![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Jan 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternette gezerken bir resmi beğendik ve buraya aktarmak istiyoruz. Bunu nasıl yaparız.
İki şekilde mümkündür. Bunlardan birincisi doğruca resim linki verirsiniz. Fakat bazı siteler resimlerinin diğer web sitelerinde gözükmesini engelleyip kendi sitesinden bakılsın diye yasak koyabilir. Bu gibi durumlarda ikinci yöntemi kullanmak gerekir. İkinci yöntem bu server'a yani dipsizkuyu'ya resim eklemedir.. Şimdi sanırım 5 görselle nasıl olacağını anlatacağımdır olayı... İlk önce beğendiğimiz resme sağ tıklarız kopyala deriz.. |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yasaklı
Masaüstümüzde resim dosyası oluşmuştur artık.. Bundan sonrası bu resmi masaüstünden alıp Dipsizkuyu'ya bırakmamız.
Bunun için dipsizkuyu'da YANITLA tuşuyla mesaj yazma ekranına gelmek lazım. Bu ekranda üst edit denetim alanında ataç resmi göreceksiniz. Ona tıklarsınız. |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yasaklı
Ataç resmine tıklayınca karşımıza yeni bir pencere açılacaktır. Eklentileri Ayarla penceresi. Bu pencerede dosyamızı yükleriz. Bunun için önce Gözat tuşuna basarız. Sonra gelen pencerede sol taraftaki Masaüstü seçilir. Ve biz masaüstündeki dosyaları görürüz. Bu dosyaların arasında yapıştırdığımız dosyayı seçer ve tamam deyip Eklentileri Ayarla bölümüne döneriz..
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Yasaklı
Yükle tuşuna tıklamanızla yükleme işlemi başlar. İşlem bitince Yükle tuşu kaybolur eğer vazgeçecekseniz diye Kaldır tuşu görünür. Eğer bu ekrana geldiyseniz yükleme işlemi başarı ile tamamlanmıştır. En alttaki Pencereyi Kapa tuşuyla pencereyi kapatıp mesaj yazma alanına mesajınızı yazar. Gönder Koçum! yaparsınız
![]() Oh be. |
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
zifiri disi
Giriş Tarihi: Feb 2008
cok tesekkur ederim ben simdi ogrenmis bulunuyorum ve eminim isime yarayacakdir zira ben farkli bir sekilde uyguluyordum
insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba? |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|