![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
İlmi Şahsiyet
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Telekom hakkında yeni bir dedikodu çıktı bundn sonra ADSL bağlantısı için en düşük hız 1024 Kbps olacak ve fiyatı 49 YTL. Eğer TK onay verirse 1 temmuz'dan itibaren geçerli olması bekleniyor.
Turk.internet.com | 256 K Sınırsız ADSL'cilere Müjde, 1 MB Geliyor |
Son düzenleyen: muhtesem insan : 06-07-2007 12:54 PM |
||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
512'ler ne olacak peki?
|
|
|
|
#3 | ||
|
kılıçtan keskin
|
En düşük bağlantı 1024 olacağına göre bi düşün bakalım nolcak
![]() Bence çoktan yalan olmuş bir dedikodudur bu. 2 temmuzdayız ne gelen değişti ne giden...
|
|
|
|
#5 | ||
|
İlmi Şahsiyet
Giriş Tarihi: Nov 2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#6 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Bağlantısı yükselenlere bir hatırlatma da ben yapayım, bağlantı hızınızın değişmesine bağlı olarak ilk birkaç gün bağlantınızda sorun yaşayabilirsiniz.
|
|
|
|
#7 | ||
|
kılıçtan keskin
|
4 kat hızlı internet getirdik diye milleti eşşek yerine koyuyorlar. Fiyatlar hala yüksek, altyapı hala problemli, vaadedilen hıza hala ulaşılamıyor ve elalem (kurstaki hocam), elin memleketinden(İngiltere/Londra) 28 Mbit ile bağlanırken (yannış duymadınız evet 28 kat daha hızlı) ve 70-75 milyon gibi ücretler öderken biz burada 1 megabit ile ADSL 'imizi(TürkTelekom) Turbo ADSL yaptık (Sakız markası gibi aka: şaka gibi). Yıldırım diye bişi var Allah onu adamın kafasına çarpıyor. Kafasına!
|
|
|
|
#8 | ||
|
Shinda Kuraun
Giriş Tarihi: Jul 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ılımlı internet politikasıyla yawaş yawaş artırıcaklar diye umuyorum... hakeza yakın zamanda kabloda ve diğer şirketlerin adsl lerinde de hızlanmalar yaşanıcak... telekom da bunlarla mücadele edebileyim diye kendisini yenilemek zorunda kalıcak... en azından artık fiyat/bağlantı hızı olarak ilk 5te faln deilizdir diye umuyorum...
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|