Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-07-2008
  post #1
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Geleceğin arama motoru: Google

Demin internette iş üzerine araştırma yaparken Google adlı bir siteye rastladım. Biraz inceledim ve oldukça beğendim bu siteyi. Sizinle de paylaşmak istedim.

"www.google.com" adresinden ulaşabiliyorsunuz siteye. Oldukça sağlam bir arama motoru. Bir kelimeyi yazıyorsunuz karşınıza bir sürü şey çıkartıyor. Çok güzel ve oldukça hızlı. Ben hep mynet'in arama motorunu kullanıyordum. Bu gidişle Google, Mynet'e sağlam bir rakip olacak gibi.

Adresi tekrar vereyim: Google

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #2
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Geleceğin arama motoru: Google

Kendilerine internet dünyasında başarılar diliyorum ayrıca.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #3
Gri
Yönetici

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı

Vay be!
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #4
No borders No nations...

Dave Mustaine nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
Dave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandır

Ne siteler varmışta haberimiz yokmuş.! sağol abi !

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

- The Beatles
Dave Mustaine şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #5
LONGING..

Acıbadem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2006
Acıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandırAcıbadem herkesin tanıdığı bir insandır

görüyor musun adamlar yapıyor işte !!

"Eğitim her şeydir. Şeftali bir zamanlar acı bir bademdi; karnabahar, üniversite eğitimi almış bir lahanadan başka bir şey değildir."
Mark Twain
Acıbadem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #6
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

denemek lazımm
aha gerçekten de işe yarıyormuş.
her dilde bir sürü şey çıkabiliyor
eh pes diyorum yani
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #7
No borders No nations...

Dave Mustaine nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
Dave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandır

Alıntı:
Yazan: deepest Mesajı Gör
denemek lazımm
aha gerçekten de işe yarıyormuş.
her dilde bir sürü şey çıkabiliyor
eh pes diyorum yani
Bencede hayatımda ilk kez böyle bir site gördüm şok oldum :S

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

- The Beatles
Dave Mustaine şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #8
Kuyucan

new soul nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
new soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandır

Bende duymuştum bunu ama hadi canım olurmu öyle şey diyordum demek yapmışlar gerçekten
new soul Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #9
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

valla sabaha kadar ayrılamadım siteden .ne desem buluyor yahu.aarrı vız vız vız dedim onu bile buldu
cık cık ....
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
Kuyucan

Guardian nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Guardian çok ince bir insandırGuardian çok ince bir insandırGuardian çok ince bir insandırGuardian çok ince bir insandırGuardian çok ince bir insandır

Dipsizkuyu sağ olsun! =)

Guardian Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı