dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 28-04-2005   #1
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Google yeni Yahoo olma yolunda mı?

Google'ın yeniliklerini sürekli takip eden birisi olarak http://labs.google.com adresinden sonra gözüme bir takım başka yenilikler de çarptı. labs.google.com adresinden ulaşabileceğiniz yeni 'Search History' hizmetinden sonra şimdi de artık Google anasayfasından giriş yapabiliyor ve Google hizmetlerine oradan ulaşabiliyorsunuz. (eklentide sayfanın sağ üst köşesi)

Nedir bu Search History?

Google'ın kullanmakta olduğunuz Google* accountu ile ilişkilendirilmiş bu hizmette Google daha önce yapmış olduğunuz aramaları sizin için saklıyor ve daha sonra bunları inceleyebiliyorsunuz. Bu hizmeti başlatabilmek için öncelikle http://labs.google.com adresine ziyaret edip hizmeti etkinleştirmeniz gerekiyor.

*: Google gördüğüm kadarıyla artık e.posta hesabınıza Gmail Account değil de Google Account demeye başlamış, zaten yazımın başlığını bu yüzden yeni bir Yahoo mu olacak şeklinde belirlemiştim, Google Yahoo'nun verdiği standart e.posta ve e.grup hizmetinden (ve Yahoo'da bulunmayan birçoğundan) sonra Yahoo'nun yerini almaya mı niyetlendi? Hep birlikte göreceğiz sanırım.

Bu arada Kendimi Şanslı Hissediyorum butonuna dikkat ettiniz mi? Bahtım Açık Olsun olmuş ve çok daha hoş olmuş.
Eklenmiş Önizlemeler
google-yeni-yahoo-olma-yolunda-mic-google-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: google.JPG Görüntülenme: 10 Boyut: 38.4 KB  

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-05-2005   #2
Catlak Zurna

TheRain nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
TheRain kimdir bilen var mı?
Varsayılan Ynt: Google yeni Yahoo olma yolunda mı?

abi ailecek cok severek izliyoruz kendilerini. alsın yahoo nun yerini benim için bir sakıncası yok ama o konuda daha bir kaç fırın ekmek yemesi lazım, isteyene ayrıca google alert ı tavsiye ederim. web e istediginiz kelimeyi içeren bir yazı eklendigi zaman size e maille haber veriyor, ilgilendiginiz konuları rahatlıkla takip edebiliyorsunuz....
niye geldik kaldık, niye gidiyoruz bilmeden...
TheRain çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-09-2005   #3
gaz kelebek potansiyometresi
Konuk

Bu konuyu buradan devam ettirelim efendim...
Google 7 yaşında.
O artık bir dev...

Google hakkında sizin bildiğiniz, ama pek çok kişinin bilmediğini düşündüğünüz neler var...
Kolaylıkları çok tabii. Ama kullanmayı bilirsen. Yol gösterelim birbirimize..

Bir de şu karmaşaya bir açıklık getirelim.
Bu Google nasıl okunur? Nasıl telaffuz edilir?
Dipziskuyu Sakinleri ve sakin olmayanları bunu nasıl telaffuz ediyor.
Ve tabii birde, bilirkişiden aslında nasıl telaffuz edilmesi gerektiğini de alalım. İngilizceye hakim bir üye bize bunu açıklasın
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-09-2005   #4
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

Google yeni işlere el attıkça tabiki yahoo' ya benzemesi doğal. Benim asıl endişem google' ın sadeliğini kaybetmesi.

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-09-2005   #5
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Craven
Google yeni işlere el attıkça tabiki yahoo' ya benzemesi doğal. Benim asıl endişem google' ın sadeliğini kaybetmesi.
Google karmaşık hale geleceğine sadeleşmekte, neredeyse her hizmetinden sadece tek bir hesap ile faydalanabilmekte insanlar, gerçi bu Yahoo'da da var ama Google'ın verdiği hizmetler çok daha geniş gibi geliyor bana...

Bunun yanısıra ben Google diye okumaktayım, yazıldığı gibi.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı