![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
hayatın sonuna mı geldim
Giriş Tarihi: Dec 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin, sabah kalkmam için kötü bir suprız oldu...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Yaşar Büyükanıt "PKK kampları bizim için bbg evi gibi" demişti, sanıyorum bbg evine fazla dalmışız, kendi evimizi unutmuşuz ki bu kadar burnumuzun dibine girip daha önce defalarca saldırıya uğramış bir karakola tekrar saldırabiliyorlar...
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Oct 2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kozmik kasada korunan milli güvenlik siyaset belgesinde herhalde söyle yazmakta:
a) NATO üyeligi ve ABD'ye bagimlilik partilerden bagimsiz olarak Türk devletinin ebedi politikasidir. b) ABD gücünü yitirecek olursa onun yerine AB alir. c) AB'nin kabul etmemesi halinde sirasiyla Rusya, Cin, Hindistan, Brezilya, Japonya, Avustralya, Suudi Arabistan himayasi ve mandasi icin calisilacaktir. d) Biz kendi kendimize adam olmayiz, buna inaniyoruz. (Cam tavan meselesi) Kara ironi bir yana, bu olaylar devletimizin stratejik tehdit algilamasinin cökmüs olmasindan ileri gelir. Sag eliyle pkk'ya silah ve para saglayan, sol eliyle sözüm ona Türkiye'ye de istihbarat saglayan bir devlet hala "stratejik ortaklik", yok efendim "terörle mücadelede mükemmelliyet merkezi" gibi stars and stripesli laflar ediyor. Ah Ugur Mumcu... |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Güneşin Olsun Gönlünde..
Giriş Tarihi: Sep 2008
![]() |
Resmi makamlar toplam 38 insanın öldüğünü belirtiyor.
Bu insanlar 'Şehit oldu ya da etkisiz hale getirildi' öldükten sonra hangi sıfata konulursa konulsun Hepsi İnsandı. Şehitler ölmez ama insanlar ölür,anneler ölür,babalar ölür. Bu kader değil!!! 'Şehitler ölmez'diye şenlikler düzenleyenleri kınıyorum.Şen olunacak,slogan atılacak bir durum değil. Hiç kimsenin mi vakti yok durup ince şeyleri anlamaya.Çözüm düsünmeyen ve boş konuşan herkesi de kınıyorum "Bana Eğilsin Melekler Madem ki Ben Bir İNSANım!.."
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Oct 2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben bir cözüm önereyim, baska türlü kimse tatmin olmayacak. Yeni bir anayasa yapalim söyle densin: a) 2050 yilina kadar devletin resmi dili türkce ve kürtcedir. 2050 senesinden sonra kürtce'dir. b) 2050 yilina kadar devletin resmi ismi anadolu uygarliklari federasyonudur, 2050 senesinde yapilacak referandumda kürdiye ve kürdistan isimlerinden biri benimsenecektir. c) Etnik Türkler 2050 senesine kadar anti-demokratik ve yasadisi fasist cogunluklarini mümkün mertebe azinliga cevirmeye ve etnik kürtlerin 1000 sene önce olduklari gibi tekrar asli unsur olmalarina sosyal ve ekonomik olarak vergiler ve pozitif ayrimcilik yollariyla yardim eder. d) Devlet kürt irkcilarinin toplumlarinin uluslasma calismalarinda yardimci olmakla hükümlüdür. e) Anadoluyu istila ederek bu ülkede yasadisi unsur olan Türk cogunluk kürtlerin, AB'nin ve bu topraklarda mefaati olan ve olabilecek baska devletlerin resmi izniyle azinlik olarak bu topraklarda kalma hakkina sahip olacaklardir. f) Etnik Türklerin okullardan baslayarak yasamlarinin her safhasinda tarihleriyle yüzlesmeleri saglanacaktir. Etnik Türklerin anadolu topraklarindaki varliginin bile agir uluslararasi suc oldugu tezi devletin yeni resmi dinidir. g) a-f maddeleri degistirilemez veya degistirilmesi teklif bile edilemez. |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Güneşin Olsun Gönlünde..
Giriş Tarihi: Sep 2008
![]() |
Alıntı:
Yorumumdan bunu çıkardınızya "Bravooo" size.. Önce İnsan.. "Bana Eğilsin Melekler Madem ki Ben Bir İNSANım!.."
|
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |