dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Edepsiz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Edepsiz Kuyu Geyik merkezimiz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 27-04-2008   #1
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Tek hamlede arabasını park edemeyen erkekteki cinsel başarısızlık

Geçen gün son model Porsche'm ile Nişantaşı'ndaydım. 4-5 milyarlık alışveriş yapmış, evime dönüyordum. Yol kenarlarındaki İspark'ları bilirsiniz. İlerlerken önümde bir aracın cebelleştiğini gördüm. Yaklaştım ve mecburen park edebilmesi için durdum arkasında. Önümdeki aracın iki araba arasına park etmesi için bekledim bir müddet.

Ulan aradan 5 dakika geçti. Yok arkadaşım yok. Allahın kazması iki araba arasına sokamadı arabasını. Arabamın içinde muhteşem deri koltuklarını yumrukladım. Çok sinirlendim. Derhal el freni düğmesine bastım. Arabamda el freni kolu yoktur yani gaarrççç diye çekmem. Çünkü son model ve son derece teknolojiktir arabam. Her neyse el freni düğmesine bastım ve aşağı indim.

Öküz olduğu her halinden belli adamı yakasından tutup silkeledim bir müddet. O arada verdim veriştirdim, küfürleri ardı ardına sıraladım. Adamın gözleri doldu. Bıraktım adamı, bindim arabasına. Tek hamlede de girdim, arabasını park ettim. Birşey demeden indim ve son model arabamla yoluma devam ettim. Tam bu esnada birden kafamda işte bu cümle yankılandı: Tek hamlede park yapamayan erkek iktidarsızdır !

Olum o kadar eminim ki bundan. Zerre şüphe duymuyorum lan. Park etmek, bir yere girmeyi simgeler. Park etmedeki zorluk ve yahut endişe duyma duygusu da bir yere girerken ki endişeyi simgeler. E olum, öküz olmayın işte... Bir yere girmeyi cinsel bağlamda irdeleyin. Neye karşılık geliyor lan ? Apaçık bir bağlantı işte size ! Park ederken zorlanan bir erkek cinsel birleşim sırasında da zorlanır, endişelenir. Soğuk terler döker. Neden ? İktidarsızdır çünkü olum... Bariz iktidarsızdır, sağlam bir erkek değildir. Ulan sağlam erkekler, benim gibi, tek elle arabasını park eder; ellerini kullanmadan da cinsel birleşim sağlar. Bu kadardır olum.

Tek hamlede park edemeyen erkekleri gizliden gizliye izleyin, hareketlerini takip edin. Sürekli bir endişe ve korku içerisindedirler. Kompleksleri vardır ve konuyu asla sekse getirmemeye çalışırlar. İktidarsızdır olum çünkü bunlar. Dikkat et lan... Arkadaşlığını falan bitir alim allah. Sonra gel bana park etme dersi vereyim. Öğrenin olum, utanmayın. He he.

JaYmZ çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-04-2008   #2
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Blog Mesajları: 1
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Tek hamlede arabasını park edemeyen erkekteki cinsel başarısızlık

yeter yaa..yeterr...
Eski 01-05-2008   #3
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Tek hamlede arabasını park edemeyen erkekteki cinsel başarısızlık

e bu yuh olmuş bu biraz peki tek hamlede araba park edemeyen bayan noluyor merak ettim
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-05-2008   #4
Sergüzeşt

Mr.StaTiK nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Mr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Geçen gün son model Porsche'm ile Nişantaşı'ndaydım. 4-5 milyarlık alışveriş yapmış, evime dönüyordum. Yol kenarlarındaki İspark'ları bilirsiniz. İlerlerken önümde bir aracın cebelleştiğini gördüm. Yaklaştım ve mecburen park edebilmesi için durdum arkasında. Önümdeki aracın iki araba arasına park etmesi için bekledim bir müddet.

Ulan aradan 5 dakika geçti. Yok arkadaşım yok. Allahın kazması iki araba arasına sokamadı arabasını. Arabamın içinde muhteşem deri koltuklarını yumrukladım. Çok sinirlendim. Derhal el freni düğmesine bastım. Arabamda el freni kolu yoktur yani gaarrççç diye çekmem. Çünkü son model ve son derece teknolojiktir arabam. Her neyse el freni düğmesine bastım ve aşağı indim.

Öküz olduğu her halinden belli adamı yakasından tutup silkeledim bir müddet. O arada verdim veriştirdim, küfürleri ardı ardına sıraladım. Adamın gözleri doldu.

Evet arkadaşlar; hani bazen trafikte altında BMW, Mercedes.. vb.. Avrupa lüks arabalar vardır. Ve kendini bir bok sanar bu içinde ki denyolar. Malesef üzülürek söylüyorum, o tiplerden biride bizim aramızdaymış. Üstelik bu adam benim normal zamanda da arkadaşım olur. Utanıyorum.

Sevgili JaYmZ demek istiyorum fakat bu yaptıklarından sonra ulan denyo dememek elde değil ! Yahu altımda son model Porsche'm var diyorsun 4 - 5 bin ytl'lik alış veriş diyorsun. Bunların yanında hiç mi medeniyet denen bir şey yok sende. Doğuştan mı angutsun yoksa sonradan mı bulaştı bu sana. Ama genelde sonradan görmeler böyle oluyor tabii. Yahu sen daha düne kadar Şahin Marka Beyaz Arabanın İçindeki Dört Kişi den biriydin.

Üstelik sen bu olayı kendi ağzınla söyledin. Bak geçmiş tarihten bir örnek sana;

Alıntı:
Yazan: JaYmZ Mesajı Gör
Bugün içinde bulunduğum ve bulunmaktan zevk aldığım delikanlı güruhtur bunlar. Her akşam yapıyoruz arhadaşlarla. Özellikle ara sokaklarda dördüncü vitese attığımız an zevkten dört köşe oluyorum. Dale Don Dale tabi ki vazgeçilmezimiz. Yarın yine yapacağız. Akşam saat 8'de.

Uzun lafın kısası angut geldin bari parayı bulduktan sonra biraz medeniyet öğren. Trafikte kaba kuvvet yerine daha çözüm bulucu sonuçlara odaklan. Mesela konuşarak anlaşmak gibi...

Bu arada sakın bana angut bir kuştur deme... çünkü ben onu onlara hakaret etmeden argo anlamda kullanıyorum

Dipnot: Kanka ayarı verdim ama kusura bakma

Mr.StaTiK çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı