![]() |
|
||||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
victim of Mercury
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz once zargan'in sitesine girmeye caliştigimda farkettim .. tabi bu kapatmalar sembolik ama yine de takdiri hakediyor
Zargan İngilizce Sözlük Site kapatma it's those who are faithful who know love's tragedies. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Smooth Criminal
|
Sabah okumuştum ben de ayrıntılı bilgi de burada. Sembolik olmadan bir süreliğine yayını durduran siteler de bulunmakta.
Sansür |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Yasaklı
Giriş Tarihi: Aug 2008
![]() |
Pasif direniş hiç bir işe yaramayacak istediklerinden de daha fazlasını elde edeceklerdir. Hele de dediğim dedik çaldığım düdük anlayışı ile yönetilen bir ülkede. Dava açacaksın dünya kamuoyunda alay konusu edecek vatan haini suçlamalarını ve Türk insanının hassasiyetleri gibi ucuz bahaneleri de yemeyeceksin. Sen siteni kapatsan bundan kime ne? Telekom bazı proksy sitelerini de kapatıyor git buna karşı dava aç gerekçesi ne yasa dışı bu? Telekom a iletişim tekeli oluşturma, haber alma özgürlüğünü kısıtlama suçlamasıyla dava aç. Mahkeme kararına dava aç o da yasadışı katakulliye getiriyorlar itiraz eden olmadığı için. Hukuk devletiyse hukuk devleti onca insan var dava açılmalı. Yoksa bu şekilde hiç bir şey olmaz adamın normalde senin siteni kapatma yetkisi hukuki değil ki sen o kararı kendini kapatarak protesto edince bir işe yarasın
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
victim of Mercury
Giriş Tarihi: Mar 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki tıklamada bir karşınıza "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir” yazısı çıkarsa neler hissedersiniz? Bu protestonun amaci bunu hissettirmek. Bence bu tarz girişimleri kucumsemek lazim amaç dikkat cekmek zaten , amacina da ulaşiyorsa bu da bir basaridir ve bana dokunmayan yılan bin yaşasin seklinde dusunmekten cok daha iyidir.
it's those who are faithful who know love's tragedies. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Smooth Criminal
|
Üç aydan uzun süredir mahkeme kararıyla Türkiye'den erişime kapatılan YouTube açılıyor. Ay başında kapatılan DailyMotion sitesine de girilebiliyor. Yüzlerce internet sitesi geçen hafta ekran karartarak internet sansürünü protesto etmişti.
BİA Haber Merkezi Kim ne derse desin insanların olan biten şeylerin farkında olması bunu da farklı şekillerde gösteriyor olmaları iyidir. |
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |