![]() |
|
|
#1 | ||
|
Süper Star
Giriş Tarihi: Feb 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- atıl kurt!
- bir gün de katıl dediğini duymadım ki zaten, kaleyi zaptederken "atıl" var, ama prensesi zigerken "katıl" yok.. nasıl olacak bu işler? -kurt n`oldu -ananin dami oldu. essek sipasina bak dalga gecer gibi soruyo bide. sen prenses zigicen diye biz bogustuk elin cay kasigi kilikli adamlariyla. dur ben sana yapacagimi biliyorum. -kurt dur. sakin. oglum dur. -oh bi sana bi daha sana oooh. dunya varmis be.. -Tarkan 60 70 bizans askeri tarafindan kusatilnistir ve olaylar gelisir. -Atil kurt -ollllllllllllduuuu t:[color=#0000ff] [color=black]Senol Günes[/color] [/color]in yıldıray’ı oyundan almasına ne diyorsun hocam? k: valla ne diim, senin islerine kosturmaktan macı seyredemedim ki yorum yapiim. atıl kurt, kos kurt, gel kurt, git kurt... tam mac saati bankaya gonderiyosun, sonra da alay eder gibi macı soruyosun. hayır ibneligine mi yapıyosun, yoksa harbiden gerizekalı mısın anlamadım ki. tarkan tam uçurumdan düşerken bir dala tutunmuştur ve kurt uçurumun başında onu izlemektedir. tarkan- atıl kurt!! kurt- ne gibi?! tarkanla kurtu bir direge baglamıslardır. t: atıl kurt! k: hocam goz var, nizam var. nereye nasıl atıl? ohooo - atıl kurt!... - mesaim bitti abicim, dinlenecem, .iksen atılmam bu saatten sonra. - ooo kurt kardeşim şimdi böyle olduk demek. - öyle abi işine geliyorsa, malum profesyonel sözleşme imzaladık. sabah sekiz akşam beş çalışırım, arta kalan zamanda keyfime bakarım. viking kalesinde manita yaptım kendime, izninle akşam onu götürücem, atılma işini de o vakit yapmayı düşünüyom. - tamam tamam, anladık. amma nazlı çıktın sen de. - ulan ne nazı, üç aydır dağ tepe demeden geziyoz, bi hatun düşürmüşüz onu çok görüyon bize. ulan biraz daha sürseydi bu durum sonunda sana atılacaktım. - tamam kurt sustum, nasıl biliyorsan öyle yap. -kurt! -efendim abi? -essolessek atilsana! -atil demedinki abi? -senide mikeyim, atilmanida mikeyim, dötumüzün dibine geldi herifler, -kac!!!
|
|
|
|
#2 | ||
|
Süper Star
-atıl kurt... zikecekler yoksa...
-banane lan ne atılacam. atıl atıl baska bisey dedigin mi var, bi gun gelipte nasılsın kurt mala vurabiliyo musun diye mi sordun sanki. zikerim ya boyle hayatı ben atılayım sen ayıkla cıtırları.. -bokunu yiim atıl oglum soz elimle vurduracam mala -du bi kalkiim o zaman... tarkan- atılıyoz di mi kurt ehihihihi.. kurt- ne atılması ?! ne diyon yavrum sen akşam akşam? tarkan- reina'ya atılcaz ya bugun..ehihihihii... öfff ya hala oturuyosun sen ama??? kurt- reynayı meynayı bırak da nedir bu godoş formatı onu söyle sen? yakışıyo mu senin gibi delikanlıya? tarkan- öfff ya kurt sen de hiçbişey bilmiyon ama ya...yeni trend bu tamam mıııı..!! kurt- hay tirendine bir sana iki be!! çekil gözüm görmesin seni, şorolo... tarkan- ay kurt sen de direk down ettin beni ya.. amaaaan neyse hadi ben kaçtım daha tuğçe'yle buluşcaz kurt- sigieee..!!!
|
|
|
|
#3 | |||
|
Elizabeth Bathory
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#4 | ||
|
Süper Star
t: hancııı bize iki kişilik yemek!!
h: iyide burada sadece bir kişi var oda sensin yabancı???? k: bukalemun muyum ben yorrraaaaam?¿ hırrrrr!!! kurt:hocam konser nasıldı? tarkan:iyidi kuzu kuzu aman kurtcum... kurt:skcem ama birkerede bana bir sarkı yap o kadar amerikaya gidiyorsun hala oynama sıkıdım yok sımarık... tarkan:cisim geldi gelicem hemen...... t:atıl kurt! k:ulan yıllardır kurt diye çağiriyo, lakin gel gör ki anlatamıyoz inbeye. ne zaman bişeyler söylemeye çalışsam "ne oldu kurt, acıktın mı?" diyor. sanki hayatımız sadece atılmaktan ve acıkmaktan ibaret. ey allahım bi dile gelsem de şu dötverenin ağzının payını versem. t:ne dedin sen kurt?? k:hasssktr!
|
|
|
|
#7 | ||
|
Twisted Metal
|
T = Atıl kurt
K = Hemen abi... T = Kurt naptın? K = Naaptım abi? T = Biz seni atmayacağız sen millete atlayacaksın. K = Nası böylemi? T = lan bizanslıların önünde tşak oğlanına çevirdin bizi senin gibi kurdun..... ------------------ T:Atıl kurt! k:Sebep? ------------------ T:Atıl kurt! K:Atıl da bi yere kadar..Zamanında kaptırmıycaktık kırmızı başlıklı kızdaki rolü..Hem atılmak yok,hem de parası daa iyi ,en fazla bi kere atılıcaksın olay bitti..gerçi kocakarı kıyafeti raconu bozıcaktı biras ama bundan iyidir.. --------------------- T: Asıl kurt! K: Hö? -------------------- T:Kurt! K:Atıldım.. ------------------- T: Kurt! K: Noldu abi düşman nerede? T: Yok ben para isteyecektimde saatin pili bitmiş K: Üff al lan al ------------------- Bizans : Hanginiz tarkan? Tarkan: Atıl kurt Kurt : Stir len.....
|
|
|
|
#8 | ||
|
Twisted Metal
|
T:Kurt!
K:Kapattık abi.. --------------------- T: Kurt? K: Noldu abi? T: Yok sen değil bağırsak kurdu...... K: Eki Eki Bok ye pislik herif. -------------------- T: Kurt! K: Efendim? T: senin karnını okşayınca arka ayaklar oynuyormuş? K: Yok öyle bişey kim uydurmuşsa saçmalamış.. T: Kurt yatsana bi sırtüstü? K: Sktir -------------------- T: Kurt! K: Noldu abi? T: Olum sen yorulunca dil çıkarıyon ya... K: eee? T: Onu bana yapmıyosun değilmi bak bozuşuruz ha.... K: Yalarımmmmm... ------------------- K:Atıl Tarkan T:Sktir
|
|
|
|
#9 | ||
|
sadık yar kara toprak
|
olm kurt cengiz han bizi çağırmış git bak bnakalım ne diyo
abi öyle diyosunda cengiz abi bişi demesin itini gönderdi deyyus diye... lan doğru söylüyon aslında beraber gidelim olmassa ? ha abi ozamanda itini yanında getirdi deyyus demez mi? olm anlasana korkuyom kurt... yardım et bana tamammı eğer ortam sakatsa ben sana atıl derim tamammı? olmaz abi busefer tek başınasın benim cengiz abiye hürmetim var sonra nasıl bakarım yüzüne ? cengizlemi doyuruyo karnını it herif abi ayıp oluyo bak ısırmayayım paçanı iyi lan iyi tamam şurdan bi sigara kap gel hadi ohh baba iyi sigarayi getir düşmalna savaş derdini ne lan bu hacı baba takkesimiyim ben ? çaaat aahhh ananı ? ehhh yeter be gidiyorum ben dur kardeşim dur yiğidim dur sevdiceğim üühühühhü kurrtt kurrtt baba babacımmmm ühühühühüh hehe son
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|