dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-02-2008   #1
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan İmdaaatt!!!!

Az önce hiç tanımadığım bir adres beni msn'de ekledi. Ben de kimmiş kim değilmiş sormak için kabul ettim. Ulan virüsler bu kadar mı yüzsüzleşti be!.. Beni engellemişsin dedi. Tabii ki gönderdiği engelim.com gibi bir site linkine tıklamadım. Ama benim korkum gerçekte böyle biri beni eklemiş olamayacağına göre, benim hesabımdan da windows messenger'dan oturum açılıp, hiç tanımadığım kişilere ileti gönderiliyor olabilir mi? Eğer öyleyse çok fena küfretmek üzereyim.
Saygılar.
Acele cevap verin, dağıtçam burayı!!!
Not: İnternet kafedeyim!!!
Eski 21-02-2008   #2
Fahri İnsan

chen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
chen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: İmdaaatt!!!!

birkaç arkadaşımada gelmişti o dediğinden engelleyenlere engellim.com adresinden baktım sanada tavsiye ederim gibi birşey yazdı sanırım en azından benim arkadaşlarıma öyle demişti
ve bildiğim kadarıyla daha sonradan herhangi bir sorun yaşamadılar

chen şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #3
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jan 2008
Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

internet cafedeysen.. senden önce o bilgisayar açıksa (yeni açılmadıysa) ve virüslü ise senin şifre çoktan gitmiş olabilir. Bu bir. Bu ihtimal düşük.

ikincisi muhtemel cevap budur. listendeki biri atıyorum bedava köntür almak için bir yere üye olmuştur. üye olduğu site msn adresini ve şifresini istemiştir. onun msn adresinden herkese bu yazıyı yolluyordur. bu durumda sana birşey bulaşmaz için rahat olsun.
Cafe'ci çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #4
Yasaklı

Cafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandırCafe'ci herkesin tanıdığı bir insandır

tamam işte dediğim gibi. bir BOT bu. Sen o siteye üye olmazsan sorun yok..
Eski 21-02-2008   #5
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Eve dönünde MSN şifreni değiştirmek en mantıklı hareket olacaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #6
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Göndereni ekle tekrar,virüs yolla.

Tamam neyse,tıklamadıysan bir şey olmamıştır.Bana da geliyor,ekli olmayan adamlar abuk subuk bariz virüs linkleri yolluyor,basmıyorum ve benim adresimde bir sorun yok.
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #7
Ruhum istemıyor..

123 123 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: FoM Mesajı Gör
Az önce hiç tanımadığım bir adres beni msn'de ekledi. Ben de kimmiş kim değilmiş sormak için kabul ettim. Ulan virüsler bu kadar mı yüzsüzleşti be!.. Beni engellemişsin dedi. Tabii ki gönderdiği engelim.com gibi bir site linkine tıklamadım. Ama benim korkum gerçekte böyle biri beni eklemiş olamayacağına göre, benim hesabımdan da windows messenger'dan oturum açılıp, hiç tanımadığım kişilere ileti gönderiliyor olabilir mi? Eğer öyleyse çok fena küfretmek üzereyim.
Saygılar.
Acele cevap verin, dağıtçam burayı!!!
Not: İnternet kafedeyim!!!

Aynısı bıraz önce banada oldu aynı lınkı attı bot oldugunu anladım lınke bakmadım ve o kişiyıde sıldım tekrar bakalım ne olacak.Millet iyice şaşrdı gerçekten.
123 123 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #8
Yasaklı

Alıntı:
Yazan: 123 123 Mesajı Gör
Aynısı bıraz önce banada oldu aynı lınkı attı bot oldugunu anladım lınke bakmadım ve o kişiyıde sıldım tekrar bakalım ne olacak.Millet iyice şaşrdı gerçekten.
Kişiyi silmene gerek yok ya.
O bot'un çalışmasına sebep olay, kişi acaba kimler listesinden beni silmiş diye o siteye üye oluyor. Sitede MSN adresini ve şifresini istiyor. Sonra devreye bot girip o kişinin listesindeki herkese o sitenin adresini tavsiye ediyor.. Kısaca siz kendi şifrenizi o siteye veya herhangi bir başka siteye vermezseniz kimse sizin msn adresinizden başkasına bir yazı yollayamaz..

Ha gaflete düşüp şifresini veren varsa da anca arada bir o kişiden size reklam gelir, siz de o adrese tıklamazsınız olur biter.. Neden siliyorsunuz ki.
Eski 21-02-2008   #9
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Virüslü arkadaşlarınıza iyilik olarak engelleyin.Nasılsa bir süre sonra temizleniyorlar ya da yeni adres alıyorlar.Her ikisinde de harbiden arkadaşsanız haberiniz oluyor.

Ben reklamdan nefret eden bir vatandaş olduğum için engelliyorum tabii,yoksa tıklamazsın olur biter,o da var.
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-02-2008   #10
Ruhum istemıyor..

123 123 nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: Cafe'ci Mesajı Gör
Kişiyi silmene gerek yok ya.
O bot'un çalışmasına sebep olay, kişi acaba kimler listesinden beni silmiş diye o siteye üye oluyor. Sitede MSN adresini ve şifresini istiyor. Sonra devreye bot girip o kişinin listesindeki herkese o sitenin adresini tavsiye ediyor.. Kısaca siz kendi şifrenizi o siteye veya herhangi bir başka siteye vermezseniz kimse sizin msn adresinizden başkasına bir yazı yollayamaz..

Ha gaflete düşüp şifresini veren varsa da anca arada bir o kişiden size reklam gelir, siz de o adrese tıklamazsınız olur biter.. Neden siliyorsunuz ki.

Hayır ama benım sıldıgım bırıyse zaten işi yok msnımde demektır tekrar almam.Ayrıca o kişiyıde tanımıyorum sılmek en dogrusu olaki msnımdekı dıger arkadaslarıma zarar verırse hıçde hoş olmaz zaten.Tanımadıgım için sildim.
123 123 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:24 AM.