![]() |
|
|||||||
| Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#2 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
Öncelikle konuyu Internet bölümüne taşıyorum ve ardından soruna yanıt veriyorum.
![]() Ekşi Sözlük'de artık yazarlık alımı açık değil, şimdiki üye alımları kayıtlı okurluk şeklinde, yani sadece görünüm ayarlarını değiştirebiliyorsun ve yazılmış entrylere oy verebiliyorsun ancak entry giremiyorsun.
|
|
|
|
#4 | ||
|
Huge ego, sorry.
|
![]() Belki önümüzdeki sene yine açarlar üye alımlarını yazarlık için ama bu saatten sonra pek ihtimal vermiyorum...
|
|
|
|
#5 | |||
|
Konuk
|
Alıntı:
Performansını burada göstermeni dilerim. İnan bana çok eğlenecek ve memnun kalacaksın.
|
|||
|
|
|
#6 | ||
|
Master Of Economics
|
gkp ye katılıyorum.Burada daha da eğlenceli,düşündürücü ve kaliteli zaman geçirebilirsin bence
[color=darkred]How I Wish![color=red][You're going to read this note everyday,but i'm sorry you'll never learn it is for you.I Love you but you don't know this][/color] How I That You Would Be Here..[/color] |
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Marquis de Sade
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() |
Bu sözlük işi masonluk gibi bişey.. Seni tek tip insan yapmak istiyorlar.. Bunları düşün, bunları düşünme, şöyle yaz, bu yasak, böyle espriler yap, şu başlıkları doldur! Bunlara uymazsan ve arkadaşları ya da yalakaları değilsen direkt atıyolar seni. Boş iş sözlük yazarlığı. Boşver yazma sen, ne kasıcaksın, onlar kassın sen oku öğren
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Konuk
|
Alıntı:
Kasma. Burada keyfine bak. En bi güzel bişey.
|
|||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|