![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
tay of dı aygır
|
çüş,oha,yuh'la başlayan cümleler yazıp yazıp siliyorum son 10 dakikadır...bu mudur islamiyet bunlar nasıl yorumlar,bu ne mantıkdır bir din bu kadar belden aşağı bir hale nasıl getirilir.Çok şey yazılır aslında ama en iyisi susup izlemek
ALACA KARANLIĞIMDA OYNADIĞIM DRAMIN... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
gamlı baykuş..
Giriş Tarihi: Oct 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogruluk payının yuksek oldugunu düşünerek bir kez daha vurguluyorum ki din zararlıdır gereksizdir boştur...insanları sömürmekten başka birsey degildir zaten hersey buradan cıkmıştır...önüne gelen istediği şekilde cıkarları dogrultusunda kullanmıstır...evet ayse muhammede geldiğinde 6 yasındaydı ve 9 yasında karısı olmustur muhammedin.....ama bunların hepsi yardım koruma altına adı altında yapılmıstır...lütfen su gözlükleriniz, cıakrın ve olaylara birazda farkıl persfektiflerden bakın..kormayın sorgulayarak günaha felan girmezssiniz...sorgulayın inkar edin yine inanın neye inanacaksanız... *sorgulanmamış bir hayat yaşamaya degmez*
günlük yüzünüz ve sırıtkanlığınız bir de beraber götürmek zorunda olduğunuz günahlarınız.. yine bekleriz bir ömür.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2007
sokrates doğru demiş..
![]() Hz.Ayşe ile koruma için evlendiğini bilmeyen kişilerin çıkarları için bu kadar adileşeceği aklıma gelmezdi.. Pera din gereksiz diyorsun ama bir şeylere inanma tapınma hissi insanların yaratılışında var öyle değil mi tamam sorgulayıp asıl doğruları öğrenmek gerek... böyle bir konu dinimizde yok zaten bunlar dediğim gibi çıkarcıların yorumlar iğrenççlerrrrrrrrrrrr... hem ateistlerin bile bir inancı var..''hiç'' merkezli bir inanış..yani inanmadan yaşayamaz bence insanoğlu..bence sorun dinde değil dini yanlış yorumlayıp araştırmadan duyduğuna inanan bizlerde öyle değil mi??belki bu haberle kaç bebeğin hayatı kararacak ??
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Darko
Giriş Tarihi: Apr 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu haberleri duydukça dinden islamdan soğuyorum demicem inatla. Çünki bu olmadığını biliyorum dinin. Neymiş suudi bir imam demiş fox tvde islami stilde evlilik demiş. Dur gazı kaçmasın.
Bu tarz düşünen insanlar sapkındır. İslam öncesindeki yapılan şeyler tekrarlanabilir. Ama sanmasınlarki yeni bir daha gelecek. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
gamlı baykuş..
Giriş Tarihi: Oct 2007
ateistlerin gercekten tanrıya inandıklarını düşünüyorum..çünkü birseyin olmadıgına inanamak ona inanmamak en başta onun varlığını kabul etmek demek degilmidir....birseye inanmamak için önce inanmak gerek(benim düşüncem) kaldıki koruma amacı adı altında hersey yapılmıstır.. ve evet insanoğlu olarak ne kadar kendimizi üstün görsekte yaratılan canlılar arasında en aciz olanıyızdır....öyleki mutlaka inanıyoruz ateş peygamber kitap inek put bu örnekler çoğaltılabilir..en iyisi bunları bir kenara itip yaşamdan tat almak yasamı anlamlı kılmak..gerisi tefarruattır.....
günlük yüzünüz ve sırıtkanlığınız bir de beraber götürmek zorunda olduğunuz günahlarınız.. yine bekleriz bir ömür.. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
tay of dı aygır
|
din gereksiz değil bence,dini bu şekilde iğrençlenştirip yorumlayanlar,çarpıtanlar gereksiz.Bu çarpık düşüncelere 'din' bu diye inananlar gereksiz.Zamanında çok sorguladığım için,din diye bize dayatılan sapkın arap kültürüne uzak kendi halinde bir müslümanım.He eğer beğenmezlerse beni ulema alemleri
-men müslüman değilem... ALACA KARANLIĞIMDA OYNADIĞIM DRAMIN... |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |