Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 10-09-2008
  post #1
KeLimeLeR

Mr.StaTiK nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Mr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalı
Exclamation Son Dakika Haberleri

Başlık adında da olduğu gibi gündemde yaşanan Son Dakika haberleri burada paylaşabiliriz. Bu şekilde fazladan haber başlığı açılmasını önlüyebiliriz.

Onun gözü sende evlat.

Mr.StaTiK Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2008
  post #2
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Son Dakika Haberleri

kevin costner'la aynı odada sabahladım

Daha önce ünlü yönetmen Quentin Tarantino ile birlikte olduğunu söyleyen Didem Erol, yine şoke eden bir açıklama yaptı. Konuk olduğu ‘Orada Neler Oluyor’ adlı programda geçen yıl Türkiye’ye gelen Hollywood yıldızı Kevin Costner ile otelde sabahladıklarını söyleyen Erol, “Onunla odasında sabahladım. Çok güzel zaman geçirdik. Sosyetik kadınlar kapıda beklerken ben içerdeydim. Reklam yapmak isteseydim o ortamın fotoğrafını çekip basına verirdim” dedi. Şaşırtıcı açıklamalarına devam eden ünlü manken, “Buraya diğerleri gibi popo üzerinde oturarak değil, popomu yırtarak geldim” diye konuştu.

akşam
17 eylül 2008

ben buna azmin zaferi derim... =)

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2008
  post #3
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

ehehe yırtmışın didem belli,bayağı yırtmışın

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-09-2008
  post #4
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Detaylarını da anlatsaydı, haberle ilgilenirdim. Ama biraz anlatması lazım, neresine dokundu , neresinde öptü değil mi? Yırtamaz bu gidişle

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
  post #5
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

hassas vatandaş haçlılara karşı

‘ANATOLIA' isimli belgeselin Kayseri'deki çekimleri sırasında Tarihi Kayseri Kalesi'nin surlarına asılan Bizans bayrağı galeyana neden oldu. Yaklaşık 50 kişilik grup Kayseri Kalesi’ne haçlı bayrağı asıldığını söyleyerek, belgeselin Yönetmeni ve Yapımcısı Tanyolaç Türkben’e tepki gösterdi. Tepki üzerine Bizans bayrakları surlardan indirilirken çağırılan polis ekipleri öfkeli grubu dağıttı.

18 eylül 2008
radikal

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
  post #6
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: semazen Mesajı Gör
hassas vatandaş haçlılara karşı

‘ANATOLIA' isimli belgeselin Kayseri'deki çekimleri sırasında Tarihi Kayseri Kalesi'nin surlarına asılan Bizans bayrağı galeyana neden oldu. Yaklaşık 50 kişilik grup Kayseri Kalesi’ne haçlı bayrağı asıldığını söyleyerek, belgeselin Yönetmeni ve Yapımcısı Tanyolaç Türkben’e tepki gösterdi. Tepki üzerine Bizans bayrakları surlardan indirilirken çağırılan polis ekipleri öfkeli grubu dağıttı.

18 eylül 2008
radikal

Yurdum insanına ne desem az.. Tebrik ediyorum onları.. Kurtarmışlar kaleyi.. Az kalsın kaptırıyormuşuz alçak Bizanslılara..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
  post #7
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Taedium Mesajı Gör
Yurdum insanına ne desem az.. Tebrik ediyorum onları.. Kurtarmışlar kaleyi.. Az kalsın kaptırıyormuşuz alçak Bizanslılara..

Bizim insan da oyle duygusaldir...

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-09-2008
  post #8
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

İki teğmene Ergenekon gözaltısı

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada 5 teğmen ve 1 askeri öğrencinin askeri personel tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Genelkurmay'ın açıklaması şöyle:
"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 17 Eylül 2008 tarihli talimatı üzerine, 5 Teğmen ve 1 Askeri Öğrenci 18 Eylül 2008 tarihinde askeri makamlar tarafından gözaltına alınmıştır.
Anılan personel, talimat gereği ifadeleri alınmak üzere askeri personel nezaretinde İstanbul Merkez Komutanlığına sevk edilmişlerdir. "

ANKARA'DA 9 GÖZALTI
‘ERGENEKON’ soruşturması kapsamında Ankara’da bu sabah saatlerinde gözaltına alınan ve aralarında 1 teğmenin de bulunduğu 9 kişiden 8’i, sağlık kontrolünde geçirildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adalet Sarayı’na getirilen 8 kişi, Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan kişiler, sağlık kontrolünün ardından adliyeden ayrılırken, bazı zanlıların basın mensuplarının ‘Ergenekon ile bağlantınız var mı?, Niçin gözaltına alındınız?’ sorularına “Dağdaki çobanın Ergenekon ile ne bağlantısı var’ ve ‘Benim Mustafa Kemal ile bağlantım var’ yanıtları vermeleri dikkat çekti.
Sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 8 kişinin, haklarındaki işlemin ardından karayolu ile İstanbul’a gönderileceği belirtildi.
Öte yandan gözaltına alınan ve teğmen olduğu belirtilen bir kişinin ise işlemlerinin askeri makamlarca yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise bilgisayar, belge ve dökümanlar ele geçirildi.
İZMİR'DE BİR TEĞMEN GÖZALTINDA
İSTANBUL'da yürütülen Ergenekon soruşturması kapsamında, İzmir'de de bir muvazzaf subayın gözaltına alınıp İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.
İstanbul'da görev yapan teğmen rütbesindeki Ş.İ.'nin eğitim amaçlı Urla Menteş Kampı'nda bulunduğu sırada askeri inzibat tarafından gözaltına alınıp İstanbul'a gönderildiği bildirildi.

İki te�mene Ergenekon gözaltısı / Siyaset / Milliyet İnternet

Milliyet gazetesi son dakika haberlerinden alıntıdır

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-09-2008
  post #9
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

RTÜK başkanı Zahit Akman İstifa etmiyomuş.3 e karşı 5 oyla...Yuh be,hiç utanma yok .Hiç utanma arlanma haysiyet yok bunlarda be!

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-09-2008
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Yapıştı koltuk yapıştı vallaha...

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...
ÇİTA Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı