Geri Dön   dipsizkuyu.net » Bilgisayar » Internet

Internet Her geçen gün daha da fazla büyüyen bir topluluk olan internet üzerine herşey.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 06-12-2005
Yasaklı

Giriş Tarihi: Jun 2005
amen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandıramen herkesin tanıdığı bir insandır
Varsayılan Ynt: Google Instant Messenger

Şu an itibariyle google talk kullanmaktayım gayet kullanışlı basit arayüzlü ve rahat.
Konferans yok sesli iletişim var.
Görüntülü görüşme yok ama çok rahat herkese tavsiye ederim. Msnin son günlerdeki problemleri baymıştı.
programı http://talk.google.com adresinden indirebilirsiniz.
amen Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-12-2005
NoS
Süper Star

NoS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2005
NoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandırNoS herkesin tanıdığı bir insandır

Bende kullanmaya basladim vatana millete hayirli olsun

Sadece cok üzgünüm dargin degilim...
NoS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-12-2005
Gri
Yönetici

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı

Evet kesinlikle çok faydalı bir eser olarak görmekteyim ben bu GTalk'ı ve ben de kullanıyorum lakin daha uzunca bir süre MSN de kullanmaya devam edeceğiz sanırım...
Gri şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-08-2008
victim of Mercury

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

bence hic fena degil ozellikle isyerinde kullanim icin rahat ileti geldiginde ortalik ayaga kalkmiyor ama kimse kullamiyor nerdeyse oyle bir sorun var
Helly Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı