dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 02-02-2007   #21
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 5
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: usülsüz internet kullanımı

bulentkaplan, herkes istedigi sekilde cevap verebilir bunun icin illa ki onun mesajini alintilamis olmaniz gerekmez.
Ayrica ben de hicbir mesajda artistlik gormedim, bir insani bir seyle itham ederken lutfen daha hassas olalim.
Bay Simit artistlik yapacak biri degildir. (Kendisini tanidigimiz icin yapiyoruz bu aciklamayi yandaslik yaptigimiz icin degil hem onu birak yazdigi mesaj da ortada.)
kafayi yemis dusler çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-02-2007   #22
imparator penguen

Adsiz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Adsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandırAdsiz herkesin tanıdığı bir insandır

Engellemek şart, usulsüz kullanılıyor ama ne yapalım, bağımlılık yapıyor...
Adsiz çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-02-2007   #23
beni seviyorum

Mrs. SMITH nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandır

adsız bağımlılık mı yapıyo sana he de bekiim
Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
Mrs. SMITH çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-02-2007   #24
beni seviyorum

Mrs. SMITH nickli kullanıcının avatarı

Mrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMrs. SMITH herkesin tanıdığı bir insandır

bülent burada kimse kimsenin avukatı değildir.herkes ayrı ayrı bireyler olarak görüşlerini yazar..yani burada anlaşılmayacak bir durum söz konusu değil..sadece arada ufak bir anlaşmazlık nüansı olmuş,kimsenin parlamaya hakkı ve gereği yok bence..saygılarss..
Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
Mrs. SMITH çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-02-2007   #25
ONLY GOD CAN JUDGE ME

Mr. SMITH nickli kullanıcının avatarı

Mr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder

Burakkaplan demişki;
bence gerek yok eğer varsa bence muhasebeyi burakın menejerlik yada HUKUKLA UĞRAŞIN

burak burda birselin mesajını alıntılayıp ukala bi şekilde ve buyuk harf kullanarak ona iş tavsiyesi yapman hoş değil burda herkez kendi görüşünü bildirebilir eger görüş almak yardım almak yada paylaşımda bulunmak istemiyosan her sey benim dilediğim gibi olacak diyosan kusura bakma konu açma sadece cevap yaz....
Eski 02-02-2007   #26
don ki$ot

kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

Konunun kisisel tartismalarla kaynamamasi icin konu bir sureligine kilitlenmistir.
Eski 03-02-2007   #27
raki,peynir,Kevin

Deniz nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.Deniz nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: bulentkaplan Mesajı Gör
Son günlerde tv'den sonra evimize giren ve dünyaya açılan bir kapı olan internet ile ilgili bence kendimize ve çocuklarımıza bu konuda yeterli otokontrolü sağlamayı öğretmezsek bu kullanımın zamanla yarada çok zarar olacağı aşikardır. Gereksiz çuval doldurmayan chat siteleri,ahlak bozucu siteler zaman kaybı sağlayan propaganda içereikli sitelerden uzak durarak mümkünatınca az siteye ancak bilim ve kapasite içerikli sitelere bağlanmalıyız ayrıca son günlerde internet sitelerinde virüs artışı vardır bu konudada herkes iyi bir virüs porogramı kullansın bilgisayarla ilgili istek ve sorularınız olursa beklerimm selamlar
Sayin Bulentkaplan verdiginiz bilgiler ve katkiniz icin tesekkurler...

Yalniz arkadasimizin artislik yaptigini zannetmiyorum ki sizi dostca uyarmis. Acaba hicbirsey yazmadan baska turlu davransa daha mi iyi olurdu dersiniz? Veya durustluk olur muydu bu?

dipe not: Konuya avukat veya mudahil avukat olarak katilmis degilim. Halktan biriyim.
Deniz çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-02-2007   #28
don ki$ot

Ben de halktan biriyim. Usulsuz interneti bilmem de usulsuz mp3 indiririm.
Eski 03-02-2007   #29
şirincee

birsel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
birsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandırbirsel herkesin tanıdığı bir insandır

ben cok kullanmıyorum ınternetı dıpsız ve msn bıde iş dolayısıyle bazı fırmalar merkez bank falan gıbı sıteler
internetı zararlı kullanımından tırsıyorum 13 yaşında kardesım var ipini koparır dıe ınternet almıyorum eve cunku nasıl kullanacagını bılmıyorum yanında olsam tamam ama aksam sadece yanındayım
ilişkileri yıprattıgını güvenı azalttıgını düşünüyorum tabı düzeylı kullanan insanlara lafım yok cevremde bı cok ınsanın evınde var ve diyalogları cok aza ınmış durumda cok üzülüyorum umarım daha dıkkatlı kullanmaya yönelır ve yöneltırız
Eski 03-02-2007   #30
ONLY GOD CAN JUDGE ME

Mr. SMITH nickli kullanıcının avatarı

Mr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandırMr. SMITH herkesin tanıdığı bir insandır
MSN ile mesaj gönder

internetten evlenenler var cok sıkı dostluk kuranlar var amaa birsel

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı