Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-07-2008
Kuyucan

roka nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
roka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Ergenekon'un dehşet planı

"Ergenekon'un dehşet planı".

Bu ve benzeri başlıkta yazıları görünce aklıma hep Yılmaz Özdil'in yazısı ve "Sabah"ın o günkü birinci sayfası geliyor.

"Recep'in lavukları diyo ki ..."

Bu işin ciddi bir yanı yok .

Tıklayın >>> http://www.dipsizkuyu.net/forum/12-guncel-politika/18633-recepin-tavugu-diyo-ki.html

*

Uyuma !
roka şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı

Çok dehşet bir planmış. Dehşetler içinde kaldım diyebilirim.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jul 2008
hamarat insan farklılığını belli etmeye başlamış

sözde cumhuriyet mitinglerine katılanlar düşünsün alet olan onlar
hamarat insan Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: hamarat insan Mesajı Gör
Onlar düşündüler ve düşündüklerinin gereğini yaptılar, icap ederse yine yaparlar...
Eklenmiş Önizlemeler
ergenekonun-dehset-plani-caglayanmt4-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: caglayanmt4.jpg Görüntülenme: 2 Boyut: 309.1 KB  

FELAH-I VATAN DEDİLER HEPİMİZ AYAĞI KALKTIK,
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
UluTürk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-07-2008
zifiri disi

arwen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

akp ye muhalif olan her canli er gec ve mutlaka ergenekon sebebi ile tutuklamayi tadacakdir...(ergenekon suresi. 4.ayet)

uyumali basliklari bile karistirir oldum

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
arwen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-07-2008
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: hamarat insan Mesajı Gör
Söz ile kalmayıp ülkenin 4 bir yanında gerçekleşmiş mitinglerdir. Sizin ipiniz kimin ellerinde peki önce bunu sorgulayın.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Ya el konulan CD’lere sonra delil eklendiyse

BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp
Eski 09-07-2008
Ötekiler ve berıkıler

123 123 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

Evet çok şükur rte ye karsı olanların yada rte ve ekıbı gıbı düşünmeyenlerın yenı bır tutuklaması yada yenı dehşet bir planı ortaya çıkartılana kadar yavaş yavaş unutulmaya unutturulmaya olaylar yön degıstırılmeye başlanıyor çok şükur ulkem ınsanı nasılsa alıştı dehşet olaylara ve rte ve ekıbının dehset olayları dehset tutuklamaları ortaya çıkarmalarına ne şanslıyız.

Bence yapılan hıçbır tutuklama yasal olmadıgı gıbı sadece ve sadece rte nın gelecege yaptıgı yatırmlar.Yapılan tutuklamalar ,zamanı şeklı ve dayandırıldıkları noktalar hıç ırdelenmıyor yada yeterı kadar fırsat verılmıyor onların ırdelenmesıne öyle bır ortalık karıstırıyorlar kı mıllet unutuyor.

Birde canlı kanlı bazı (rte taraftarı yada tarafsız ınsanlardan) kişilerle yaptıgım konuşmalarda alt tabakadakı ınsanrda şöyle bır düşünce oluşturuluyor (tamamen orduya karsı,aydın demokrat ınsanlara karşı)bakın şimdıye kadar kımse bu kadar buyuk ınsan dokunamıyordu bakın bakın bu hukumet bunu yaptı denılıyor öyle bır düşünce yayılıyor.Ben şahsım adına bunları duydukça herkesten herseyden dehşet elektırıgı almaya başladım.

Ne hıkmetse karsı düşüncelere saygı duyyoruz ama hıç o taraf bızım gıbı demokrat ve rte karsıtı olanlara saygı duymuyor .Mıllet demokrat olcaz karsı göruslere saygı duyacagız dıye iyice şaşırmış :Yok arkadas yok malesef ben saygı duymuyorum artık duymayacagım bız saygı duydukça mıllet yaptıklarının sınırsız dogru ve illa kabul edılecek sanıyor.

Mıllet olarak koskoca TURKIYE CUMHURIYETININ basbakanın(rte) ,CUMHURBAŞKANININ (gül) v e butun bakanlarının mıllet vekıllerının söyledıklerını yaptıklarını yada yapmak istedıklerını ne çabuk unutuyoruz ne çabuk .Balık hafızası bıle bızden daha ıyıdır be.

o gece bicaklanmis dualar bulundu, otopside tanrinin kaburgasi incelendi, sonra kimseler konusmaya cesaret edemedi. tanri yine alayli icti sarabini, korkmasaydin boyle susmazdin dedi ona.kyd
123 123 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: May 2008
morlale farklılığını belli etmeye başlamış

daha
iddianamesi bile yazılmamış bir davada,bu yalan yanlış şeylere nasıl inanıyorsunuz....
morlale Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-07-2008
BENİ HATIRLAYINIZ...!

MSN ile mesaj gönder

Kim ne dedi?

Ergenekon'da ifade veren medya patronu kim?

Mahkeme Ergenekon savcısına 'hayır' dedi

Savcı Zekeriya Öz’ün 8 kişinin serbest bırakılma kararına ilişkin yaptığı itiraz reddedildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında son dalga operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle sevk edildikleri İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce serbest bırakılan 4 kişi için savcı itiraz etmişti. Savcının haklarında tutuklama kararı verilmesini istediği aralarında Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’ın da aralarında olduğu 4 kişi hakkında inceleme yapan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, savcının talebini yerinde bulmayarak reddetti.

Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı