Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika » Yaşamdan Haberler

Yaşamdan Haberler Gazetelerde, dergilerde, internette karşılaştığınız ilginç haberleri paylaşabileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-10-2008
  post #1
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Uçakta 'harakiri' şoku!(diş fırçası ile ?! )

Diş fırçasıyla kendini öldürmeye çalıştı...

Avustralya'da Darwin -Sydney seferini yapan Jetstar Havayolları'na ait uçağın yolcularından biri kendisini diş fırçası ile yaraladı. Kaptan bunun üzerine uçağı havalandığı piste tekrar indirmek zorunda kaldı.

Avustralya'nın kuzey bölgesinde Jetstar Havayolları'na ait JQ74 sefer sayılı Darwin-Sydney seferini yapan uçakta yolculardan birisi bir anda kendini dış fırçası ile yaralamaya başladı. Yolcu bir anda kan içinde kalırken kabin görevlileri müdahale ederek bu yolcuyu etkisiz hale getirdi.

Olayın ardından Avustralya Federal Polisi araştırma başlatırken uçakta bulunan birkaç yolcunun ifadesine başvurdu. Kendini diş fırçası ile yaralayan yolcunun psikolojik tedavi göreceği belirtildi.

Uçakta 'harakiri' şoku! / Yaşam / Milliyet İnternet

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-10-2008
  post #2
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Uçakta 'harakiri' şoku!(diş fırçası ile ?! )

pilot salakmış harbiden,ulan madem uçakta böyle bir kaçık aborjin var aç kapısını uçağın at aşağı denyoyu...

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #3
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Nikolai Hel'in dönüşü...

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #4
Kuyucan

hkbayram nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008
hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.hkbayram nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Nasıl diş fırçasıyla yaw ? Tükenmez kalem ,kredi kartı , traş bıçağı ,servis bıçağı veya bilimum şeyler geliyor aklıma ama diş fırçası ilk 100 de bile değil .Neresiyle yaraladı kendini diş fırçasının nasıl yani ?

Işığa perde arama .İkiyüzlülük yeter.
Karanlığa ışık arama .Samimiyet yeter.
hkbayram Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #5
erken akşam

barondebar nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Blog Mesajları: 9
barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.barondebar nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: hkbayram Mesajı Gör
Nasıl diş fırçasıyla yaw ? Tükenmez kalem ,kredi kartı , traş bıçağı ,servis bıçağı veya bilimum şeyler geliyor aklıma ama diş fırçası ilk 100 de bile değil .Neresiyle yaraladı kendini diş fırçasının nasıl yani ?
gri yazdı işte nicholai hel gibi adam.Nicholai dosya kağıdını ikiye katlayıp adam öldürüyordu bir de 6 dil konuşup 5 dilde düşünüyodu tabi...

-garson hatırlar mısın, fakir ama gururlu bir duble rakı vardı??
-tamam efendim, hemen getiriyorum
-yarım saat oldu lan!
barondebar Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #6
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Uçak inene kadar sabredip bir kılıç yada bıçakla neden yapmamış ki bu işi ? Japonlar da reklam peşine düşmüş

Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor.
dontsorry Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #7
victim of Mercury

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Sıradan bir diş fırçasi havada uçarken bu derece tehlikeli olabiliyor işte bir de uçaktan neden bu kadar korkuyorsun derler bana.. Zaten ben uçaktan korkmuyorum ayaklarim yere bastigi muddetce ucagi seviyorum sorun yok ama uçağa binmekten korkuyorum havada olma fikri beni delirtiyor gercekten ve olabilecek herhangi bir acil durum halinde anında mudahale sansinın olmamasi dusuncesi heralde korkumun asıl sebebi ve her haberde korkum gitgide artiyor

Şu siralar da uçaklarla ilgili en buyuk korkum pilotlarin sarhoş olma ihtimali . O manzarayla karsilikli viski kadehlerini kaldiriyor olma ihtimalleri cok da imkansiz gibi gelmiyor bana ve daha da kotusu İstanbulun her kosesinde alkol kontrolu varken ben pistte ya da alanda hiç gormedim ya da var da ben mi bilmiyorum ama gercekten sarhoş bir pilot ucakta en son isteyecegim sey
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #8
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Bundan sonra dis fircasini da yasaklarlar artik.

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
  post #9
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Hadi kendini yaralamaya karar vermiş hadi bir de diş fırçasıyla yaralamak istemiş bunu uçakta yapmak istemesi de olaya ayrı bir fantezi katmış doğrusu..
Hep çok kitap okumaktan oluyor bunlar...

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-10-2008
Fahri İnsan

chen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
chen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalı

nasıl yani diş fırçası nasıl birşeymiş gerçekten merak ettim
elektirikli olsa bir düzenek falan yapmıştır dicem ama

Hayat çok aldatıcı ve öylesine seyrediyor bizi... Bizim palyaçoluklarımızı...
"Oynayın!" diyor ve kahkahalarla gülüyor her halimize...

chen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı