Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt
 
LinkBack Konu Araçları
Eski 22-04-2005
  post #1
master
 
kenobi nickli kullanıcının avatarı
 
Giriş Tarihi: Feb 2005
Konum: naboo
Mesajlar: 921
kenobi bir mücevherdirkenobi bir mücevherdirkenobi bir mücevherdir
Varsayılan Firefox 1.0.3 yayınlandı

Firefox'un ünü günden güne arttıkça, güvenlik uzmanları ve saldırganlar tarafından daha da fazla ilgi çekiyor. Mozilla tarafından yeni yayınlanan Firefox 1.0.3 yaklaşık yarım düzine kadar güvenlik açığını kapıyor.

Geçen hafta Firefox için çeşitli güvenlik açıkları duyurulmuş ve açık kaynak kodlu tarayıcının arkasındaki isim Mozilla Vakfı çok yakında bu açıkların kapatılacağını duyurmuştu. Aradan bir hafta geçmeden, keşfedilen açıkları kapayan Firefox 1.0.3 Mozilla Vakfı tarafından yayınlandı. Mozilla, Microsoft'un aksine, Firefox'daki açıkları kapamak için küçük paketler yerine tarayıcının yamalanmış tam sürümünü yayınlıyor.

Firefox son zamanlarda adından sıkça rastlanan güvenlik açıklarıyla söz ettiriyor. Pek çoğuna göre bunun ana nedeni tarayıcının günden güne artan kullanıcı sayısı ve dolayısıyla güvenlik uzmanlarının ve saldırganların ilgisini daha fazla çekmeye başlaması. Firefox 1.0.2 yaklaşık bir ay önce yayınlanmıştı ve kritik güvenlik açıklarını kapatıyordu.

you were the chosen one
kenobi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt


Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Firefox vs. Internet Explorer Gri Internet 36 01-03-2006 09:43 AM
Firefox 50 milyona ulaştı kenobi Internet 0 05-06-2005 12:19 PM
Mozilla Firefox Alarm Veriyor!!! kurşun kalem Genel Sorunlar ve Donanım 3 27-05-2005 11:48 PM


Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:42 PM.
style developed @ GFXstyles
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.