![]() |
|
||||||||
| Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Feb 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ergenekon'un dehşet planı".
Bu ve benzeri başlıkta yazıları görünce aklıma hep Yılmaz Özdil'in yazısı ve "Sabah"ın o günkü birinci sayfası geliyor. "Recep'in lavukları diyo ki ..." Bu işin ciddi bir yanı yok .Tıklayın >>> http://www.dipsizkuyu.net/forum/12-guncel-politika/18633-recepin-tavugu-diyo-ki.html * |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Onlar düşündüler ve düşündüklerinin gereğini yaptılar, icap ederse yine yaparlar...
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Söz ile kalmayıp ülkenin 4 bir yanında gerçekleşmiş mitinglerdir. Sizin ipiniz kimin ellerinde peki önce bunu sorgulayın.
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Ötekiler ve berıkıler
Giriş Tarihi: Oct 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet çok şükur rte ye karsı olanların yada rte ve ekıbı gıbı düşünmeyenlerın yenı bır tutuklaması yada yenı dehşet bir planı ortaya çıkartılana kadar yavaş yavaş unutulmaya unutturulmaya olaylar yön degıstırılmeye başlanıyor çok şükur ulkem ınsanı nasılsa alıştı dehşet olaylara ve rte ve ekıbının dehset olayları dehset tutuklamaları ortaya çıkarmalarına ne şanslıyız.
Bence yapılan hıçbır tutuklama yasal olmadıgı gıbı sadece ve sadece rte nın gelecege yaptıgı yatırmlar.Yapılan tutuklamalar ,zamanı şeklı ve dayandırıldıkları noktalar hıç ırdelenmıyor yada yeterı kadar fırsat verılmıyor onların ırdelenmesıne öyle bır ortalık karıstırıyorlar kı mıllet unutuyor. Birde canlı kanlı bazı (rte taraftarı yada tarafsız ınsanlardan) kişilerle yaptıgım konuşmalarda alt tabakadakı ınsanrda şöyle bır düşünce oluşturuluyor (tamamen orduya karsı,aydın demokrat ınsanlara karşı)bakın şimdıye kadar kımse bu kadar buyuk ınsan dokunamıyordu bakın bakın bu hukumet bunu yaptı denılıyor öyle bır düşünce yayılıyor.Ben şahsım adına bunları duydukça herkesten herseyden dehşet elektırıgı almaya başladım. Ne hıkmetse karsı düşüncelere saygı duyyoruz ama hıç o taraf bızım gıbı demokrat ve rte karsıtı olanlara saygı duymuyor .Mıllet demokrat olcaz karsı göruslere saygı duyacagız dıye iyice şaşırmış :Yok arkadas yok malesef ben saygı duymuyorum artık duymayacagım bız saygı duydukça mıllet yaptıklarının sınırsız dogru ve illa kabul edılecek sanıyor. Mıllet olarak koskoca TURKIYE CUMHURIYETININ basbakanın(rte) ,CUMHURBAŞKANININ (gül) v e butun bakanlarının mıllet vekıllerının söyledıklerını yaptıklarını yada yapmak istedıklerını ne çabuk unutuyoruz ne çabuk .Balık hafızası bıle bızden daha ıyıdır be. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Kim ne dedi?
Ergenekon'da ifade veren medya patronu kim? Mahkeme Ergenekon savcısına 'hayır' dedi ![]() Savcı Zekeriya Öz’ün 8 kişinin serbest bırakılma kararına ilişkin yaptığı itiraz reddedildi. Ergenekon soruşturması kapsamında son dalga operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle sevk edildikleri İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce serbest bırakılan 4 kişi için savcı itiraz etmişti. Savcının haklarında tutuklama kararı verilmesini istediği aralarında Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’ın da aralarında olduğu 4 kişi hakkında inceleme yapan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, savcının talebini yerinde bulmayarak reddetti. BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |