degmez'' Evet deymez ama önce istersen kendi hayatını bir sorgula kendi hayatının sorgulaması bittiği zaman başkalarınkini sorgulamaya başla, boşuna günü gelip gidenlerin hesabını tutma, tutacaksanda kendine ders çıkarmaya bak. Nerenle sorguluyorsun merak ettim ya neyse...

Çizmeli Kedi ; İki arada bir derede kalmış gibi yazmışsın, öyle bir yazmışsınki gören de sanacak 7/24 cinsel ilişki içindeler. Dünya hayatında önüne yığılan hiç bir zımbırtı ama hiç bir zımbırtı gereksiz değildir, senin yazdıklarından daha gereklidir.

En hoşuma giden post bu gibi

Alıntı:
Yazan: UluTürk Mesajı Gör
İmama geriye kalan hayatında kan kusup kızılcık şerbeti içerken her tarafı iltihap ve cibanlarla kaplı bir vucudun ıstırabını temenni ederim
Jeremiah Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

dünya ötesine ''inanmak'' için sadece dinlere inanmak gerekmiyor ya

insan aklının yetmediği herşeyi tanrı'da aramıştır. dinler sadece bu boşluğu doldurmuştur. belki de faydalanmıştır.

eğer islam için diyorsanız. bana göre o arap kültüründen ibarettir. biz de ne çok eşlilik vardır nede sübyan kızlarla evlenmek.

arapların bu tartışmaları gayet normal. tabi bunlar beni bağlar. size saygı duyuyorum.
Eski 03-07-2008

Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: cizmeli kedi Mesajı Gör
dünya ötesine ''inanmak'' için sadece dinlere inanmak gerekmiyor ya

insan aklının yetmediği herşeyi tanrı'da aramıştır. dinler sadece bu boşluğu doldurmuştur. belki de faydalanmıştır.

eğer islam için diyorsanız. bana göre o arap kültüründen ibarettir. biz de ne çok eşlilik vardır nede sübyan kızlarla evlenmek.

arapların bu tartışmaları gayet normal. tabi bunlar beni bağlar. size saygı duyuyorum.
Ne güzel diyorsun, o boşluğu tamamlayıp önümüze serdi daha ne istiyor-uz-sun? Arap kültürü olsaydı arapların orda kalırdı islam., yayılmazdı bu kadar net ve açık şekilde. Ki Bu ilahi oluşum Türkiye(Osmanlı) topraklarında yeşerseydi bu sefer de Türk kültürü diye bahsederdik dimi ?

Sen hala aklını sübyan kızlarla yitirmişsin, ki sübyan ( akıl-baliğ olmamış çocuk) kızlarla evlenmek ilişkiye girmek anca sapık mezheplerin işi dir., Hepsi ni bir tek yere odaklamak ayrı bir menfeat-bok atma- karıştırmak kendi bildiğine inanmak egoları tatmin etmek ten (v.b.) başka bir ihtiyaç değildir.

Rahat ol sen şeytana bile saygım var dır benim coşmadığı sürece.
Eski 03-07-2008
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: burada çüş mü/yuh mu/ oha mı denir karar sizin...

Alıntı:
sevgili pera;

din gereksizdir doğru. fakat insanların inanmaya ihtiyacı var. ırak'ta yaşadığını düşünsene. hergün bombalar patlıyor, birilerinin çocuğu ölüyor. ben de ırakta yaşasam bu dinlerin anlatmış olduğu efsanelere inanırdım (iç huzur bir nevi - avuntu, psikolojik etkileri vs.). çünkü bir şekilde adalet sağlanmalı. ve bu zalimlerin cayır cayır cehennem ateşinde yanmasını isterdim.

merak ediyorum muhammed, ayşe'yi neden evlatlık edinmedi ?
eğer yoksul yetim bir kıza yardım edeceksen evlatlık edin niye koynuna alıcan illa.

ınanıp ınanamaman benı baglamaz..dusuncelerıne saygı da duyarım ama benım ınandıgım degerlere saygılı oldugun surece...peygamberlere ınanmazsın eyvallah...ama babanın ogluymus gıbı hıtap edersen orda dur derım

suretim şarap misali..eskidikçe değeri arttı
D'Leh Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

sevgili d'leh;

ben saygısızlık yaptığıma inanmıyorum. yinede sizi kırdıysam özür dilerim.

Alıntı:
Yazan: Jeremiah Mesajı Gör
Ne güzel diyorsun, o boşluğu tamamlayıp önümüze serdi daha ne istiyor-uz-sun? Arap kültürü olsaydı arapların orda kalırdı islam., yayılmazdı bu kadar net ve açık şekilde. Ki Bu ilahi oluşum Türkiye(Osmanlı) topraklarında yeşerseydi bu sefer de Türk kültürü diye bahsederdik dimi ?

Sen hala aklını sübyan kızlarla yitirmişsin, ki sübyan ( akıl-baliğ olmamış çocuk) kızlarla evlenmek ilişkiye girmek anca sapık mezheplerin işi dir., Hepsi ni bir tek yere odaklamak ayrı bir menfeat-bok atma- karıştırmak kendi bildiğine inanmak egoları tatmin etmek ten (v.b.) başka bir ihtiyaç değildir.

Rahat ol sen şeytana bile saygım var dır benim coşmadığı sürece.
sevgili jeremiah;

benim bahsettiğim bundan yüzlerce yıl öncesiydi. o günlerde hangi insan deprem yaşasa ve ya diğer doğal afetlerle karşılaşsa tanrının insanları cezalandırdığını sanırdı. gök gürülder, yoksa göktanrı bize mi kızdı ?

oysa bugün bilim bütün bunların açıklamasını yapıyor.

islamın dünyaya nasıl yayıldığını hepimiz biliyoruz sanırım.
fakat kuran da biz her peygamberi ''kendi toplumunun'' diliyle gönderdik der.
yine en güvenilir hadislerde ise türklere karşı kötü bir tutum vardır.
yani islam dini bana göre arap dinidir. yani millet dinidir.

tabi butür tartışmalardan hiçbir zaman fayda gelmez, uzar gider

size karşı bir kusurum oldu ise affola. saygı ve sevgilerimle.
Eski 04-07-2008

Alıntı:
sevgili d'leh;

ben saygısızlık yaptığıma inanmıyorum. yinede sizi kırdıysam özür dilerim.

sevgili jeremiah;

benim bahsettiğim bundan yüzlerce yıl öncesiydi. o günlerde hangi insan deprem yaşasa ve ya diğer doğal afetlerle karşılaşsa tanrının insanları cezalandırdığını sanırdı. gök gürülder, yoksa göktanrı bize mi kızdı ?

oysa bugün bilim bütün bunların açıklamasını yapıyor.

islamın dünyaya nasıl yayıldığını hepimiz biliyoruz sanırım.
fakat kuran da biz her peygamberi ''kendi toplumunun'' diliyle gönderdik der.
yine en güvenilir hadislerde ise türklere karşı kötü bir tutum vardır.
yani islam dini bana göre arap dinidir. yani millet dinidir.

tabi butür tartışmalardan hiçbir zaman fayda gelmez, uzar gider

size karşı bir kusurum oldu ise affola. saygı ve sevgilerimle.
O zaman yerli malı yurdun malı takılmak gerekmezmi ? Bunları yazan biri bana göre yerli malı yurdun malı takılmalıdır, takılmıyorsa eğer kendi ile çelişki içindedir. Ben tartışmıyorum şu anda muhabbet ediyorum seni bilmem. ^^ (He şu yazdıklarıma ne alaka dersen de bir şey demem ^^ )
Eski 04-07-2008
Kuyucan

elbette yerli malı yurdun malı özen göstermeye çalışıyorum (ne yaparsam yapayım kapitalizmin iğrenç bir ürünü geçiyor elime o ayrı). fakat ailem benim kadar özen göstermiyor. evimize emperyalist ürünler malesef giriyor.
tartışmak kötü birşey değil bildiğiniz üzere, hele hele tartışma kültürüne vakıf olan sizin gibi biri ile. muhabbet deyin ya da başka birşey. bize fazladan katacak bilgidir en güzel olanı. sevgilerimle.
Eski 04-07-2008
neşeli yürekler=)

CompliCated nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
CompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyor

pardon ama ohaa yani.Çok çirkin birşey bence.Ve de ben Hz.Ayşe konusuna inanmıyorum.Bunlar İslamiyet'i başka birşey sanıyorlar galiba.baba kızını 1 yaşında evlendirse bile ya küçücük çocuk ne anlar evlilikten şundan bundan.Bu bir ahlaksızlık bence.en doğru yakıştırma bu.

Ödü varsa düşmanın meydan açık hazırız.Bu toprakta biz doğduk, biz yaşadık, biz varız. ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤
CompliCated Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı