![]() |
|
|
#12 | ||
|
Chaotic Neutral
Giriş Tarihi: Jul 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim de bir arkadasin amcasinin yigeninin basina benzer bir olay gelmisti, rahmetli cok iyi insandi, pek fazla muhabbetimiz olmamasina ragmen severdim. Olay soyle gerceklesmis: Bir gun 4 arkadas parkta otururken her zamanki gibi bir rekursif geyik donmus. "1 milyar verseler X'i yer misin" geyigi. Arkadasin amcasinin yigenine kucuk bir tirtil yemesi karsiliginda 1 milyar teklif etmisler. Onun da kredi karti borcumu ne varmis, hic dusunmeden tirtili cignemeden yutmus. Parayi da almis tabii. Lakin iddiaya girdigi adam delikanli cocukmus ben olsam vermeyebilirdim parayi. Neyse efendim bir gun mide bulantisi, sakak agrisi, kic sancisi sebebiyle hastaneye gitmis ultrasona girmis bir sey gorunmemis. Lakin arkadasimin amcasinin yigeni o acilara ragmen sanki midesinde kelebekler ucuyormuscasina mutluymus. Derken agrilar azalmis gunler gecmis ve midesi her yemek yedikten sonra oldugundan daha fazla sisiyormus. Siskinlikten sikayetci olmus. Doktora gitmis. Tekrar ultrasona girmis ne gorsunler! bir kelebek aylardir midesinde yasiyormus arkadasimin amcasinin yigeninin. Latince adi Psychedelius Butterflius imis kelebegin adinin. Kelebegin ozelligi salyasinda hallusinatif madde tasimasiymis. Salyasi vucuda endorfin salgilatiyormus ondan o acilara ragmen mutluymus. Derken ameliyata almislar ve kelebegi cikarmislar midesinden. Lakin 10 gun sonra bir bakmis midesinde hic kesik izi yok. O an anlamis iste kelebegin ona halusinasyon gordurdugunu ve butun bu ameliyat olaylarinin falan kendi kafasinda kurmaca oldugunu. Nitekim ameliyat falan gerceklesmemis. Butun her seyi arkadasimin amcasinin yigeni kafasinda kurmus. Halusinatif etkiden dolayi.
Ps: Bilen bilir Bbc'de izledim normal kelebekler 1 gun yasyabiliyor iken bu psychedelius butterflius adli endorfin salgilatan hallusinatif bocek 7 ay yasiyormus tam tamina. Tam 7 ay arkadasimin amcasinin yigeni kafasi guzel gezmis. |
||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Aug 2007
![]() ![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Yasaklı
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Chaotic Neutral
Giriş Tarihi: Jul 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha, yok yahu 7. ayin sonlarina dogru arabayla kaza yapmis. Arabasi akordeon gibi olmus. Doktorlar halusinasyon gorup karsidaki arabayi duz yol olarak gormus olabilir demisler yakinlarina. Iste o kelebek 7. ayin sonunda olmustur herhalde midesindeyken. Allah rahmet eylesin. Pek de mulayim ama sempatik bir insandi yahu.
|
||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
don ki$ot
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 | |||
|
Yasaklı
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
İlk mesajdaki ahtapot olayı için söylüyorum, yok öyle bir şey.
|
|
|
|
#19 | ||
|
don ki$ot
|
Var, niye oyle diyorsun, ahtapot annesini bulmusken araya girip oksuz birakma rica ederim.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|