dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-02-2008   #11
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: İmdaaatt!!!!

Alıntı:
Yazan: 123 123 Mesajı Gör
Hayır ama benım sıldıgım bırıyse zaten işi yok msnımde demektır tekrar almam.Ayrıca o kişiyıde tanımıyorum sılmek en dogrusu olaki msnımdekı dıger arkadaslarıma zarar verırse hıçde hoş olmaz zaten.Tanımadıgım için sildim.
Ya o ayrı mevzu. Demek istediğim sizi çok iyi tanıyan ama mesajınızı eksik gören biri acaba sildimi yasakladımı diye de o siteye üye olabilir. O tür ise silmeyin alalala
Cafe'ci çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #12
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: İmdaaatt!!!!

Bu arada benim msn listemden sildiklerim ve hiç tanımadığım adreslerden de bana sürekli mail geliyor. Kontör, bedava mesaj, sevgililer günü cart curt... MSN'den de hotmail kişilerinden de sildiğim kişiler. Ben eskiden onlar atıyor sanıyordum Tabi öyle değilmiş.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 10:18 PM.