dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 29-06-2007   #1
İlmi Şahsiyet

muhtesem insan nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
muhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan 256 Kbps kalkıyor en düşük hız 1024 Kbps olacak

Evet Telekom hakkında yeni bir dedikodu çıktı bundn sonra ADSL bağlantısı için en düşük hız 1024 Kbps olacak ve fiyatı 49 YTL. Eğer TK onay verirse 1 temmuz'dan itibaren geçerli olması bekleniyor.

Turk.internet.com | 256 K Sınırsız ADSL'cilere Müjde, 1 MB Geliyor |

Son düzenleyen: muhtesem insan : 06-07-2007 12:54 PM
muhtesem insan çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 29-06-2007   #2
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: 256 Kbps kalkıyor en düşük hız 1024 Kbps olacak

512'ler ne olacak peki?

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-07-2007   #3
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
512'ler ne olacak peki?
En düşük bağlantı 1024 olacağına göre bi düşün bakalım nolcak

Bence çoktan yalan olmuş bir dedikodudur bu. 2 temmuzdayız ne gelen değişti ne giden...

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2007   #4
İlmi Şahsiyet

muhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandırmuhtesem insan herkesin tanıdığı bir insandır

hala TK'deymiş bekliyoz elimiz böğrümüzde
Eski 03-08-2007   #5
İlmi Şahsiyet

:::... TTNet A.Ş. ...:::
Eski 05-08-2007   #6
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Bağlantısı yükselenlere bir hatırlatma da ben yapayım, bağlantı hızınızın değişmesine bağlı olarak ilk birkaç gün bağlantınızda sorun yaşayabilirsiniz.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2007   #7
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

4 kat hızlı internet getirdik diye milleti eşşek yerine koyuyorlar. Fiyatlar hala yüksek, altyapı hala problemli, vaadedilen hıza hala ulaşılamıyor ve elalem (kurstaki hocam), elin memleketinden(İngiltere/Londra) 28 Mbit ile bağlanırken (yannış duymadınız evet 28 kat daha hızlı) ve 70-75 milyon gibi ücretler öderken biz burada 1 megabit ile ADSL 'imizi(TürkTelekom) Turbo ADSL yaptık (Sakız markası gibi aka: şaka gibi). Yıldırım diye bişi var Allah onu adamın kafasına çarpıyor. Kafasına!

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-08-2007   #8
Shinda Kuraun

dead clown nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
dead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyordead clown çevresine ışık saçıyor

ılımlı internet politikasıyla yawaş yawaş artırıcaklar diye umuyorum... hakeza yakın zamanda kabloda ve diğer şirketlerin adsl lerinde de hızlanmalar yaşanıcak... telekom da bunlarla mücadele edebileyim diye kendisini yenilemek zorunda kalıcak... en azından artık fiyat/bağlantı hızı olarak ilk 5te faln deilizdir diye umuyorum...
dead clown çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 12:45 AM.