Geri Dön   dipsizkuyu.net » Genel » Güncel - Politika

Güncel - Politika Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen olayların tartışılabileceği, son dakika gelişmelerinin duyurulabileceği, politik görüşlerin değerlendirilebileceği fikir paylaşımı ortamı.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 01-09-2006
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Vatandas Nasil Dinlenir?

Bir e.posta bu bana gelen ancak bu konuya uyduğu için, devlet adamlığını ve insanlığı gayet güzel anlattığı için bu konuda paylaşıyorum, hiçbir tarafını kesmeden:

OKUYUN!
anani da al git"

kes ulan sesini"

"serefsizler"

"bizim çocuklar aç mi kalsin"

"otur ulan oturdugun yerde herseye burnunu sokma"

YUKARDAKi GÜZEL TERiMLERi BiZE ÖGRETEN SiMDiKi SiYASETE DE TESEKKÜRLER.

Izmir kurtuldu, cok tatli bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartimana cekilirler. Ertesi gun kompartimanin kapisini calar yaveri, acar yorgun, bitkin, kravatini yikamaktadir Ataturk. Yaveri "ya pasam bu ne hal hic uyumadiniz herhalde niye boylesiniz" der. "Ya çocuk kompartimanima yastikla battaniye koymayi unutmussunuz. Kolumu yastik yaptim agridi, setremi yastik yaptim usudum ben de uyumadim kalktim" der. Yaveri: "aman pasam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastikla battaniye getirirdik" der. Ve bir ulke kurtarmaktan donen komutan tarihi bir cevap der ki: "Gece farkettim hepiniz en az benim kadar yorgundunuz.
Hicbirinize kiyamadim. Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat uyumasi".

BUNU HIC DURMADAN MILYONLARA GONDERIN, GÖNDERIN KI..
BELKI YUZLERI BIRAZ KIZARIR... ATAMIZ SAYESiNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Ki HALA UYANAMADIK

her saçma maili 10 kere birilerine gonderip dileklerinizin gerçeklesmesini bekleyeceginize bunu lutfen forwardlayin!!!!!!!!

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-09-2006
Kuyucan

yorgun_d... nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
yorgun_d... bir mücevherdiryorgun_d... bir mücevherdiryorgun_d... bir mücevherdir
MSN ile mesaj gönder

evet bu maili bende aldım ve adres defterimin tamamına hatta huyum olmadığı halde bana gelen maillerdeki adreslere bile attım. ama bu yaşanmışlığın değerini pek fazla anlayan olduğunu sanmıyorum..

Ve bir gün biter bu çirkin oyun perde iner
yorgun_d... Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-09-2006
Smooth Criminal

pithana nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Blog Mesajları: 3
pithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalıpithana kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

ülkesini sevmenin ne demek oldugunu cok yanlis anlamis, cahil birakilmis bir millete yakisan bir basbakan.

Lonely is a man without love...
pithana Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-09-2006
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

"Ben mesela geçenlerde bir şehit annesine telefon açmadım. Bir tanesine açtım. Telefondaki açıklamalar, komutanın yakasına sarılmalar. E şimdi telefonda aynı durumla ben de karşılaşırsam bunu mu dinleyeceğim ben. Ama öbürüne açtım. Öbürü de tam aksi. O da 'vatanımız sağolsun, sizler sağolun. Sizler koşturuyorsunuz, didiniyorsunuz' diyor. Bir taraftan da dualar etmeye çalıştı. Biz de yan gelip yatmıyoruz ki biz de koşuyoruz."

Recep Tayyip Erdoğan.

Bir tarafta şehit ailesini kastederek "bunu mu dinleyeceğim ben" diyen sorumsuz bir adam, diğer tarafta da ağzına geleni değil aklına geleni söyleyen bir adam:

http://www.milliyet.com.tr/2006/09/0...set/siy01.html

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-09-2006
sessiz çığlık

okyanus nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
okyanus farklılığını belli etmeye başlamış

O herşeyin doğrusunu bilir. o böyle dinliyorsa doğru olan budur.örnek insan nasıl olsa...askerlik hakkında mantıksızca konuşan adamdan başka ne beklenilir.dinlesede anlamayorki.we durumun en kötü yanı bu insanları biz seçiyoruz

iyi değilim bunu biliyorum....
okyanus Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 08-09-2006
Kuyucan

yorgun_d... nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
yorgun_d... bir mücevherdiryorgun_d... bir mücevherdiryorgun_d... bir mücevherdir
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
"Ben mesela geçenlerde bir şehit annesine telefon açmadım. Bir tanesine açtım. Telefondaki açıklamalar, komutanın yakasına sarılmalar. E şimdi telefonda aynı durumla ben de karşılaşırsam bunu mu dinleyeceğim ben. Ama öbürüne açtım. Öbürü de tam aksi. O da 'vatanımız sağolsun, sizler sağolun. Sizler koşturuyorsunuz, didiniyorsunuz' diyor. Bir taraftan da dualar etmeye çalıştı. Biz de yan gelip yatmıyoruz ki biz de koşuyoruz."

Recep Tayyip Erdoğan.

Bir tarafta şehit ailesini kastederek "bunu mu dinleyeceğim ben" diyen sorumsuz bir adam, diğer tarafta da ağzına geleni değil aklına geleni söyleyen bir adam:

http://www.milliyet.com.tr/2006/09/0...set/siy01.html
dinleyeceksiniz diyorum saymadığım başbakanım sadece vatan sağolsun, sizler sağolun diyen anne babalarıu değil yakanıza paçanıza yapışıp çünkü onların yüreği kanıyor, ve bundan sizin yanlış politikalarınızı sormlu tutanlarıda dinleyeceksiniz..

Eline tespihi alıp Kasımpaşa sokaklarında ahçam kesmeye benzemez o makam... gereğini yapacaksınız birazda siz azap çekeceksiniz 'yan gelip yatarken genç insanlar kabrinde'.

Ve bir gün biter bu çirkin oyun perde iner
yorgun_d... Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 28-09-2006
telkâri

habbe nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
habbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyor

En son dün Kanal7 anahaberde izledim.Başbakan Fatihte bir iftar çadırına (bu arada gözlerimde tanıdıkları aramadı değil hani) orucunu açmak için geliyor.Biri ayakkabı boyacılığı yapan yaşlı bir vatandaş, diğeri de kocası hasta olduğu için çalışamayan, çocukalrını okula gönderemeyen bir kadın.Başbakanla konuşmak istıyorlar.Öyle ya adam devletin sözcüsü, halkın da başı.Vatandaş derdini anlatmak için öyle çırpınıyor ki bir medet umuyor, bir umut besliyor, sesini duyurmak için adeta haykırıyor.

Ama o başbakan sıfatını haketmeyen adam sadece utanmadan yüzlerine bakıp "Bugün sorulara kapalıyım." diyor.Kadın o an fenalık geçiriyor.Yine de ayakta durmaya çalışıp başbakana ulaşmaya çalışırken ağzından dökülen şu sözler beynimde yankılanıyor "Yeter artık çektiğimiz çile, konuşmak istiyorum.Başbakanla konuşmak benim hakkım, wallahi de billahi de benim hakkım"
dedi ve bayıldı.

Başbakan ve yanındaki bakanlarda umursamadan yollarına güle oynaya devam ettiler.

biri gelir,biri gider...(HBV)
Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan
"Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır."
habbe Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 30-09-2006
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Yani habbecigim tam kendisine yakisir bir hareket bu, aksini kimse bekleyemez degil mi?

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 30-09-2006
telkâri

habbe nickli kullanıcının avatarı

habbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyorhabbe çevresine ışık saçıyor

Ee tabii aslında kendi yakışanı yapıyor.Gerçek yüzünü gösteriyor, koltuk sevdalısı+satılmış olduğunu gösteriyor.
Halk da görüyor bunu böylece.

Sağlık Bakanı bir hastaneyi ziyarete gidiyor.Vatandaşlar isyanda.Parasızlıktan çocuklarına ilaç alamadıklarını anlatmıyorlar adeta haykırıyorlar ağlayarak.Hepsi bir umutla bakanın çevresini sarmış.Ama adam o kadar sert çıkıyor ki sanırsın vatandaşı dövecek.

Yazıklar olsun bu hükümete.

biri gelir,biri gider...(HBV)
Kadife kesede sarı lirasın ömürce saklanan
"Dünya hayatının engebeli oluş nedeni, zaman zaman Allahın Kullarını imtihan etmesidir. İnsan her şeyin Hakktan geldiğini bilirse, geleni kabullenir ve ondan rahatsız olmaz. En büyük doktor zamandır."
habbe Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-10-2006
Kuyucan

george nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
george farklılığını belli etmeye başlamış

BU HÜKÜMET GELDİĞİ GİBİ GİTMELİ , NE VATANDAN ANLIYOR NE VATANDAŞTAN ...

DURDURAMAZSINIZ TÜRKİYE GELİYOR !!!!!
george Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı