Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 15-07-2008
  post #1
kılıçtan keskin

kurşun kalem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Blog Mesajları: 3
kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Renklere göre arama yapan site.

Multicolour Search Lab - Idée Inc.

Seçtiğiniz on rengin ağırlıklı olarak bulunduğu resimleri tarayıp size getiren güzel bir uygulama.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
kurşun kalem Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #2
neşeli yürekler=)

CompliCated nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
CompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyor
Varsayılan Ynt: Renklere göre arama yapan site.

paylaşım için teşekkürler.değişik. ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaşıyorum

Ödü varsa düşmanın meydan açık hazırız.Bu toprakta biz doğduk, biz yaşadık, biz varız. ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤
CompliCated Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #3
kılıçtan keskin

kurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalıkurşun kalem kendisiyle gurur duymalı

flickr ve google images'de aynı teknolojiyi kullanmaya başladı. Bunu da belirtmek gerek.

"Kötüleri affetmek, Tanrı ile onlar arasında olan bir mesele. Ben sadece buluşmayı ayarlarım."

"
doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların"
Eski 15-07-2008
  post #4
-Postmodern Yazar-

Kemalist nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Kemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandır

Çok hoş,ben de ilk defa görüyorum.

Hiç aç susuz yaşamadım ki..Hiç parasız pulsuz kalmadım ki..Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki..Neden, neye, kime bu özlem?..
Kemalist Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #5
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Görüşünüşü bile yeterli aslında...
Eklenmiş Önizlemeler
renklere-gore-arama-yapan-site-renkler-jpg hali için lütfen tıklayınız. Ad: renkler.JPG Görüntülenme: 7 Boyut: 112.4 KB  

Sen ve ben biliriz ki, doğmak ölmeye başlamaktır ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki...
Arje Nova Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #6
Kuyucan

new soul nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
new soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandırnew soul herkesin tanıdığı bir insandır

Enterasan ama işlevsel değil. Bu güzel olmadığı manasına gelmiyor.

Mutluluk bir diyarsa bulana kadar gezerim diyar diyar ....
new soul Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #7
Mai
mevt

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Süper

Ne cehennemi hak ettim,
Ne cennete layığım.
Mai Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 15-07-2008
  post #8
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

bence cok kullanıişli acil durumlara birebir fakat sıradışı şeyler yok gibi

maviprens Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 16-07-2008
  post #9
kılıçtan keskin

Alıntı:
Yazan: new soul Mesajı Gör
Enterasan ama işlevsel değil. Bu güzel olmadığı manasına gelmiyor.
Neden işlevsel olmadığını düşünüyorsun?

"
Eski 16-07-2008
Fahri İnsan

chen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
chen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalıchen kendisiyle gurur duymalı

biraz incelemeyle işime yarayacak şeyler bulacağıma eminim teşekkürler

Hayat çok aldatıcı ve öylesine seyrediyor bizi... Bizim palyaçoluklarımızı...
"Oynayın!" diyor ve kahkahalarla gülüyor her halimize...

chen şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı