![]() |
|
|
#31 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Tamamen düzmecedir, elindeki belgeler de düzmece, tehdit aldığın iddiaları da.
|
|
|
|
#33 | ||
|
Konuk
|
Viji says:
olmuyo mu Viji says: olmayabilir Viji says: ben yaparım şimdi Taylan says: yapıyom olm Viji says: taam Taylan says: naaptım lan ben Taylan says: karıştırdım ortalığı Taylan says: eski konu nereye gitti Viji says: nereye gitti Viji says: naaptın ki Viji says: dur dur taam Viji says: yapiyim mi Taylan says: simone nin konusu gitti Viji says: taam hallederim şimdi Taylan says: simone nin konusu nerde olm Viji says: taam yaptım Viji says: eski yerine dönmüş 2 sayfa geriye Taylan says: olm sen yine aynı şeyi yapmışsın Taylan says: yaa neyse dur Viji says: olum aynı şey diil Viji says: konunun adı uyuz olurum şu anda Taylan says: bi saniye Taylan says: olm ben istiyorum ki benim yazdığım üstte olsun Taylan says: yoksa böyle simonun konusunun adını değiştirmiş oluyoruz Viji says: imkanı mümkünatı yok ki Taylan says: o zaman ayıralım siktir et Viji says: ama abi aynı konu Taylan says: hem uyuz olmakla sevmemek farklı şeyler ![]() Viji says: millet sevmemde vermiş vericeği cevabı zaten Taylan says: boşver maksat fazla mesaj olsun Taylan says: yine versin Taylan says: o alta düşmüş Viji says: ayır tabi abi senin konun Taylan says: ![]() Taylan says: çaktırma Taylan says: ehehe senin birleştirdim mesajın nolucak Viji says: siiiiiiiiil Taylan says: yaa yoksa birleştirsemiydik Taylan says: :/ Viji says: bu konuda turgay şerenin mükemmel bi yorumu var taylan beyciğim Taylan says: öyle mi nedir? Viji says: eee ebenin amı ali sami Taylan says: siüpersin Viji says: ![]() Taylan says: bunu dipsizde yayınlayayım mı? Taylan says: ![]() Taylan says: ehehehe Viji says: yayınlayalım ehhea Viji says: sen yayıla bu sefer |
||
|
|
|
#34 | ||
|
Fa Anahtarı
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[color=#545454][color=white]sinan:[/color]
[/color][color=#800000][color=white]bir de sürekli gökay gökay diye tezahürat yapan denyolar vardı üst kısımda[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]sinan:[/color] [/color][color=#800000][color=white]kimdi onlar?[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [color=white]ben[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color][/color] [color=#545454][color=white]Viji:[/color][/color] [color=#800080][color=white]fehmi[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]sinan:[/color] [/color][color=#800000][color=white]euheuhehueueh[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]adfyıgasdf[/color][/color] [color=#800080][/color][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [color=white] [/color]
|
|
|
|
#35 | |||
|
kedi
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#36 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Saburov:
aşağı losangles'a nası giderim sinan: 128A'ya bineceksin sinan: durak iki sokak ötede Saburov: hımmm Saburov: eyvalla
|
|
|
|
#38 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Son derece normal şeyler bunlar.
|
|
![]() |