![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Google'ın yeniliklerini sürekli takip eden birisi olarak http://labs.google.com adresinden sonra gözüme bir takım başka yenilikler de çarptı. labs.google.com adresinden ulaşabileceğiniz yeni 'Search History' hizmetinden sonra şimdi de artık Google anasayfasından giriş yapabiliyor ve Google hizmetlerine oradan ulaşabiliyorsunuz. (eklentide sayfanın sağ üst köşesi)
Nedir bu Search History? Google'ın kullanmakta olduğunuz Google* accountu ile ilişkilendirilmiş bu hizmette Google daha önce yapmış olduğunuz aramaları sizin için saklıyor ve daha sonra bunları inceleyebiliyorsunuz. Bu hizmeti başlatabilmek için öncelikle http://labs.google.com adresine ziyaret edip hizmeti etkinleştirmeniz gerekiyor. *: Google gördüğüm kadarıyla artık e.posta hesabınıza Gmail Account değil de Google Account demeye başlamış, zaten yazımın başlığını bu yüzden yeni bir Yahoo mu olacak şeklinde belirlemiştim, Google Yahoo'nun verdiği standart e.posta ve e.grup hizmetinden (ve Yahoo'da bulunmayan birçoğundan) sonra Yahoo'nun yerini almaya mı niyetlendi? Hep birlikte göreceğiz sanırım. ![]() Bu arada Kendimi Şanslı Hissediyorum butonuna dikkat ettiniz mi? Bahtım Açık Olsun olmuş ve çok daha hoş olmuş.
|
|
|
|
#2 | ||
|
Catlak Zurna
Giriş Tarihi: Jan 2005
![]() |
abi ailecek cok severek izliyoruz kendilerini. alsın yahoo nun yerini benim için bir sakıncası yok
ama o konuda daha bir kaç fırın ekmek yemesi lazım, isteyene ayrıca google alert ı tavsiye ederim. web e istediginiz kelimeyi içeren bir yazı eklendigi zaman size e maille haber veriyor, ilgilendiginiz konuları rahatlıkla takip edebiliyorsunuz....
|
|
|
|
#3 | ||
|
Konuk
|
Bu konuyu buradan devam ettirelim efendim...
Google 7 yaşında. O artık bir dev... Google hakkında sizin bildiğiniz, ama pek çok kişinin bilmediğini düşündüğünüz neler var... Kolaylıkları çok tabii. Ama kullanmayı bilirsen. Yol gösterelim birbirimize.. Bir de şu karmaşaya bir açıklık getirelim. ![]() Bu Google nasıl okunur? Nasıl telaffuz edilir? Dipziskuyu Sakinleri ve sakin olmayanları bunu nasıl telaffuz ediyor. Ve tabii birde, bilirkişiden aslında nasıl telaffuz edilmesi gerektiğini de alalım. İngilizceye hakim bir üye bize bunu açıklasın
|
||
|
|
|
#4 | ||
|
kılıçtan keskin
|
Google yeni işlere el attıkça tabiki yahoo' ya benzemesi doğal. Benim asıl endişem google' ın sadeliğini kaybetmesi.
|
|
|
|
#5 | |||
|
Huge ego, sorry.
|
Alıntı:
Bunun yanısıra ben Google diye okumaktayım, yazıldığı gibi.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|