dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 19-02-2005   #21
Forum Sevgi Pıtırcığı

leroiturk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
leroiturk kimdir bilen var mı?
Varsayılan Ynt: Firefox vs. Internet Explorer

firefoz out olacak yakında...
bir sürü açık vs. olay çıkıcak bu bir gerçek...
Eski 19-02-2005   #22
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Not
teknik kısma girmeden konuşayım.
şu an anti virüs yok spybot vebenzeri bir program yok kısaca bilgisayarımın güvenliği en alt seviyede.
firefox kullanıyorum.. girdiğim siteler sabittir zaten. 2-3 ayda bir can sıkıntısına win kuruyorum.

aynı şartlarda ie kullanırken aylık istemeden canım sıkılarak win kuruyordum...

bu belki benim şansımdır.
İşte benim de anlamadığım o, antivirüsüm kurulu, antispyware programlarım kurulu ve Internet Explorer kullanıyorum, SP2 yüklü ve bir tek Google Toolbar kullanıyorum, acaba neden bende hiç sorun çıkmıyor, bunu anlamıyorum ehehe.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 19-02-2005   #23
Bilirkişi

Itchi nickli kullanıcının avatarı

Itchi farklılığını belli etmeye başlamış
ICQ ile mesaj gönder MSN ile mesaj gönder

İyi güzel de ben de xp, sp2 antispyware ve antivirüs var, ama IE artık çöktü. Mecburen firefoxa geçtim.
Eski 22-02-2005   #24
Yasaklı

Hormon nickli kullanıcının avatarı

Hormon kimdir bilen var mı?

Firefox kullanırken forumda sorunlar yaşıyorum. Özellikle de yazı yazarken link verme ve koyulaştırma gibi işlemler hatalı oluyor.
Hormon çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-02-2006   #25
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Firefoxum kafayı yemiş olmalı

Çünkü bi site açıkken hemen başka bi site açılabiliyor.Yada hiçbir sayfa açık değilken birdenbire yine o sayfalardan biri açılıyor.Firefoxta yanii.Virüs taratıyorum,spyware taratıyorum temizliyorum ama bi işe yaramıyor

Açılan site ise forum diye bir site.Bir başkası daha açılıyor ama onun adını hatırlayamıyorum
Kelebek çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-02-2006   #26
ağLamak yok..

Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Arkadaşlar beni ihmal etmeyin lütfen.Bir bilginiz varsa beni aydınlatın
Eski 27-02-2006   #27
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: Firefox vs. Internet Explorer

problemden önce her hangi bir elektrik kesintisi oldu mu?
serkan911 çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-02-2006   #28
ağLamak yok..

Elektirik kesintisi mi?

Hayır
Eski 27-02-2006   #29
Yasaklı

serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır

sorunu ilk nasıl farkettin

ona göre bakacam...
Eski 27-02-2006   #30
Yasaklı

Normal olarak Firefox bir web sayfasını açmak için o sayfaya bir istek gönderir. Eğer Firefox da Pipeling özelliğini aktif hale getirirseniz, sayfaya istek gönderilmez, aksine direkt olarak sayfa açılmaya çalışılır. Buda sayfanın daha çabuk tarayıcı ekranında gösterilmesini sağlar.

Firefox 1.0 da Pipeling özelliğini aşağıdaki şekilde aktif hale getirebilirsiniz:

1. İlk önce URL adres çubuğunda "about:config" yazın ve enter yapın.

2. Açılan menüdeki arama çubuğunda "pipelining" yazarak arama kriterlerini kısaltın. (Daha az sonuç ekrana yansır)

3.Aşağıdaki değerlerin TRUE olmasını sağlayın

* network.http.pipelining
* network.http.proxy.pipelining

Tips: Bu parametreler üstüne 2 kere çift tıklayarak TRUE olmasını sağlayabilirsiniz.

4. En fazla sorgulama için 30 değerini atayın. Bunun için,

* network.http.pipelining.maxrequests

değiskenin olduğu satırı bulun ve değişgen üstünde fare ile Sağ tıklayın, açılan menüden "Değiştir" seçerek, açılan kutuya 30 yazıp enter yapın.

5. Aynı menude fare ile boş bir yere sağ tıklayın.
Yeni -> Integer kısayolunu takip edin. Açılan menuye

* nglayout.initialpaint.delay

yazın.

Değer olarak 0 (sıfır) atayın.

Bu yeni değer sayesinde istenen bilgiler için bekleme süresi 0(sıfır) olarak tanımlanır.

Pipeling özelliği aktif edilmiş Firefox tarayıcınız ile artık daha hızlı internette gezebileceksiniz
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı