![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elemanın biri sorgulanmamış bir hayat demiş , biri din gereksiz doğru ,fakat insanların inanmaya ihtiyacı var demiş, konu imamdan Peygamber efendimize kadar sürülmüş., Madem öyle bende diyorum iyi araştırın bu meseleyi bakalım 9 yaşındamı evlenmişler.
''Sorgulanmamış bir hayat yaşamaya degmez'' Evet deymez ama önce istersen kendi hayatını bir sorgula kendi hayatının sorgulaması bittiği zaman başkalarınkini sorgulamaya başla, boşuna günü gelip gidenlerin hesabını tutma, tutacaksanda kendine ders çıkarmaya bak. Nerenle sorguluyorsun merak ettim ya neyse... Çizmeli Kedi ; İki arada bir derede kalmış gibi yazmışsın, öyle bir yazmışsınki gören de sanacak 7/24 cinsel ilişki içindeler. Dünya hayatında önüne yığılan hiç bir zımbırtı ama hiç bir zımbırtı gereksiz değildir, senin yazdıklarından daha gereklidir. En hoşuma giden post bu gibi |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jul 2008
![]() |
dünya ötesine ''inanmak'' için sadece dinlere inanmak gerekmiyor ya
![]() insan aklının yetmediği herşeyi tanrı'da aramıştır. dinler sadece bu boşluğu doldurmuştur. belki de faydalanmıştır. eğer islam için diyorsanız. bana göre o arap kültüründen ibarettir. biz de ne çok eşlilik vardır nede sübyan kızlarla evlenmek. arapların bu tartışmaları gayet normal. tabi bunlar beni bağlar. size saygı duyuyorum. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Alıntı:
Sen hala aklını sübyan kızlarla yitirmişsin, ki sübyan ( akıl-baliğ olmamış çocuk) kızlarla evlenmek ilişkiye girmek anca sapık mezheplerin işi dir., Hepsi ni bir tek yere odaklamak ayrı bir menfeat-bok atma- karıştırmak kendi bildiğine inanmak egoları tatmin etmek ten (v.b.) başka bir ihtiyaç değildir. Rahat ol sen şeytana bile saygım var dır benim coşmadığı sürece. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Alıntı:
ınanıp ınanamaman benı baglamaz..dusuncelerıne saygı da duyarım ama benım ınandıgım degerlere saygılı oldugun surece...peygamberlere ınanmazsın eyvallah...ama babanın ogluymus gıbı hıtap edersen orda dur derım |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
![]() |
sevgili d'leh;
ben saygısızlık yaptığıma inanmıyorum. yinede sizi kırdıysam özür dilerim. Alıntı:
benim bahsettiğim bundan yüzlerce yıl öncesiydi. o günlerde hangi insan deprem yaşasa ve ya diğer doğal afetlerle karşılaşsa tanrının insanları cezalandırdığını sanırdı. gök gürülder, yoksa göktanrı bize mi kızdı ? oysa bugün bilim bütün bunların açıklamasını yapıyor. islamın dünyaya nasıl yayıldığını hepimiz biliyoruz sanırım. fakat kuran da biz her peygamberi ''kendi toplumunun'' diliyle gönderdik der. yine en güvenilir hadislerde ise türklere karşı kötü bir tutum vardır. yani islam dini bana göre arap dinidir. yani millet dinidir. tabi butür tartışmalardan hiçbir zaman fayda gelmez, uzar gider ![]() size karşı bir kusurum oldu ise affola. saygı ve sevgilerimle. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
![]() |
elbette yerli malı yurdun malı
özen göstermeye çalışıyorum (ne yaparsam yapayım kapitalizmin iğrenç bir ürünü geçiyor elime o ayrı). fakat ailem benim kadar özen göstermiyor. evimize emperyalist ürünler malesef giriyor. tartışmak kötü birşey değil bildiğiniz üzere, hele hele tartışma kültürüne vakıf olan sizin gibi biri ile. muhabbet deyin ya da başka birşey. bize fazladan katacak bilgidir en güzel olanı. sevgilerimle. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
neşeli yürekler=)
Giriş Tarihi: Oct 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pardon ama ohaa yani.Çok çirkin birşey bence.Ve de ben Hz.Ayşe konusuna inanmıyorum.Bunlar İslamiyet'i başka birşey sanıyorlar galiba.baba kızını 1 yaşında evlendirse bile ya küçücük çocuk ne anlar evlilikten şundan bundan.Bu bir ahlaksızlık bence.en doğru yakıştırma bu.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |