Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-07-2008
  post #1
Petrus

JaYmZ nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2005
Blog Mesajları: 2
JaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalıJaYmZ kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan mIRC ve icq'ya yeni rakip: MSN Messenger

Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum şu internette. Gerçekten çok büyük bir dünya bu internet. Gez gez bitiremiyorum tüm gün. Geçenlerde MSN diye bir şey keşfettim mesela. Sizinle paylaşayım.

mIRC ve icq gibi programlar vasıtasıyla arkadaşlarımızla chat yapar ya da tanımadığımız insanlar varsa şayet onlara "asl" sorarız. Bu MSN de bu işlevi görüyor bir nevi. Ama önce Sign In adresinden bir mail hesabı almanız gerekiyor. Ücretsiz temin ediyorsunuz zaten bunu. Sonra MSN.com adresinden bu programı indirin. Kendi hesabınızla giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızın maillerini ekleyerek muhabbet edebiliyorsunuz. Biraz inceledim ve teknoloji bu olmalı dedim. Çünkü kameranız varsa görüntülü de konuşabiliyorsunuz. Düşünsenize uzaktaki bir insan yanınızda gibi... Ayrıca bir çok simge ikonu var programın içinde. Her türlü duyguyu yansıtan suratlar eklenmiş. Ben çok memnun kaldım. Sizin de denemenizi tavsiye ediyorum.

hunt you down without mercy
hunt you down all nightmare long

JaYmZ Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #2
No borders No nations...

Dave Mustaine nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Blog Mesajları: 1
Dave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandırDave Mustaine herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: mIRC ve icq'ya yeni rakip: MSN Messenger

Hemen indirmeliyim ! (abi bu arada karnıma ağrılar soktun ya önce google şimdi bu )

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

- The Beatles
Dave Mustaine şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
  post #3
Kuyucan

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: mIRC ve icq'ya yeni rakip: MSN Messenger

süpermiş ya .nası indiricez.ne görüntülü mü
yok daha neler dalga geçiyo olmalısın.görüntülü chatmi olurmuş
bak bi yaşıam daha girdim ayol
deepest şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.