![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Son donemlerde politikacilarin tek derdi kendi ailesini beslemek, cebini doldurmak ve de kendi ulkusunu gerceklestirmek zaten.
Sonucta basbakanimizin nasil bir utkusu oldugu malum, o vatan sevgisiyle gelmedi buralara, icindeki utkuyla, icindeki amacla geldi. Ulkeyi satti, cevresini bir yerlere getirdi, cocuklarinin gelecegini garantiye aldi, kendi adamlarinin pisliklerini orttu. Yani ne beklenir boyle bir baskanin vatan sevgisinden. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
"Ben ülkemi adeta pazarlamakla mükellefim, bu konuda herkesle her yerde görüşürüm."
Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ekim 2005, Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin açılış töreni. Sanıyorum başka söze gerek yok. ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Hayır sen kimsin, kim seni görevlendirdi ülkeni pazarlamakla, Ülker Holding'i mi pazarlıyorsun, Allah söyletiyor derler ya işte, aynen öyle...
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
telkâri
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Portakalos Hanım'ın bir videosu vardı hatırlarsanız.Kadınlar, çocuklarının üzerlerinden battaniyeleri alıp mermilerin üzerini kapatıyordu.Sırtlarında her biri 25kg gelen mermileri çocuklarıyla birlikte taşıyorlardı.Ülkenin her metrekaresinde şehitlerin kanı dururken belli bir zümrenin uşağı olmuş sözde başbakan kişi kalkmış bunu fütursuzca söyleyebiliyor. Maliye Bakanı da demişti hatırlarsanız; "Benim değil mi satarım" diye. Satılanları ve satılmak üzere olanları da az çok biliyoruz. Sözde başbakan, o olaydan sonra ertesi gün tarımla ilgili bir kanun mu çıkarmış napmış, dinlemedim tam, güya çiftçilerin gönlünü alacakmış.Ben insanlarla konuştuğumda yaka silkiyorlar "Bunlara nasıl inandık da oy verdik" diye. Öylesine alttan girip üstten çıkmışlar ki bizim saf Türk milleti bunları birşey sanmış işte.
Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan "Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır." |
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Bu adamlar buyuk bir sevgiyle oturtulmadi ki koltuga. Ya dini somurduler, adami oyle cektiler yanlarina ya da yardimseverlik ayaklarina gonul aldilar.
Bizim koyde bunu yapmislardi da pek sevilmez orada. Onun disinda adamin gecmisi ortada, dusuncesi ortada. Onun gibiler ne Ataturk'u sever, ne de kurdugu ulkeyi. Ellerine firsat gecse hemen kurarlar Islam Turkiye'sini. Ama onlara en guzel cevabi yine, onlari oraya oturtanlar vermeli. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
------------
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|