dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 02-11-2007   #1
Kuyucan

roka nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
roka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandırroka herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan İnternet Çöküyor

İnternet Çöküyor!

Bugün kullandığımız internetin kökeni ABD'nin bir merkeze bağlı olmadan çalışan savunma sistemi ARPANET'i temel alıyor.

Bu ilk sistemin kurucu takımının lideri Lawrence Roberts yaptığı açıklamada altyapı olarak internetin kilitlenmenin eşiğinde olduğunu iddia etti. İnternet üstünde akan veri miktarının her sene iki kat arttığına dikkat çeken Roberts, altyapı teknolojisinin şu ana kadar idare ettiği, ancak bundan sonraki safhalarda yetersiz kalacağı konusunda uyardı.

kaynak : Radikal Gazetesi, 29.10.2007
roka çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 02-11-2007   #2
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: İnternet Çöküyor

Bu haber bana pek inandırıcı gelmedi. Dünya üzerinde internet haberleşmesini sağlayan 6 büyük serverlar -bu bizim bildiğimiz serverlar gibi değil tabiki baya büyük ve gelişmiş serverlardan bashediyorum. Bunlar birer süperbilgisayar- mevcut. İnternet gibi bir sistemin göçebilmesi için bu 6 server'ın da down olması gerekiyor ki o zaman tüm internet göçmüş olsun. Bunun da şu anda mümkün olduğunu sanmıyorum.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı