![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Elimde muhtesem insan ile aramda geçen muhteşem bir diyalog var, bir iki haftalık ama yayınlasam ilginç olabilir aslında.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Fa Anahtarı
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[color=#545454][color=white]Gri bey ile aramızda geçen ufak bir monolog
:[/color][color=white]Viji:[/color] [/color][color=#800080][color=white]puslu kıtalar atlasını mı almıştın sen o gün?[/color] [/color][color=#545454][color=white]Viji:[/color] [/color][color=white]havalar diyorum[/color] [color=#800080][/color][color=#545454][color=white]Viji:[/color][/color] [color=white]peheeeey[/color] [color=#800080][/color][color=white]Viji:[/color] [color=white] [/color][color=#545454][color=white]Viji:[/color][/color] [color=white]neyse[/color] [color=#800080][/color][color=white]Viji:[/color] [color=#800080][color=white]sana doyum olmaz[/color] [/color] |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Gezgin
|
Evet aslında bu benim MSN Messenger ile Vigilante arasında geçen bir diyalog sanırım, yapay zeka henüz emekleme aşamasında olduğu için diyalog bundan ileriye gidememiş, MSN'im yanıt verememiş.
![]() Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Boş İnsan
![]() |
bir zamanlar gri ile bir muhabbetimiz vardı..
gri, msn'deki nickini değiştirmiş Sinan yapmıştı.. benim listemde iki sinan var oldu. hangisi olduğunu farketmeden, gri ile konuşmaya başladık: freethings: slm.. (zaman biraz geçer) Sinan: slm (zaman biraz daha geçer) freethings: tanımadın mı? Sinan: tanımam mı.. freethings bey. freethings: dipsizkuyu.net freethings: nedir.net freethings: haberin var mı? Sinan: nedir.net iyidir.. dipsizkuyu'da yazdığım gibi.. freethings: dipsizkuyu'da yazıyormusun... Sinan: olm.. ben Jack Bauer... iki taraf kırılır. (eski günler işte ) |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Bildigin su iste be!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birgun bir arkadasla Msn muhabbetindeyiz.Neyse muhabbet arasinda soyle bir konusma gecti.(Tabii ben aman yardimim dokunsun filan diye kaptirmisim hic farkinda degilim.Sonra arkadas kayitlari gozume sokunca koptuk tabi gulmekten)
Deniz? Efendim? Ya bu Msn'in history bolumu nasil aciyor?Acmiyo bende.. Acar acar dur tarif edeyim ona gore tikla Tamam et Bak simdi ana pencereyi kaldir.Orada benim ustume gel. Tamam Geldin mi benim ustume? Evet.Ustundeyim Hah tamam simdi sag klik yap ustumdeyken Tamam ama hala ustundeyim Evet ustumdeyken yapacaksin zaten Tamam Open'i tikla simdi benim ustume Tikliyorum Acilmis olmasi gerekir.. Hayir acilmiyor Deniz ![]() Nasil acilmaz yaa benim ustume gel tikla ![]() Ustundeyim zaten Deniz hala ustundeyim Eee ? Tikliyorum ama acilmiyosun Son düzenleyen: Deniz : 27-12-2004 12:07 PM. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu buldum az önce, okurken yine çok güldüm
![]() Vigilante: senin aazınıı caaaaaaart diye yırtarım simone: hade len Vigilante: şişşşşşşşşşşş Vigilante: hüüüüüop simone: şşşşşş ne şşşşşşş simone: nooluyo simone: ne var? simone: gel ulan simone: dışarda halledicez bunu Vigilante: hade len falan sana noluyo asıl simone: yürü Vigilante: gelmezsin ki sen simone: ulan gelmeyen top olsun simone: yürü çabuk Vigilante: taksime gel simone: hade len, sen bu tarafa gel simone: ben ne ayaana gelicem simone: sıkıysa sen gel Vigilante: ulan gelicem Vigilante: ama eğer seni bulamazsam simone: taam sen gel, simone: gelince beni ara ![]() Vigilante: ölemi paşam Vigilante: başka? simone: mmm.. bi de bi kutu toz şeker al şeker bitmiş evde Vigilante: bi git simone: giderim ama Vigilante: adam ol biraz simone: oha simone: yaw bişi dicem simone: bu fontun "a" harflerinin çu yandaki çizgisi ne tatlı kıvrılıyo di mi? hiç dikkat ettin mi? simone: sendeki bold tabi simone: sende olmuyo simone: bak simone: a Vigilante: evette beni pek alakadar etmiyolar nedense kıvrılsada olur kıvrılmasada yani simone: uyuzsun evet. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |