dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Edepsiz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Edepsiz Kuyu Geyik merkezimiz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 12-10-2007   #51
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.
Varsayılan Ynt: Hamile Sanılan Genç Kız..

Alıntı:
Yazan: Kelebek Mesajı Gör
Çok yakınen yaşadım ben.

Bİr karı koca var bizim tanıdıgımız.Fakat çocukları olmuyor.Tüp bebek tedavisi falan deniyorlar ama yine olmuyor yine olmuyor.Kadın en sonunda gizli gizli hocaya gidiyor.Hani tıp yapamıyorsa belki koca karı yöntemleri yapar gibisinden ..Bİlemicem artık ne düşündüyse.Hoca bu kadını öyle bir etkilyorki kadın kendini hamile sanıyor gercekten.Fakat doktora gitmesini istemiyor hoca.Kadında gitmiyor.Ciddi ciddi kadnın iştahı açılıyor karnı hamile göbegi gibi büyümeye başlıyor,bebek için kıyafetler bile alınıyor.Belirtiler herşey aynı.En sonunda kadın dayanamıyor ve doktora gidiyor.Ögreniyorki hamile falan değil.Sadece psikolojik.Tabi adam ve kadın yıkılıyorlar Çok üzücü
%100 beyin gücü bu olsa gerek
Eski 13-10-2007   #52
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Hamile Sanılan Genç Kız..

Alıntı:
Yazan: Kelebek Mesajı Gör
Çok yakınen yaşadım ben.

Bİr karı koca var bizim tanıdıgımız.Fakat çocukları olmuyor.Tüp bebek tedavisi falan deniyorlar ama yine olmuyor yine olmuyor.Kadın en sonunda gizli gizli hocaya gidiyor.Hani tıp yapamıyorsa belki koca karı yöntemleri yapar gibisinden ..Bİlemicem artık ne düşündüyse.Hoca bu kadını öyle bir etkilyorki kadın kendini hamile sanıyor gercekten.Fakat doktora gitmesini istemiyor hoca.Kadında gitmiyor.Ciddi ciddi kadnın iştahı açılıyor karnı hamile göbegi gibi büyümeye başlıyor,bebek için kıyafetler bile alınıyor.Belirtiler herşey aynı.En sonunda kadın dayanamıyor ve doktora gidiyor.Ögreniyorki hamile falan değil.Sadece psikolojik.Tabi adam ve kadın yıkılıyorlar Çok üzücü
Hacıdan, hocadan ve karanlık geceden korkup kaçacaksın diye boşuna dememiş eskiler...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı