![]() |
|
|
#43 | ||
|
Fa Anahtarı
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[color=#545454][color=white]Viji:[/color]
[/color][color=#800080][color=white]koptum mu ben?[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white]evet[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]teşekkür ederim[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white][/color][/color] [color=#800000][color=white]ne demek[/color] [/color]
|
|
|
|
#46 | ||
|
Fa Anahtarı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[color=#545454][color=white]Nedir bu mesela?:[/color]
[color=white][/color] [color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]senin verdiğin değerli bilgiler ışığında[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white]yooooo[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white]yooooooooooooo[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]eveeeeet eveeeeeeet[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white]yoooooooo[/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=#800000][color=white]NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color] [/color][color=#545454][color=white][/color] [color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]YEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!![/color] [/color][color=white] [color=white]Gri:[/color] [/color][color=white]NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAA AAAAAAAOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O!!!!!!!!!!!!!!! [/color]
|
|
|
|
#48 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Bu konu benim aleyhime işliyor anlaşılan.
|
|
|
|
#49 | ||
|
kedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Viji says:
inasnlara zarar veriyosun lan Viji says: sinan sana diyorum simone says: sanan sina diyorum Viji says: sönen sana döyeram simone says: allah cezanı vermöesin patronun önünde gevrek gevrek güldürdün beni canberk simone says: sinan yok bu arada, bi ondan ses çıkmıyo sinan says: niye? sinan says: ne zararı? simone says: aha hortladı Viji says: olum simoneide kendine benzetmişsin Viji says: arada fena saçmalıyo sinan says: top? Viji says: simone: ama kara süvariler Viji says: bu ne olum sinan says: evet ama kara süvariler simone says: evet ulan Viji says: hassekter abi simone says: hassekreter sinan says: aıosuchdsgfs sinan says: o ne yahu simone says: bilmiyorum gelmeyin üstüme
|
|
|
|
#50 | ||
|
kedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Viji says:
laf söyledi bal kabağı sür eşşeğini niğdeye simone says: geçti borun pazarı, vur beline kazmayı Viji says: nasreddin hoca bi gün eşşeğine ters biniyo muş Viji says: demişler hocam bindiğin dalı kesiyosun Viji says: ya tutarsa demiş nasreddin bey simone says: evet.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|