dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Bilgisayar > Internet
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 24-07-2005   #1
Yasaklı

TrAsHeR nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
TrAsHeR iyi bir üye değildirTrAsHeR iyi bir üye değildirTrAsHeR iyi bir üye değildir
Varsayılan ekşi sözlük yazarlığı!

ekşi sözlüğe yeni üye oldum ama yazı yazamıyorum!bi bilen varsa bana nasıl yada ne zaman yazı yazabilecegimi söylesin lütfen!
TrAsHeR çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2005   #2
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder
Varsayılan Ynt: ekşi sözlük yazarlığı!

Öncelikle konuyu Internet bölümüne taşıyorum ve ardından soruna yanıt veriyorum.

Ekşi Sözlük'de artık yazarlık alımı açık değil, şimdiki üye alımları kayıtlı okurluk şeklinde, yani sadece görünüm ayarlarını değiştirebiliyorsun ve yazılmış entrylere oy verebiliyorsun ancak entry giremiyorsun.

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2005   #3
Yasaklı

TrAsHeR nickli kullanıcının avatarı

TrAsHeR iyi bir üye değildirTrAsHeR iyi bir üye değildirTrAsHeR iyi bir üye değildir

hmm tşekkürler!tüh üzüldüm yaa
TrAsHeR çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2005   #4
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Belki önümüzdeki sene yine açarlar üye alımlarını yazarlık için ama bu saatten sonra pek ihtimal vermiyorum...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-07-2005   #5
gaz kelebek potansiyometresi
Konuk

Alıntı:
Yazan: trasher
ekşi sözlüğe yeni üye oldum ama yazı yazamıyorum!bi bilen varsa bana nasıl yada ne zaman yazı yazabilecegimi söylesin lütfen!

Performansını burada göstermeni dilerim.
İnan bana çok eğlenecek ve memnun kalacaksın.
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-07-2005   #6
Master Of Economics

Segate nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
Segate saygın bir insandırSegate saygın bir insandır
ICQ ile mesaj gönder

gkp ye katılıyorum.Burada daha da eğlenceli,düşündürücü ve kaliteli zaman geçirebilirsin bence
[color=darkred]How I Wish![color=red][You're going to read this note everyday,but i'm sorry you'll never learn it is for you.I Love you but you don't know this][/color] How I That You Would Be Here..[/color]
Segate çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-07-2005   #7
Marquis de Sade

hypochondriac nickli kullanıcının avatarı

hypochondriac farklılığını belli etmeye başlamış

Bu sözlük işi masonluk gibi bişey.. Seni tek tip insan yapmak istiyorlar.. Bunları düşün, bunları düşünme, şöyle yaz, bu yasak, böyle espriler yap, şu başlıkları doldur! Bunlara uymazsan ve arkadaşları ya da yalakaları değilsen direkt atıyolar seni. Boş iş sözlük yazarlığı. Boşver yazma sen, ne kasıcaksın, onlar kassın sen oku öğren
hypochondriac çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-07-2005   #8
gaz kelebek potansiyometresi
Konuk

Alıntı:
Yazan: hypochondriac
Bu sözlük işi masonluk gi bişey.. Seni tek tip insan yapmak istiyorlar.. Bunları düşün, bunları düşünme, şöyle yaz, bu yasak, böyle espriler yap, şu başlıkları doldur! Bunlara uymazsan ve arkadaşları ya da yalakaları değilsen direkt atıyolar seni. Boş iş sözlük yazarlığı. Boşver yazma sen, ne kasıcaksın, onlar kassın sen oku öğren
Katılıyorum.
Kasma. Burada keyfine bak.
En bi güzel bişey.
  Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-07-2005   #9
先輩

Hmank nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Hmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandırHmank herkesin tanıdığı bir insandır

2. nesil yazardım ekşi sozlukte fakat bir zirvesine gittikten sonra sozluğun söz sahibi kişileri ile kavga ettim. Çünkü yapılan zirve değil seç beğen al olayıydı. Hepsidemi kız olur canım bunların.
Hmank çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-07-2005   #10
Hiç Yüzü Gülmeyen

greenwater nickli kullanıcının avatarı

greenwater farklılığını belli etmeye başlamış

boş veriniz bak burda yazıyosun işte daha ne istiyosun yok ben baska yerde de yazıcam diosan alttaki linke tıkla

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 12:36 AM.