![]() |
|
||||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Google Chrome kendini google blogunda duyurdu. Yarın büyük gün. Peki Google Chrome arkasında nasıl bir teknoloji yatıyor? Cevabı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Google Chrome - Google Book Search "doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Bu mesajımı yzarken chrome tarayıcısını kullanıyorum ve performansı gerçekten şu an için doyurucu. Herkese indirmesini ve kullanmasını tavsiye ederim.
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de indirdim, gayet de iyi aslında ama firefoxtan vazgeçmeme yetecek kadar değil.. Ha bir de yer imleri çubuğunun tepede olmasını sevmedim..
Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
kılıçtan keskin
|
Alıntı:
Şimdi eke bir de Google Chrome, Firefox ve IE7 ile yapılmış olan benchmark testini koyayım.
"doğdum ve irkildim büyüklüğünün karşısında dünyanın, gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların" |
|||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |