![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
"Ben mesela geçenlerde bir şehit annesine telefon açmadım. Bir tanesine açtım. Telefondaki açıklamalar, komutanın yakasına sarılmalar. E şimdi telefonda aynı durumla ben de karşılaşırsam bunu mu dinleyeceğim ben. Ama öbürüne açtım. Öbürü de tam aksi. O da 'vatanımız sağolsun, sizler sağolun. Sizler koşturuyorsunuz, didiniyorsunuz' diyor. Bir taraftan da dualar etmeye çalıştı. Biz de yan gelip yatmıyoruz ki biz de koşuyoruz."
Recep Tayyip Erdoğan. Bir tarafta şehit ailesini kastederek "bunu mu dinleyeceğim ben" diyen sorumsuz bir adam, diğer tarafta da ağzına geleni değil aklına geleni söyleyen bir adam: http://www.milliyet.com.tr/2006/09/0...set/siy01.html ![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
sessiz çığlık
Giriş Tarihi: Aug 2006
![]() |
O herşeyin doğrusunu bilir. o böyle dinliyorsa doğru olan budur.örnek insan nasıl olsa...askerlik hakkında mantıksızca konuşan adamdan başka ne beklenilir.dinlesede anlamayorki.we durumun en kötü yanı bu insanları biz seçiyoruz
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Kuyucan
|
Alıntı:
Eline tespihi alıp Kasımpaşa sokaklarında ahçam kesmeye benzemez o makam... gereğini yapacaksınız birazda siz azap çekeceksiniz 'yan gelip yatarken genç insanlar kabrinde'. Ve bir gün biter bu çirkin oyun perde iner
|
|||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
telkâri
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En son dün Kanal7 anahaberde izledim.Başbakan Fatihte bir iftar çadırına (bu arada gözlerimde tanıdıkları aramadı değil hani
) orucunu açmak için geliyor.Biri ayakkabı boyacılığı yapan yaşlı bir vatandaş, diğeri de kocası hasta olduğu için çalışamayan, çocukalrını okula gönderemeyen bir kadın.Başbakanla konuşmak istıyorlar.Öyle ya adam devletin sözcüsü, halkın da başı.Vatandaş derdini anlatmak için öyle çırpınıyor ki bir medet umuyor, bir umut besliyor, sesini duyurmak için adeta haykırıyor.Ama o başbakan sıfatını haketmeyen adam sadece utanmadan yüzlerine bakıp "Bugün sorulara kapalıyım." diyor.Kadın o an fenalık geçiriyor.Yine de ayakta durmaya çalışıp başbakana ulaşmaya çalışırken ağzından dökülen şu sözler beynimde yankılanıyor "Yeter artık çektiğimiz çile, konuşmak istiyorum.Başbakanla konuşmak benim hakkım, wallahi de billahi de benim hakkım" dedi ve bayıldı. Başbakan ve yanındaki bakanlarda umursamadan yollarına güle oynaya devam ettiler. Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan "Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır." |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
telkâri
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ee tabii aslında kendi yakışanı yapıyor.Gerçek yüzünü gösteriyor, koltuk sevdalısı+satılmış olduğunu gösteriyor.
Halk da görüyor bunu böylece. Sağlık Bakanı bir hastaneyi ziyarete gidiyor.Vatandaşlar isyanda.Parasızlıktan çocuklarına ilaç alamadıklarını anlatmıyorlar adeta haykırıyorlar ağlayarak.Hepsi bir umutla bakanın çevresini sarmış.Ama adam o kadar sert çıkıyor ki sanırsın vatandaşı dövecek. Yazıklar olsun bu hükümete. Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan "Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır." |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |