![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Kabil
|
Az önce hiç tanımadığım bir adres beni msn'de ekledi. Ben de kimmiş kim değilmiş sormak için kabul ettim. Ulan virüsler bu kadar mı yüzsüzleşti be!.. Beni engellemişsin dedi. Tabii ki gönderdiği engelim.com gibi bir site linkine tıklamadım. Ama benim korkum gerçekte böyle biri beni eklemiş olamayacağına göre, benim hesabımdan da windows messenger'dan oturum açılıp, hiç tanımadığım kişilere ileti gönderiliyor olabilir mi? Eğer öyleyse çok fena küfretmek üzereyim.
Saygılar. Acele cevap verin, dağıtçam burayı!!! Not: İnternet kafedeyim!!!
|
|
|
|
#2 | ||
|
Fahri İnsan
Giriş Tarihi: Dec 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birkaç arkadaşımada gelmişti o dediğinden engelleyenlere engellim.com adresinden baktım sanada tavsiye ederim gibi birşey yazdı sanırım en azından benim arkadaşlarıma öyle demişti
ve bildiğim kadarıyla daha sonradan herhangi bir sorun yaşamadılar
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
internet cafedeysen.. senden önce o bilgisayar açıksa (yeni açılmadıysa) ve virüslü ise senin şifre çoktan gitmiş olabilir. Bu bir. Bu ihtimal düşük.
ikincisi muhtemel cevap budur. listendeki biri atıyorum bedava köntür almak için bir yere üye olmuştur. üye olduğu site msn adresini ve şifresini istemiştir. onun msn adresinden herkese bu yazıyı yolluyordur. bu durumda sana birşey bulaşmaz için rahat olsun. |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Eve dönünde MSN şifreni değiştirmek en mantıklı hareket olacaktır.
|
|
|
|
#6 | ||
|
Shiny
|
Göndereni ekle tekrar,virüs yolla.
Tamam neyse,tıklamadıysan bir şey olmamıştır.Bana da geliyor,ekli olmayan adamlar abuk subuk bariz virüs linkleri yolluyor,basmıyorum ve benim adresimde bir sorun yok.
|
|
|
|
#7 | |||
|
Ruhum istemıyor..
Giriş Tarihi: Oct 2006
Alıntı:
Aynısı bıraz önce banada oldu aynı lınkı attı bot oldugunu anladım lınke bakmadım ve o kişiyıde sıldım tekrar bakalım ne olacak.Millet iyice şaşrdı gerçekten.
|
|
|
|
#8 | |||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
Alıntı:
O bot'un çalışmasına sebep olay, kişi acaba kimler listesinden beni silmiş diye o siteye üye oluyor. Sitede MSN adresini ve şifresini istiyor. Sonra devreye bot girip o kişinin listesindeki herkese o sitenin adresini tavsiye ediyor.. Kısaca siz kendi şifrenizi o siteye veya herhangi bir başka siteye vermezseniz kimse sizin msn adresinizden başkasına bir yazı yollayamaz.. Ha gaflete düşüp şifresini veren varsa da anca arada bir o kişiden size reklam gelir, siz de o adrese tıklamazsınız olur biter.. Neden siliyorsunuz ki. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Shiny
|
Virüslü arkadaşlarınıza iyilik olarak engelleyin.Nasılsa bir süre sonra temizleniyorlar ya da yeni adres alıyorlar.Her ikisinde de harbiden arkadaşsanız haberiniz oluyor.
Ben reklamdan nefret eden bir vatandaş olduğum için engelliyorum tabii,yoksa tıklamazsın olur biter,o da var.
|
|
|
|
#10 | |||
|
Ruhum istemıyor..
Giriş Tarihi: Oct 2006
Alıntı:
Hayır ama benım sıldıgım bırıyse zaten işi yok msnımde demektır tekrar almam.Ayrıca o kişiyıde tanımıyorum sılmek en dogrusu olaki msnımdekı dıger arkadaslarıma zarar verırse hıçde hoş olmaz zaten.Tanımadıgım için sildim.
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|