Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 26-09-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: 'İktidara gelince idamı geri getireceğiz'

bir iki kişiyi sallandırınca hizmet kolay... : )

tamamlanınca eksik kalıyor bir şeyler...
semazen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
Kuyucan

malleus maleficarum nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
malleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandırmalleus maleficarum çok ince bir insandır

Alıntı:
Yazan: semazen Mesajı Gör
bir iki kişiyi sallandırınca hizmet kolay... : )
tabi sıfır masraf..

viva la muerte.
malleus maleficarum Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: 2012 Mesajı Gör
Osman Pamukoglu'nun "Unutulanlar Disinda Yeni bir Sey Yok" kitabini okumustum ve kisilik olarak onu cok begenmistim. Kulturu, mantigi, duygusalligi, askerini anlayabilecek mentalitiye sahip olmasi, sartlara gore en dogru kararlari verebilme kabiliyeti ve guclu karakteri ile Turkiye'nin ihtiyaci olan bir karakter diye dusunuyorum.
aynen katılıyorum

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
erken akşam

barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

önce imralıdakiyle başlar zaten

-yarım saat oldu lan!
Eski 26-09-2008
tek ben...

lanetli melek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
lanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyor

eger bu ülke idamla kurtulcaksa tamam bıde bunu deneyelım ama cok zor...bu kadar dış borcumuz varken bu kadar insan açken ıdamı duşunmek bıle saçma ama deseydı kı cari açıgı kapatcaz bu borcu oducez falan daha cok sansları olurdu bence...

'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir baska insan olmadan!'
lanetli melek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
MANTIKLI

2012 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır

Bi de bu idam meselesini cocuklarini sehit vermis analara hatta birden fazla cocugunu sehit vermis analara soralim ne dersiniz?

"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak."
2012 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır

çok iyi olur idam cezasının yeniden getirilmesi. asılması gereken o kadar çok pislick var ki..

"..Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,/Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram./Gene bir cehennem var yastığımda,/ Gel artık..." Ahmed ARİF
Acıbadem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
tek ben...

lanetli melek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008
lanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyorlanetli melek çevresine ışık saçıyor

eger o ınsanlar vatan sogolsun dıyebılıyorlarsa bunu istemıceklerdır bence...

'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir baska insan olmadan!'
lanetli melek Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
MANTIKLI

2012 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: barondebar Mesajı Gör
önce imralıdakiyle başlar zaten
Evet aynen, bebek katili isini oradan bile yurutuyor, ne guzel hizmet ama, bumudur dogru olan. bu adam asilsa ne olur gunah mi olur yani...

"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak."
2012 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-09-2008
erken akşam

Alıntı:
Yazan: lanetli melek Mesajı Gör
eger o ınsanlar vatan sogolsun dıyebılıyorlarsa bunu istemıceklerdır bence...
ah be arkadaşım,tanrı yaşatmasın da ateş düştüğü yeri yakar...

-yarım saat oldu lan!
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı