![]() |
|
|
#11 | ||
|
hiç..
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Dec 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serkan911 ve Ölümsüz A.Ş. Gururla Bir Kere Daha Sunar...
KADIN = ? [COLOR=red]ben maviyim defterim mor :[/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=blue]serkan911[/COLOR] [COLOR=red]Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: [/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=blue]ölümsüz [/COLOR] Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: gelmiş bulunmaktayım ben maviyim,defter mor...: bende Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: nerde kalmıştık; kadınlar öyle değil mi? ben maviyim,defter mor...: evet ben maviyim,defter mor...: kadın = ? her zaman Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: ve kadın = gözyaşı ben maviyim,defter mor...: kadın = paranoya Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: kadın = herşey kısaca ben maviyim,defter mor...: kadın = kısa işte ben maviyim,defter mor...: eksik oldu kısa ömür Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = eksik yanlar ben maviyim,defter mor...: kadın = kısıtlanan erkek hayatı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Özlem ben maviyim,defter mor...: kadın = umut Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Korku ben maviyim,defter mor...: kadın = beklentili hayat Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = karanlık düşünceler ben maviyim,defter mor...: kadın = gece Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = işkence ben maviyim,defter mor...: kadın = ölüm Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: kadın = Masal ben maviyim,defter mor...: kadın = şiir Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = sızı ben maviyim,defter mor...: kadın = hain Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = sebep ben maviyim,defter mor...: kadın = pi sayısı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Beklemek ben maviyim,defter mor...: kadın = dua Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Kaçış ben maviyim,defter mor...: kadın = söz Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Çiçek ben maviyim,defter mor...: kadın = ihanet Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Sabah ben maviyim,defter mor...: kadın = gece Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: sölemiştin bunu ama olsun Kadın = Paylaşmak ben maviyim,defter mor...: kadın = cennet Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Ateş ben maviyim,defter mor...: kadın = su Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Yağmur ben maviyim,defter mor...: kadın = göz yaşı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Toprak kokusu ben maviyim,defter mor...: kadın = cemre Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Üşümek ben maviyim,defter mor...: kadın = yanmak Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = inci ben maviyim,defter mor...: kadın = para Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Ten ben maviyim,defter mor...: kadın = yatak Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Mavi ben maviyim,defter mor...: kadın = morciver Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Gülmek ben maviyim,defter mor...: kadın= yolcu Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Güven ben maviyim,defter mor...: kadın = avcı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Seksi ben maviyim,defter mor...: kadın = av Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Anlam ben maviyim,defter mor...: kadın - sözlük Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Can ben maviyim,defter mor...: kadın = hicran Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Vuslat ben maviyim,defter mor...: kadın = rast makamı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın - Ezgi ben maviyim,defter mor...: kadın = rakı şişesi Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Sevgi ben maviyim,defter mor...: kadın = hadi evlenelim Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Sanat ben maviyim,defter mor...: kadın = şevkat Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Abide ben maviyim,defter mor...: kadın = kutsal Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Anne ben maviyim,defter mor...: kadın = çile Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Ruh ben maviyim,defter mor...: kadın = kredi kartı Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Nadide ben maviyim,defter mor...: kadın = 8. harika Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = Bakış ben maviyim,defter mor...: kadın = dır dır Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Sonuncuyu yaz abi, en sonuncusu, bende yazıcam ve the end ben maviyim,defter mor...: kadın = bitirdiler beni Güzel kadınsın vesselam. Güzelsin, kadınsın ve selam. Nasılsın?: Kadın = onsuz olmaz |
||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
raki,peynir,Kevin
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#17 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Kedi ve ciğer ilişkisi olmuş onlarınki biraz.
|
|
|
|
#19 | |||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: May 2006
![]() |
Alıntı:
[COLOR=navy]hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. [/COLOR] [COLOR=navy]ama bu gücünü her zaman ortaya koymasini sevmez. [/COLOR] [COLOR=navy]ister ki erkegin gücü kendisine huzur versin. [/COLOR] [COLOR=navy]kendi kendine yapabilecegi seyleri bile erkegin yapmasini bekler. [/COLOR] [COLOR=navy]böylece hem daha kadin oldugunu hissedecektir hem de erkeginin ne kadar güçlü oldugunu görecektir. [/COLOR] [COLOR=navy]ancak kadini gücünü göstermek istediginde onu engelleyemezsiniz. [/COLOR] [COLOR=navy]yapmak istedigi bir sey varsa mutlaka yapar. [/COLOR] |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|