dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Genel > Edepsiz Kuyu
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Edepsiz Kuyu Geyik merkezimiz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 12-12-2006   #1
hiç..

iuscivile nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
Blog Mesajları: 1
iuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Okulu Uzatanların Derneği

Okulu uzatanların derdinden yine okulu uzatanlar anlarmış. O yüzden böyle bir konu açıyım dedim, dertleşmek babında. Bizi bizden başkası anlamaz efendim destek olalım birbirimize.

Nedir efendim bu çektiklerimiz. Okulu uzattık diye herkes bize üvey evlat muamelesi yapıyor. Devlet, verdiği üç kuruş krediyi kesiyor, üstüne üslük harcı ilk sene %50, 2. sene %100 zamlı alıyor. 22 yaşına gelmişsin ailenden para isteyemiyorsun. Neredeyse okulu dondurup 15 ay askere gidesi geliyor insanın, hiç değilse askerde maaş veriyorlar. Görün halimi işte, çok dertliyim be forum, yardım edin bana

Şah damarımı kökünden kopartabilecek..."

gizli
iuscivile çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 12-12-2006   #2
mutlu

gizli nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: Okulu Uzatanların Derneği

ilk üye benim beş yıllık okulu doya doya yedi yılda bitirdim
Eski 13-12-2006   #3
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

ben hala okuyorum..ne zaman bıtecek allah bılır
unıversıteye hazırlanan arkadaslara seslenıyorum.sakın ıstemedıgınız bi meslegı yapmayın.sırf unıversıteye gırmek ıcın tercıh yapmayın.hoş sızınde bızım gıbı secım sansınız yokkı.ben neden bahsedıyorum.kahrolsun egıtım sıstemı...
Eski 13-12-2006   #4
şirincee

birsel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
birsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandır

zamanında bıtırdım dıye ben buraya gelemiyecekmıyım ya
Eski 13-12-2006   #5
hiç..

iuscivile nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
iuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: birsel Mesajı Gör
zamanında bıtırdım dıye ben buraya gelemiyecekmıyım ya
cık

Şah damarımı kökünden kopartabilecek..."

gizli
iuscivile çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-12-2006   #6
Ruhum istemıyor..

123 123 nickli kullanıcının avatarı

123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

. .ooo olmaz ama,kazanmak için nekadar emek harcadıgınızı unutmayın lutf. ..emeklerınıze yazık . hepınızede kızıyorum lutf. okulunuzu zamanında bıtırın ..sızlerede bu yakışır,valla sızın gibi zeki gençlere yakıştıramıyorum sınıfta kalmayı. ..
123 123 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-12-2006   #7
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Ben de okulu uzatmistim hem de bir asistanin kompleksi yuzunden, mimari dersleri veriyordu, kadin arkeolojiyi unuttu mimar sandi bizi.
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-12-2006   #8
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Beni çağırmışsınız siz buraya. Ya okul uzayacak daha bayağı da varsın uzasın. Saygıdeğer hocalarımız ola ki bizim katiplik değil mühendislik okuduğumuzu anlarlarsa günün birinde işte o zaman uzayan zamana küfretmem.
Eski 13-12-2006   #9
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Biri beni mi çağırdı?

İlk sene yayıp yaşayıp hiçbir derse gitmediğim için ve birinci sınıftaki bir dersten kalmak okulun otomatik olarak bir sene uzuyor olması demek olduğu için benim okul da bir sene uzadı, yazık oldu..

Gerçi ben daha bizimkilere söylemedim.. Alıştıra alıştıra söylemek lazım, yüreklerine inmesin.. Şimdilik yarım dönem uzayacak diye biliyorlar..
Eski 13-12-2006   #10
ağlak

D'Leh nickli kullanıcının avatarı

D'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalıD'Leh kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

bızım okulu uzatmamızın yegane temelı hocalar.basımdan gecen hoca dıyaloglarını yazayımda sız belırleyın kımın haklı kımın haksız oldugunu

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı