![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
|
Ülke böyle insanları gördü, bakalım seçimlerde ne olacak?
BİR DE BAKTIK Kİ HERKES OTURMUŞ BİZ AYAKTA KALDIK... http://ulugaye.azbuz.com/index.jsp |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
beni seviyorum
Giriş Tarihi: Jun 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vatandaşı dinleyen çıkarsa söz ayağını yıkıcam..
Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
hizmet dışı..
|
[COLOR=black]"Hükümetlerin icraatı menfi olup da millet itiraz etmez ve iktidarı düşürmezse bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir." ATATÜRK[/COLOR]
Atamızın bu sözüne katılmamak elde değil. Şu andaki hükümetin yaptıklarının da müspet olduğunu söylemek mümkün değil. O halde bu iktidarın düşme vakti gelmiştir. Ama bu iş, bir zamanlar olduğu gibi darbe yöntemleriyle değil, seçimlerde yapılmalıdır. Bu ülkeyi seven herkes seçimlerde gerekeni yapmalı aksi takdirde bu iktidarın yaptıklarına ortak olmuş olacağız ve Atamızın kemikleri bir kez daha sızlayacak. Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını...
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
don ki$ot
|
Mustafa Kemal Ataturk ile RTe'yi neden mukaseye ettigimizi merak eden Absurce arkadasimiz bir de bu konuyu incelesin diyorum ne bileyim belki bir nebze de olsa fikir verir kendisine...
Bir zamanlar Mustafa Kemal'in oturdugu koske gitmeyi dileyen adamla Mustafa Kemal iste boyle farklidir, halki boyle dinler...Bu adam kendi kendi icin mi gidecek koske? Gerci gereksiz soru tabii ki kendi ve de dadaslari icin... Boylesini gordukce nasil hatirlanmasin Mustafa Kemal nasil ozlenmesin nasil mukayese edilmesin? |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |