![]() |
|
|
#1 | ||
|
Irish Republican Army
Giriş Tarihi: Jun 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA
Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH Allahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ 23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......Tuğba OZAY Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELIFNAĞME
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
jimmy eat world.me too.
|
alaam yarappim akıl fikir ver
|
|
|
|
#5 | ||
|
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir arkadaşımın ricası ile kopyalıyıp yapıştırdım buraya
[COLOR=black]-"Kameramanlar taşıdığımız elbiseyi çekmiyor ki kamerayi alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyor..." => Tuğba Özay Seren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla bağlanan seyirci: Kars... Seren Serengil: Doğu tarafı oluyor değil mi? "Şanlı Tük bayrağımız sadece 1 milyona....." => (Akşam gazetesi reklamı) Ebru Destan: Bana göre 20 yaşına kadar herkes teenage'dir... Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Destan: Ayıp ayıp, önce Türkiye'de Türkçe konuşmasını öğren!.. -"Evet tüm bölgelerimizden puan durumunu aldık sadece yurtdışı bölgemiz kaldı.." => (Öykü Serter) -"Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar..."=>Sibel Turnagöl (Kerem Alışık'la ilgili sorulan bir soruyu cevaplarken) -"Kafanda onu hırs et..." =>Seren Serengil -"Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi..." => Fatih Terim (Adanaspor-Galatasaray maçı sonrasındaki toplantıda) -"Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım, her geleni yaptım..." => Gülben Ergen -"Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok!.." Pınar Altuğ (Eline boyaması için tutuşturulan raftan bahsediyor) "İstanbul’un 5'de yarısını gezdim.." => Cüneyt Arkın "Şimdiki yarışmacımız dadaşlar ülkesi Erzurum'dan !!" => Neco "Simdi başka bir boyuta geçelim..." RT2 Aksam Haberleri Spikeri (Bir haberden başka bir habere geçerken geçiş cümlesi) -"Tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben" => Tuğba OZAY -"Taktiksiz Viken" => BBG'de bir pankart -"Hazır olduktan sonra 'hazırım' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarışmaya başlayabilirsiniz..." => "Şans Kapıyı Çalınca" programının sunucusu Nil Yiğitbaş (Sağır ve dilsiz yarışmacıya söylüyor) Metin Uca: Yol yapımında kullanılan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii? Yarışmacı: Drayder!.. Metin Uca: Bir örümcek tarafından ısırılıp ustun güçleri olan bir kahramana dönüşen çizgi film kahramanı, O biir, O ikii, O uuc? Yarışmacı: Orry Potter!.. Neco: Ne is yapıyorsunuz? Yarışmacı: Su an issizim Neco bey... Neco: Harika... Süper!..("En Büyük Yarışma Bu Yarışma" adli yarışmada) -"Savaş ortamlarında silah ve savaş aracı ihtiyacı on plana çıkıyor..." => Tuncay Özkan -"Son derece ayrılma kararı aldık..." => Ebru Gundes Metin Uca: Akdeniz'de yasayan saldırgan bir köpekbalığı turu,"C"harfi? Yarışmacı: Caws!.. Milletvekili 1: Bakin burada ülkenin geleceğinden bahsediyoruz. Milletvekili 2: O zaman sen kağıda resim de çiziyorsundur. Milletvekili 1: Masaya çizmekten iyidir!.. (Meclis TV'den) -"Biri beni çağırtıp dört saat bekletse, yarim saat sonra giderdim!.." =>Ali Sen -"Evden ayrılmanın hemen ardından ev tam bir dengeler silsilesi haline girdi..."=> BBG sunucusu Öykü Serter -"Sanki Hollywood'daki gibi program oldu yaaa..." => Seren Serengil -"Suriye'nin PKK'yi Türk turizmine engel olmak için yıllardır bombaladığını biliyoruz..." => Gulgun Feyman (Flash Haber) Bitirim Pokemonlar (Pokemon çizgi filminden, e tabi Türkçe dublajla) *Kız: Kabutolar Pikacu'yu oldurdu!.. *Erkek ve ana karakter olması muhtemel kişi: Allah belalarını versin,kitapsızlar, namussuzlar!.. *Diken saçlı kişi: Haci sen ne diyorsun bu ise yaa, adam kral çıktı? *Ana karakter: O, benim üstat yaa, iyi heriftir... -"Uzaya bizim borumuz çıkmış!.." => Sinan Aygün (Challanger Uzay Mekiğinde bizim bor madenimizin kullanıldığını anlatmaya çalışıyor) -"Müzikte tek eksiğim opera..." => Doğuş -"Erdoğan kendini ve özünü reddeden bir Brütüs..." => Şevket Kazan -"İste eski bir şarkı sizler için yepyeni bir şekilde versiyonlandı..."=> Lokum FM'de bir DJ kızımız -"Gecen hafta bu taraftakini yaptırdım, bu hafta da öbürsükini yaptıracağım..."=> Özlem Yıldız (Dişine yaptırdığı dolgudan bahsediyor) -"Ben sana bir şey diyeyim de iyice şoklan..." => BBG Belma Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, simdi mesela ben su an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır... Sunucu: Hilal hanim, bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! -"Evet sevgili seyirciler, ikinci tura başlamadan önce birinci tura başlıyoruz..."=> Ece Erken[/COLOR]
Korsana EVET Son düzenleyen: Kelebek : 11-11-2005 09:40 PM Neden: aynı olanlar vardı siliverdim |
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
suskundeli
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne la buuu