![]() |
|
||||||||
| Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Detaylarını da anlatsaydı, haberle ilgilenirdim. Ama biraz anlatması lazım, neresine dokundu , neresinde öptü değil mi? Yırtamaz bu gidişle
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
dönüyorsunuz etrafımda..
Giriş Tarihi: Dec 2005
hassas vatandaş haçlılara karşı
‘ANATOLIA' isimli belgeselin Kayseri'deki çekimleri sırasında Tarihi Kayseri Kalesi'nin surlarına asılan Bizans bayrağı galeyana neden oldu. Yaklaşık 50 kişilik grup Kayseri Kalesi’ne haçlı bayrağı asıldığını söyleyerek, belgeselin Yönetmeni ve Yapımcısı Tanyolaç Türkben’e tepki gösterdi. Tepki üzerine Bizans bayrakları surlardan indirilirken çağırılan polis ekipleri öfkeli grubu dağıttı. 18 eylül 2008 radikal |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Alıntı:
Yurdum insanına ne desem az.. Tebrik ediyorum onları.. Kurtarmışlar kaleyi.. Az kalsın kaptırıyormuşuz alçak Bizanslılara.. Jacques Dutronc
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki teğmene Ergenekon gözaltısı
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada 5 teğmen ve 1 askeri öğrencinin askeri personel tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Genelkurmay'ın açıklaması şöyle: "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 17 Eylül 2008 tarihli talimatı üzerine, 5 Teğmen ve 1 Askeri Öğrenci 18 Eylül 2008 tarihinde askeri makamlar tarafından gözaltına alınmıştır. Anılan personel, talimat gereği ifadeleri alınmak üzere askeri personel nezaretinde İstanbul Merkez Komutanlığına sevk edilmişlerdir. " ANKARA'DA 9 GÖZALTI ‘ERGENEKON’ soruşturması kapsamında Ankara’da bu sabah saatlerinde gözaltına alınan ve aralarında 1 teğmenin de bulunduğu 9 kişiden 8’i, sağlık kontrolünde geçirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adalet Sarayı’na getirilen 8 kişi, Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan kişiler, sağlık kontrolünün ardından adliyeden ayrılırken, bazı zanlıların basın mensuplarının ‘Ergenekon ile bağlantınız var mı?, Niçin gözaltına alındınız?’ sorularına “Dağdaki çobanın Ergenekon ile ne bağlantısı var’ ve ‘Benim Mustafa Kemal ile bağlantım var’ yanıtları vermeleri dikkat çekti. Sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 8 kişinin, haklarındaki işlemin ardından karayolu ile İstanbul’a gönderileceği belirtildi. Öte yandan gözaltına alınan ve teğmen olduğu belirtilen bir kişinin ise işlemlerinin askeri makamlarca yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise bilgisayar, belge ve dökümanlar ele geçirildi. İZMİR'DE BİR TEĞMEN GÖZALTINDA İSTANBUL'da yürütülen Ergenekon soruşturması kapsamında, İzmir'de de bir muvazzaf subayın gözaltına alınıp İstanbul'a gönderildiği öğrenildi. İstanbul'da görev yapan teğmen rütbesindeki Ş.İ.'nin eğitim amaçlı Urla Menteş Kampı'nda bulunduğu sırada askeri inzibat tarafından gözaltına alınıp İstanbul'a gönderildiği bildirildi. İki teÄ�mene Ergenekon gözaltısı / Siyaset / Milliyet İnternet Milliyet gazetesi son dakika haberlerinden alıntıdır |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapıştı koltuk yapıştı vallaha...
|