![]() |
|
||||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
|
Petrus
|
Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum şu internette. Gerçekten çok büyük bir dünya bu internet. Gez gez bitiremiyorum tüm gün. Geçenlerde MSN diye bir şey keşfettim mesela. Sizinle paylaşayım.
mIRC ve icq gibi programlar vasıtasıyla arkadaşlarımızla chat yapar ya da tanımadığımız insanlar varsa şayet onlara "asl" sorarız. Bu MSN de bu işlevi görüyor bir nevi. Ama önce Sign In adresinden bir mail hesabı almanız gerekiyor. Ücretsiz temin ediyorsunuz zaten bunu. Sonra MSN.com adresinden bu programı indirin. Kendi hesabınızla giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızın maillerini ekleyerek muhabbet edebiliyorsunuz. Biraz inceledim ve teknoloji bu olmalı dedim. Çünkü kameranız varsa görüntülü de konuşabiliyorsunuz. Düşünsenize uzaktaki bir insan yanınızda gibi... Ayrıca bir çok simge ikonu var programın içinde. Her türlü duyguyu yansıtan suratlar eklenmiş. Ben çok memnun kaldım. Sizin de denemenizi tavsiye ediyorum. hunt you down all nightmare long |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |