![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() |
merhabalar,
sitenize yeni üye oldum, kullandıgınız hacklara hasta oldum diyebilirim ![]() - ya özellikle portal kısmında ortada ki forum konularını nasıl gösteriyorsunuz? - portal bölümünde sag ve solda extra blok olusturuyorum, ama bi türlü gösteremiyorum, - editör bölümündeki smiliesler i sol tarafta blok halinde nasıl gösterecegim? - yukaridaki top banneri nasıl ortalıcam? belki yerine acmadim ama bu konuda yardımcı olursanız cok memnun kalacagım.. simdiden tesekkürler..
|
|
|
|
#2 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Yerinde açmışsın ve sorduklarının tamamına yanıt verebilirim lakin tam zamanında sormuşsun.
Eğer akşam tekrar bakabilirsen o zaman yanıtlayacağım, şu an aciliyetle evden çıkmam gerekiyor, daha sonra seve seve.Yalnız bu durumda bir ricam olacak, http://www.vbulletin.org/forum/member.php?u=77228 adresindeki kullanıcının imzasında kod ediketleri içindeki metni özel mesaj ile bana gönderebilir misin, orada ne yazdığını biliyorum ve ancak bu şekilde lisansın olduğunu anlayabilirim.
|
|
|
|
#3 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
![]() 1) Portal kısmında (ki vbadvanced cmps kendisi) admin panelinden edit modules kısmından News adlı modülü ortaya alın ve eğer en üstte çıkmasını istiyorsanız numarasını değiştirin. 2) Bunun birden fazla nedeni olabilir, oluşturduğunuz bloklara ait templateler sadece belirli stylelarda oluşturulmuş olabilir, hepsinde oluşturun, tabi eğer oluşturduysanız. Aslında çok da karmaşık değil, add module dediğinizde ilgili yönergeleri iyi izlemeniz lazım. 3) Hangi editör olduğunu anlayamadım, WYSIWYG mi? 4) Header template'i olacaktır her style için, o style üzerinde HTML kodları ile oynayıp istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. ![]() Şimdilik bu kadar söyleyeceklerim, tam açık olmayan noktaları yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
#4 | ||
|
Kuyucan
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() |
tekrar merhaba,
1. aynen dediginiz gibi daha önce yapmistim, ama olmuyor. yani forum konulardindan ortada göstermem icin bu news bölümünde ne ayar yapacagim bi türlü beceremedim? 2. dediginizi uyguluyorum ama baglantiyi kuramiyorum. örnegin : forum disi bir blok diyelim. "günün sözü" blogu. gelisi güzel, sözlerin yukariya kaymasini bir blok halinde de orada gösterilmesi. normal phpportallarda yapabiliyordum bunu vbulletin de yapamiyorum 3. bu konu acma ve cevap yazma editörü varya. bu sitede solda blok halinde güzel bir sekilde smiliesleri göstermissin sen. bende hala acilir kutuda. bunu degistirmek istiyorum? 4. header de bu topbanner le ilgili bir satir bulamiyorum yaf, gerekli img=scr yi ortala diyorum ama cihh oda olmuyor ![]() -------- extra sorularim var .. 5. kulancici isimlerini renklendirebiliyorum, büyütüp, kücültüyorum da. ancak Forumda suandaki kullanicilar bölümündeki isimleri verdana 8, forum görünümlerindeki isimler verdana 10 olsun istiyorum ama olmuyor. hepsi ayni ayar devam ediyor.. 6. en önemli sorunum : siteden mail gönderemiyorum ve alamiyorum. siteye üye olanlarin bilgileri gelmioyr bana ve kendilerine, sifresi kaybolanlar bana direk soruyor, maille haber ver bölümünden yaptim olmuyor diyorlar. abone olmus konular da yine mail yoluyla haber verilemiyor. bunun nedeni ne olabilir? smtp ayarlarini vBulletin de nasil yapicam? valla bu sorunlari cözmeme yardimci olursan duacinim kardesim.
|
|
|
|
#5 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
2) Bunun için daha detaylı bilgiyi www.vbadvanced.com forumlarından alabilirsiniz, tam olarak söylediğiniz işe yarayan bir scriptleri var. 3) Satır ve sütun başına kaç tane smiley olacağını ve toplamda ne kadar smiley olacağını ayarlamak gerekiyor. Benim tavsiyem bir sütuna iki taneden fazla ve toplamda 20-25'den fazla smiley koymamanız. Başka türlü düzgün şekilde gözükmezler. 4) Komple düzenlemek gerekiyor, HTML anlayan birilerini bulmanız gerekiyor. Daha önce de söylediğim gibi o bir template ve onun içeriğini değiştireceksiniz, header template'i. 5) Style Manager'da Body bölümünün text boyutunu büyütmeniz gerekiyor. 6) Bu serverınızla ilgili bir sorun, hosting firmanızla konuşmanız gerekiyor. vBulletin içinden mutlaka SMTP ayarı yapmanız da gerekmiyor, PHP'nin kendi e.posta gönderme mekanizmasını kullanıyor zira.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|