Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 17-08-2008
hєp тєк hєp γєк..

okang92 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Blog Mesajları: 1
okang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Vatandas Nasil Dinlenir?

ampule oy verene florosan .... xD

Roger That..!!
okang92 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-08-2008
hєp тєк hєp γєк..

okang92 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Blog Mesajları: 1
okang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandırokang92 herkesin tanıdığı bir insandır

gazete fln okumuyorum ben.. Bekir coşkunu ve emin çölaşanı okur bırakırım gazeteyi.. Adamlar artık yaptıklarını saklama gereği duymuyor.. Halkında beynini YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER le yıkamışlar zaten.. onun için böle konulara verdiğim cevaplar hep dalga içerikli.. Yapılcak bişe kalmadı gibi.. Bekir coşkun demişti zaten anayasa mahkemesi kapatma kararı vermezse Allah yardımcımız olsun diye.. Ordu pıstı kaldı.. Durun bakalım basbug napacak.. Ergenekon diyede bişe cıkarıp Atatürkçülere göz dağı verdiler.. Ya bilmiyorumda bu herifleri çöp kamyonuyla alıp götürmek lazım karakollarda sorguya cekmek lazım.. Örnekleri geçmişte vardır..!!

Roger That..!!
okang92 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-08-2008
PuNiShEr

alperc96 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
alperc96 farklılığını belli etmeye başlamış

Çok güzel bir paylaşım. Bir Atatürk'e bak bir de tayyibe aralarında hiç benzerlik yok. Geldikleri gibi gideceklerdir
alperc96 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2008
Devrimci

mehmet donmez nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
mehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandırmehmet donmez herkesin tanıdığı bir insandır

Vatandaş nasıl dinlenire, en güzel cevabı RTE verir.
Önce vatandaşı dinler!!
Sonrada al ananı da git burdan der.
(ya sahi bu RTE ney di ya! Türkiye Cumhuriyet inin başbakanı mı? yoksa kasımpaşa spor un amigosu mu?)

EY TURK GENCLİGİ BİRİNCİ VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ TÜRK CUMHURİYETİNİ MUHAFAZA VE MÜDAFA ETMEKTİR.

M.Kemal ATATÜRK...
mehmet donmez Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2008
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: mehmet donmez Mesajı Gör
Vatandaş nasıl dinlenire, en güzel cevabı RTE verir.
Önce vatandaşı dinler!!
Sonrada al ananı da git burdan der.
(ya sahi bu RTE ney di ya! Türkiye Cumhuriyet inin başbakanı mı? yoksa kasımpaşa spor un amigosu mu?)
Artık o kadar agresif cevaplar vermiyor kendileri. Sadece sen konuşma, sen karışma, sen sus, sen otur, sen git, sana ne şeklinde çıkışlar yapmaya başladı. Hayırlı mıdır bilemem tabi ama Kasımpaşa mahalle arası ağzından yeğdir.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı