Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-07-2008
don ki$ot

kafayi yemis dusler nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Blog Mesajları: 4
kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: İnternetin kalbi burada atıyor: Dipsizkuyu.net !

Gri cok sinir bir adammis, entel midir dantel midir nedir yani?

delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
kafayi yemis dusler Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: kafayi yemis dusler Mesajı Gör
Ne oldu dunur, kafayi mi yedin?
sanırım

Feels like insomnia
deepest Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-07-2008
Kuyucan

deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

bence de hiiççç beğenmedim .kıl oldum abey

Feels like insomnia
Eski 07-07-2008
Kuyucan

kulliki nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
kulliki adını yakında herkese duyuracak
Thumbs up Ynt: İnternetin kalbi burada atıyor: Dipsizkuyu.net !

Sevgili Dostlar,

Uzun süredir, dipsizkuyu.net sitesini izliyorum, gerçekten çok seviyeli bir site.

Site yöneticilerine ve katkıda bulunan tüm üyelerine teşekkür etmekten kendimi alamadım.

İyi ki varsınız, dipsiz bir kuyuda kişiliğimizi yeniden keşfetmemize yardımcı olduğunuz için sonsuz teşekkürler...

Hep böyle dostça, sevgiyle, özgürce kalın..
kulliki Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-07-2008
Mai
mevt

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Budur!

Ne cehennemi hak ettim,
Ne cennete layığım.
Mai Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-07-2008
Gri
Gezgin

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Bence son derece rezil bir site burası, hele hele yöneticileri son derece kıl insanlar.

Hükümetin görevi yurttaşı hataya düşmekten kurtarmak değildir; yurttaşın görevi hükümeti hataya düşmekten kurtarmaktır.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-07-2008
Kuyucan

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Bence son derece rezil bir site burası, hele hele yöneticileri son derece kıl insanlar.
yok yahu yani kıl da o kadar da rezil değil .dayanabiliyorum yani

Feels like insomnia
Eski 07-07-2008
lay lay lay lay hoppa

POCOHONTAS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.POCOHONTAS nefis bir insandır.
Yahoo ile mesaj gönder

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
hele hele yöneticileri son derece kıl insanlar.
her ne kadar yöneticimiz kıl olsada ona da laf ettirmem biz kimseye laf edemessiniz sizi kınıyorum hemde siddetle

"Can konağını aramadaysan cansın
Bir lokma ekmek aramadaysan ekmeksin...
Şu nükteyi biliyorsan işi biliyorsun demektir.
Neyi arıyorsan O'sun sen"...
POCOHONTAS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-07-2008
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

önyargının barınamadığı hoşgörü çerçevesiyle her görüşün paylaşıldığı seviyeli kaliteli bir site

maviprens Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-07-2008
eskici

veda havasi nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
veda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandırveda havasi herkesin tanıdığı bir insandır

kısa zaman kesiyinde dipsiz hayatımın bir parçasına çevrildi. Ben özel hayatım, özel olmayan hayatım ve dipsizden ibaretim artık
veda havasi şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:34 PM.
style developed @ GFXstyles