Tek Mesaj Gör
Eski 13-02-2006   #26
kafayi yemis dusler
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Kafayi yemis yazilar...

Degisecek her sey biz gibi. Bir zaman sonra kirisacak taptigim yuzun. Yillar umursamayacak bu degisimi, sen tek bitecek guzel degilsin cunku.
Dusunceler kahbe, sevdiginin koyununa girer her gece. Dusunceler kahbe hayat yatar onlarla her gece. Ve bil ki, dusunceler magluptur yasinilana. Magluptur gercek oyunlara...
Duy beni, gidiyorum simdi. Kaf dagindaki masala gidiyorum, icimdeki cocuk heyecanli. Sabirsiz, bir elme sekeriyle kadindirdim onu, durdurdum simdilik zamani. Duy diye beni. Simdi bu halim, bu seni seven halim sana ask siirleri yaziyor, duy artik beni.
Gidecegim birazdan, icimde nice ben vagonlari ile upuzun bir tren olup gidecegim. Aci calacak dudugu zamanin. Gidiyorum bak, duy beni.
Dondugumde degismis olacagim. Sen bitmis olacaksin. Sen diyorum bitmis olacaksin, yetim kalacaksin sevgi bahcesinde, seni sevmeyecek sana aglayan gonlum.
Kelimeler degisecek seni barindiran, bombos bir anlamin kalacak siirlerde. Duy beni.
Yillarl; seni benim bekledigim gibi beklemeyecek, calacak tum dusunlerini, seni..
Duy beni...
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla