![]() |
|
||||||||
| Yaşamdan Haberler Gazetelerde, dergilerde, internette karşılaştığınız ilginç haberleri paylaşabileceğiniz bölümümüz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Jun 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diş fırçasıyla kendini öldürmeye çalıştı...
Avustralya'da Darwin -Sydney seferini yapan Jetstar Havayolları'na ait uçağın yolcularından biri kendisini diş fırçası ile yaraladı. Kaptan bunun üzerine uçağı havalandığı piste tekrar indirmek zorunda kaldı. Avustralya'nın kuzey bölgesinde Jetstar Havayolları'na ait JQ74 sefer sayılı Darwin-Sydney seferini yapan uçakta yolculardan birisi bir anda kendini dış fırçası ile yaralamaya başladı. Yolcu bir anda kan içinde kalırken kabin görevlileri müdahale ederek bu yolcuyu etkisiz hale getirdi. Olayın ardından Avustralya Federal Polisi araştırma başlatırken uçakta bulunan birkaç yolcunun ifadesine başvurdu. Kendini diş fırçası ile yaralayan yolcunun psikolojik tedavi göreceği belirtildi. Uçakta 'harakiri' ÅŸoku! / YaÅŸam / Milliyet İnternet |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
erken akşam
|
Alıntı:
bir de 6 dil konuşup 5 dilde düşünüyodu tabi...
-tamam efendim, hemen getiriyorum -yarım saat oldu lan! |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hımını mımını mınt.
Giriş Tarihi: Jun 2007
Uçak inene kadar sabredip bir kılıç yada bıçakla neden yapmamış ki bu işi ? Japonlar da reklam peşine düşmüş
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
victim of Mercury
Giriş Tarihi: Mar 2007
Sıradan bir diş fırçasi havada uçarken bu derece tehlikeli olabiliyor işte bir de uçaktan neden bu kadar korkuyorsun derler bana.. Zaten ben uçaktan korkmuyorum ayaklarim yere bastigi muddetce ucagi seviyorum sorun yok ama uçağa binmekten korkuyorum havada olma fikri beni delirtiyor gercekten ve olabilecek herhangi bir acil durum halinde anında mudahale sansinın olmamasi dusuncesi heralde korkumun asıl sebebi ve her haberde korkum gitgide artiyor
Şu siralar da uçaklarla ilgili en buyuk korkum pilotlarin sarhoş olma ihtimali . O manzarayla karsilikli viski kadehlerini kaldiriyor olma ihtimalleri cok da imkansiz gibi gelmiyor bana ve daha da kotusu İstanbulun her kosesinde alkol kontrolu varken ben pistte ya da alanda hiç gormedim ya da var da ben mi bilmiyorum ama gercekten sarhoş bir pilot ucakta en son isteyecegim sey |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |