![]() |
|
|
#1 | ||
|
hiç..
|
Okulu uzatanların derdinden yine okulu uzatanlar anlarmış. O yüzden böyle bir konu açıyım dedim, dertleşmek babında. Bizi bizden başkası anlamaz efendim destek olalım birbirimize.
Nedir efendim bu çektiklerimiz. Okulu uzattık diye herkes bize üvey evlat muamelesi yapıyor. Devlet, verdiği üç kuruş krediyi kesiyor, üstüne üslük harcı ilk sene %50, 2. sene %100 zamlı alıyor. 22 yaşına gelmişsin ailenden para isteyemiyorsun. Neredeyse okulu dondurup 15 ay askere gidesi geliyor insanın, hiç değilse askerde maaş veriyorlar. Görün halimi işte, çok dertliyim be forum, yardım edin bana
|
|
|
|
#3 | ||
|
ağlak
|
ben hala okuyorum..ne zaman bıtecek allah bılır
unıversıteye hazırlanan arkadaslara seslenıyorum.sakın ıstemedıgınız bi meslegı yapmayın.sırf unıversıteye gırmek ıcın tercıh yapmayın.hoş sızınde bızım gıbı secım sansınız yokkı.ben neden bahsedıyorum.kahrolsun egıtım sıstemı...
|
|
|
|
#5 | ||
|
hiç..
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ruhum istemıyor..
Giriş Tarihi: Oct 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
.ooo olmaz ama,kazanmak için nekadar emek harcadıgınızı unutmayın lutf. ..emeklerınıze yazık . hepınızede kızıyorum lutf. okulunuzu zamanında bıtırın ..sızlerede bu yakışır,valla sızın gibi zeki gençlere yakıştıramıyorum sınıfta kalmayı. ..
|
|
|
|
#7 | ||
|
don ki$ot
|
Ben de okulu uzatmistim hem de bir asistanin kompleksi yuzunden, mimari dersleri veriyordu, kadin arkeolojiyi unuttu mimar sandi bizi.
|
|
|
|
#8 | ||
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
Beni çağırmışsınız siz buraya. Ya okul uzayacak daha bayağı da varsın uzasın. Saygıdeğer hocalarımız ola ki bizim katiplik değil mühendislik okuduğumuzu anlarlarsa günün birinde işte o zaman uzayan zamana küfretmem.
|
|
|
|
#9 | ||
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Biri beni mi çağırdı?
İlk sene yayıp yaşayıp hiçbir derse gitmediğim için ve birinci sınıftaki bir dersten kalmak okulun otomatik olarak bir sene uzuyor olması demek olduğu için benim okul da bir sene uzadı, yazık oldu.. Gerçi ben daha bizimkilere söylemedim.. Alıştıra alıştıra söylemek lazım, yüreklerine inmesin.. Şimdilik yarım dönem uzayacak diye biliyorlar..
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
ağlak
|
bızım okulu uzatmamızın yegane temelı hocalar.basımdan gecen hoca dıyaloglarını yazayımda sız belırleyın kımın haklı kımın haksız oldugunu
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|