![]() |
|
|
#421 | ||
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Miguel Chirivella:
dont step on the grass, ulaş ayvilolveyslavyu88: niye çimleri mi eziyorum lanet olası söylesene lanet olasıca hağ? ogey mi dostum? Miguel Chirivella: ogey dude Miguel Chirivella: end of meeting ayvilolveyslavyu88: ovvv Miguel Chirivella: yea ayvilolveyslavyu88: sağlık olsun. bi dahaki sefere görüşmek üzere allaha emanet ol Miguel Chirivella: su fokunu da getir dude ayvilolveyslavyu88: sufokuyu çok severim ben hadi bay bay Miguel Chirivella: bi de sudoku var ayvilolveyslavyu88: bi de inanılmaz hatıralar ve sen bebek yalnız diyarların gülü niyçün gittin? henüz sevişmemiştik bile. ankara/08 Miguel Chirivella: ve izmir marşı ile geliniz izmir ile geliniz ayvilolveyslavyu88: çok shekersinnn ama olmas bebeğimm niğe anlamıosuunnn? Miguel Chirivella: babam seni bana vermez yiğidim ayvilolveyslavyu88: lanet olsun babalara. fadır yes san ay vant tu kil yu madır ay vant tu heyAĞİHİHİİİİAİİAİAİ KAMON BEYBE Miguel Chirivella: peki ya sneyke ne olsun ölsün mü o ayvilolveyslavyu88: sürsün bence Miguel Chirivella: sen sür deyince aklıma dedem geldi sarı öküzü nasıl da güzel sürerdi. karşı ki dağların tozunu alırdı öküzle. ayvilolveyslavyu88: dedeler hep böyle ama.miniminnacık yüzleriyle, sapsarı saçlarıyla, fıldır fıldır gözleriyle simgelemezler mi türk köylüsünü? değil midir dedeyi dede yapan vıraklayan kurbağa sesleri eşliğinde hatırlamak dedeyi veya tespih şıkırtılarında kaybolan ak saçlı ulu bir çınar gibi tarlayı alt üst ederler çok çılgındır dedeler çünkü altmışla altmışbeş yaş arası sürekli ereksiyon halinde yaşar insan saklar bunu doktorlar ama var böyle bi şey dellenirler çılgın dede ordan gelir Miguel Chirivella: olabilir azizim ben bu şüpheye düştüğum ilk 2000 yılının kışında heidi'yi ne zaman görsem dedi ile sıkı fıkı idi. o an peter'e üzüldüm halbu ki ne güzel seslenirdi heidi'ye "oraya gitme şuraya gidelim burası karanlık" şeklinde. keçilerde vardı. madem alplerdesini milka inekleri nerede ya ne keçisi ne kızı ayvilolveyslavyu88: milka ineği milkanın ticari bir oyunu olabilir. ben de geçen seneden beri bundan şüpheleniyorum ama petere yazık cidden belki onun da hoşuna gidiyodur durum ama devir sınırsız cinsellik devri Miguel Chirivella: benim merak ettiğim peter keçilere halleniyor mudur ayvilolveyslavyu88: "kaynımla yattım" gibi ensest- gay ultra seks hikayelerindeki isimsiz çılgınlardan biri de odur belki "kaynımın çocuk yaşta keçisine tecavüz ettim" hatta ölü olsa bi de ayaklarını sevse ultra mega seks hikayesi Miguel Chirivella: abc kanalı alplerde bunları aramış bulamamışlar demek ki rahatları var yani ben emin oldum arkadaş orada çılgın orgy'ler yaşıyolar ayvilolveyslavyu88: sıkıntıdan biraz da oraya kursan bi çanak anten hepsi karısıyla misyonere döner bence sıkıntıyla dağ havası birleşince orgye vurmuşlar kendilerini osmanlıda da değişik seks usülleri varmış mesela. ay dur bunlar bahadır boysal sıkışları olabilir Miguel Chirivella: ya ilk türk ? fransızları mı röntgenlediler acaba aha bu parça buraya oturacak şeklinde. ayvilolveyslavyu88: hehehhe olabilir. ama malzeme hatalı imiş. türklerin ilk sex deneyimi dişi bir kurt ile olmuş bildiğim. sanırım türünün tek örneğiymiş adam dişi bulamayınca kurda hallenmiş Miguel Chirivella: sonra hayvan oradan kaçmaya başlamış bunlarda peşinden koşmuşlar yakalamak için o ara çıkmışlar dağların arasından sonra allah ne verdiyse kuzu, ceylan, yer faresi falan derken buralara kadar gelmişler ayvilolveyslavyu88: maceracı ruhunu sex aşkından alan milletiz biz kanımızda akan damar asil değilse de seksi. bu milletin evladı olmaktan gurur duyarım ben! fırsatım olursa kurta da hallenirim Miguel Chirivella: toprağın oğlu memet demişler bir kere toprak ana bile kaçamaz elimizden. biz ki orta asyadan baltık denizine kadar uzanıp ne kadar farklı usül varsa öğrenmiş bir milletin evlatlarıyız heyt ulan! ayvilolveyslavyu88: heyt beh! ayvilolveyslavyu88: göğsüm ve pipim eşzamanlı kabarır benim millet aşkıyla zevke geldiğimde. şevklenmek ve zevklenmek arasındaki ince çizgiyi hiç eden milletiz biz. biz kiii yedi cihanın kaç yıl kıç üstü oturamamasını sağlamışız. ben kiii ben gidiyorum usta.
|
|
|
|
#422 | ||
|
Kabil
|
//Leni Moore//:
asl pls? pixie of poe: 17, f, long beach pixie of poe: u? //Leni Moore//: 19, m, gazi osman paşa //Leni Moore//: =) //Leni Moore//: are you liking walking pixie of poe: yea i do //Leni Moore//: or you select running pixie of poe: both //Leni Moore//: you are perfect pixie of poe: yea i am //Leni Moore//: are you on the foto? //Leni Moore//: with birds pixie of poe: no its not me //Leni Moore//: are you like her? pixie of poe: no //Leni Moore//: hımm ok pixie of poe: im more gorgeous //Leni Moore//: oooo pixie of poe: pixie of poe: so cute pixie of poe: is he japanese? //Leni Moore//: yes //Leni Moore//: are you liking childs? //Leni Moore//: or they are liking you //Leni Moore//: eheh pixie of poe: i DO LIKE CHILDREN //Leni Moore//: why you are shouting? //Leni Moore//: ehehe //Leni Moore//: children? pixie of poe: you make mistakes all the time //Leni Moore//: what's your name? pixie of poe: liane pixie of poe: yours? //Leni Moore//: what is my mistakes? ı can speak super inglish //Leni Moore//: my name is turgut pixie of poe: i thought it was husamettin //Leni Moore//: but I am not 'ankaralı turgut' //Leni Moore//: I am different pixie of poe: so you must be proud //Leni Moore//: yes I liking my name //Leni Moore//: sorry liking: like //Leni Moore//: are you liking your name liane? //Leni Moore//: what is the mean of liane? //Leni Moore//: is it beautiful, sexy, hot? //Leni Moore//: ehehe //Leni Moore//: turgut mean very cool //Leni Moore//: hey are you ignoring me? Şu anda bir titreşim gönderdiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. //Leni Moore//: look at me pixie of poe: i got some shit do to do //Leni Moore//: eeehuehue you have to go tualet //Leni Moore//: ehe ok //Leni Moore//: see you //Leni Moore//: good shitting //Leni Moore//: I will wait you here liane muckkk pixie of poe: nooo pixie of poe: i didnt mean it pixie of poe: well you dont get anything pixie of poe: asshole //Leni Moore//: I get everything I want //Leni Moore//: I am so rich //Leni Moore//: asshole? pixie of poe: flkgjflkhjlfgjş
|
|
|
|
#423 | ||
|
Kabil
|
//Leni Moore//:
ı must go //Leni Moore//: pixie of poe: bye //Leni Moore//: pixie of poe: talk later //Leni Moore//: ok ok pixie of poe: kldsflsd //Leni Moore//: ı love you //Leni Moore//: //Leni Moore//: I am in love with you //Leni Moore//: ok if you dont like ı can enderstand pixie of poe: you just look for someone to fall in love //Leni Moore//: hımm //Leni Moore//: but you are beautiful //Leni Moore//: you are the most beautiful girl I have ever seen //Leni Moore//: my grammer is getting better ha? //Leni Moore//: pixie of poe: kdjglkljgfşl //Leni Moore//: it is because love //Leni Moore//: //Leni Moore//: because I love you so much pixie of poe: im talking with johan with m swediah friend pixie of poe: my swedish i mean //Leni Moore//: //Leni Moore//: you swedish ha //Leni Moore//: you like him? //Leni Moore//: are you loving him //Leni Moore//: look, my grammer is getting bad //Leni Moore//: I am angry //Leni Moore//: I jealous of you //Leni Moore//: I am not going, answer me!!!!! Şu anda bir titreşim gönderdiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz. pixie of poe: pınar yeter //Leni Moore//: yaaaa //Leni Moore//: //Leni Moore//: ok lan
|
|
|
|
#424 | ||
|
pervane
|
samba: qoa
cheri : bu ne demek? samba: hiç sataşma ünlemi cheri: biz genelliklle selam naber merhaba gibi kelimeler kullanıyoruz giriş için ama samba: üff işler nasıl? cheri: fena değil samba:benimde hiç işim yok seninle konuşuyorum baksana ha ha ha cheri: ne istiyorsun samba: motorlardan anlarmısın? cheri:yaaa anlamam mı bir dönem yapmıştım çook yakın tanıdıklarım var samba:allah cezanı versin araba motoru cheri: hayır hiç araba motoru tanıdığım yok :p samba: cheriiii motordan kaldım ehliyeti alamıyorum cheri:internetten soru çöz samba :ingilizcen nasıl oldu cheri:haftasonu biraz ishaldi biliyorsun ama şimdi daha iyi samba: kuduz musun sen?:p cheri: sende kendine iyi bak
|
|
|
|
#425 | ||
|
Tembellik Kutsaldır!
|
Miguel Chirivella:
naber la x: geberiom la Miguel Chirivella: neden x: beynim külçe gibi yeni uyandım ama uyanmamış gibiyim deli gibi uyumak istiom uyuyamam çok işim var Miguel Chirivella: sonuçta uyumayacak mısın x: sona daa çok var ama Miguel Chirivella: sona kadar uyu geçer (5 dakka sonra) Miguel Chirivella: uyudun mu (5 dakka sonra) Miguel Chirivella: iyi uykular
|
|
|
|
#426 | ||
|
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlık ileti konuşması sırasında hiçbir zaman parolanızı veya kredi kartı numaranızı vermeyin.
Zeynep: YUNUS ABİ NASILSIN Yns: Teşekkür ederim şekerparem Yns: Sen nasılsın Zeynep: İYİM Yns: Okul nasıl keyifler nasıl hayat nasıl gidiyor Zeynep: İYİ GİDİYOR Zeynep göz kırptı: "Yıldızlar" Oynat Yns: = ) Yns: Hep iyi ol Zeynep: TAMAM Zeynep: Zeynep: PEKİ NEDEN O SORUYU SORDUN BANA Zeynep: Yns: Hangi soruyu Zeynep im Zeynep: HEP İYİ OL DEDİĞİN SORUYU Yns: O soru değil ki Yns: İyi dilek temennisi Zeynep: PEKİ NE Zeynep: HEE ŞİMDİ ANLADIM Yns: Aferin Zeynep: AYNI ŞEYİ SANA DİLERİM Zeynep size bir titreşim gönderdi. Yns: Teşekkür ederim Zeynep: MİŞEY DİĞİL Zeynep: SANA BİLMECE SORAYİMMİ Yns: Tabii sor = ) Zeynep: YARIM,KAŞIK DUVARA YAPIŞIK Zeynep: CP SÖĞLE Yns: Gölgemi Zeynep: NO Zeynep: KULAK Zeynep: HADİ SEN BANA SOR Yns: Benmi sorim Zeynep: YES Yns: Hmm Yns: Dur aklıma gelmiyor Zeynep: HADİİ Yns: Aklıma gelmiyor yahu Yns: Sen yine sor Yns: Aklıma gelince ben sorarım = ) Zeynep: GELSİN ŞU AKLINA Zeynep: İNTERNETTEN BAK ŞİMDİ Yns: Neye bakim ? Yns: Bilmeceleremi Zeynep: BİLMECELERE Zeynep: YES Yns: Tamam soruyorum Zeynep: HADİİİİ Yns: Atsan atılmaz , satsan satılmaz, devamlı kullanılır dejenere olmaya yamulmaya iyi olmaya kötü olmaya meyillidir neye göre işlenirse ona göre yol tutar ama anında geri vites yapar Zeynep: BU ÇOK KISA BUL Yns: Anlamadım ? Zeynep: ÇOK KISA BİLMECE BUL Yns: En kısası bu Zeynep im Zeynep: NEEEEE Zeynep: İNANAMIYORUM Yns: Dur kısa bir tane Zeynep: TAMAM Zeynep: BUL Yns: Tamam buldum dur yazıyorum Zeynep: TAMAM Yns: Uzun uzun odalar birbirini kovalar Zeynep: 1 SANİYE Yns: Hey hile yapıp sağda solda aratma uyanık Zeynep: TAMAM Zeynep: DİYERİNİNKİNİ Zeynep: SÖYLİYİM Zeynep: UZUN OLANINI Zeynep: AMA ONA BAKMADIM Yns: Tamam ikisinede cavap ver sen Zeynep: DİYERİNKİNİN CP Sİ ARABA Yns: Hayır Zeynep: NE PEKİ Yns: ı-ıh söylemem Yns: İkinci sorduğum soruyu cevapla Zeynep Zeynep: NEDEN Zeynep: TAMAM Yns: Hadi ama Zeynep: BİLEMİYORUM Zeynep: KOLAY SOR ALCIK Yns: Kolay ama bu Yns: Cevapı verimmi son sorduğumun Zeynep: TAMAM Zeynep: 2 SİNİNDE VER Yns: Tamam Yns: son sorduğum sorunun cevabını veriyorum Yns: TREN Zeynep: OLAMAZ Yns: Neden olamaz Zeynep: ÇÜNKÜ HER SORUYU BİLİYORUM ONLARI BİLEMEDİM, Yns: Nasıl her soruyu biliyorsun onları bilemiyorsun Zeynep: BEN SORİYİM BİL Yns: Tamam sor bakalım Zeynep: 2 BACAKLI KESKİN BIÇAKLI Yns: Bizim zamanımızda böyle sorular yoktu ama Yns: Ne demek iki bacaklı keskin bıçaklı Yns: Jilet mi ? Zeynep: HAYIR Yns: Ayak mı Zeynep: MAKAS Zeynep: MAKAS Yns: Eeğ cevabı ver dedim mide veriyorsun hemen Zeynep: TAMAM Yns: Tamam mamam yok ben oynamıyorum Yns: Hadi iyi geceler sana uyu uyu yarın okul var Zeynep: İYİ GECELER, Yns: Faruk abin ordamı Zeynep: GÜLE GÜLE Zeynep: HAYIR Zeynep: DEĞİL Yns: Görürsen söyle Yunus abin görürse seni öpecekmiş de Yns: Tamam mı Zeynep: TAMAM Yns: Hadi babaya anneye de selam söyle öptüm. Zeynep: TAMAM İlk okul 1'e gidiyor ilerde de böyle olursa katli vaciptir ^^
|
|
|
|
#427 | |||
|
Fahri İnsan
Giriş Tarihi: Dec 2006
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#428 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Mar 2007
komikmiş çok cingöz
|
|
|
|
#429 | ||
|
septik
Giriş Tarihi: May 2007
Ya bu yeni nesil çok acayip, benim yeğenlerim de böyle, msnde yakalamasınlar yandık yani, her gün de görüşüyoruz ama o kadar konuşacak şeyi yine de buluyorlar
![]() Jeremiah sabrın için tebrik ederim seni, aferin ya.
|
|
|
|
#430 | ||
|
Giriş Tarihi: Jul 2005
Sabır mı bıraktı ya Abisine tatlı tehditler yağdırırken demezmi Yunus abi ben Zeynep niye benden sıkıldınmı yakaladım seni diye dsadsasad ne devler vardı beni dumura uğratmamıştı bu kadar.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|